Инвитро в клиника "Селена" - Пловдив, тема №13

• 65 413
  • 750
  •   1
Отговори
# 105
Теди, всичко ще е наред и бързо ще се възстановиш, щадящ е медикаментозния аборт. След месец-два ще си съвсем готова за трансфер и пак казвам - не отписвайте опитите с ембриони от "една партида", винаги има надежда. Освен ако не се получи кофти малшанс като при Змийчето..., но няма да мислим така, нали ?  Hug

# 106
Благодаря Жанче,вдъхваш ми голям кураж с такива приказки. HugОпитвам се да мисля положително за останалите ембриони,че са хубави като състояние.Доки каза,че следващият път връщаме три  Peace

# 107
Змийче, съжалявам че отново не се е получило и силно те прегръщам  Hug
Въпросът за количеството и качеството и нас с ММ много ни вълнува, но какво да се прави, колкото толкова и каквито такива ембритата. Имаме надежда, полагаме всички усилия за това, което зависи от нас, останалото времето ще покаже.
ММ ходи при Ибришимов, а последните две спермограми и стимулацията между тях бяха при Кабадозов. При ММ имаше положителен ефект след всяка тримесечна стимулация, но явно си е индивидуално. И въпреки всичко моите яйца като не бяха всичките зрели след пункцията, не получихме много ембриончета.
Но ще стане момичета, по един или друг начин, въпреки всичко през, което минаваме!  Hug bouquet

# 108
Теди, три е супер късметлийска бройка  Wink Hug, помни какво съм ти казала  Wink
Риджина, нашите мъже и те при едни и същи лекари ходили, бре Laughing Hug

# 109
О,Теди,това са си само мои черни мисли.Много ясно,че все от някоя партида ще изскочи зайчето,иначе просто щях да се откажа.Все пак в една от партидите ми имах бременност,макар и за кратко.Иначе явно за лекари няма голям избор в Пловдив.Извинявайте,момичета,най-малко искам да попара надеждата на някой,а и на себе си.

# 110
Момичета днес за пръв път бях на преглед в Селена при доктор Минев.До сега бях в Ню Лайф,но явно съм допуснала грешка че още от началото не бях в Селена.Тук доктора ми каза че съм имала удебелена стена на матката,за която до сега трима генеголиози не бяха ми споменали на някоя от вас случвало ли се не запомних точно медицинския термин,но доктора каза че това пречи за забременяването.По принцип ние сме с мъжки фактор,но сега виждам че и в мен има проблем.Много харесах доктора още от първия преглед и се надявам той да сбъдне нашата мечта  Praynig

# 111
Доктор Минев е уникален  Heart Eyes
Каза ли какво следва да предприемете сега, може ли нещо да се направи за тази удебелена стена ?
Змийче, ничии надежди не попарваш, напротив. Оптимист си, не се отказваш и гледаш напред, което само може да ни бъде пример  Heart Eyes

# 112
Жанче, така изглежда. Grinning
Babbolincho, ще намерите решение с док. Пожелавам ти всичко да е успешно от тук нататък.  Hug

# 113
Благодаря Regina,надявам се следащия опит да е нашия  Praynig.Силно вярвам ,че мечтите се сбъдват  Hug

# 114
Баболинчо,кой лекар те разочарова в Ню лайф?Аз имах злочест късмет с Даскалов и инсеминацията,която ми направи...но това беше в самото начало на болницата...Но май там ще правим втората спермограма.Та какво стана с теб?Може и на лични.

# 115
Здравейте на всички Hug Виждам че някой от вас са пациентки на док.Минев.Аз също си запазих час за 20.03.2017 година дано вече това да е моя доктор Thinking Ходих няколко пъти при Ставрев но той нищо не обеснява и нещо не ми е на сърце.Днес пуснахме и спермограма дано всичко да е ок.С радост ще ви следя Hug

# 116
Здравей bunii, мисля че си на правилното място при добър доктор  newsm10.Желая ти успех и стискам палци за успешен финал. Peace

# 117
аз бях при доктор ставрев.Забременях от 1 опит.Това че не обяснява не означава, че не е добър специалист, за мен най-добрия.Аз март за първи път влезнах в клиниката през юни бях бременна от 1 опит.То не е важно човек дали много говори, важен е резултата накрая.Успех желая на всички Ви.Аз имам замразени още 2 ембриона, но не мисля да се възползвам.

# 118
Аз не казвам че не е специалист Naughty да наистина резултата е най-важен но всеки си избира сам за себе си при койда ходи не обичам да вадя думите от устата и всеки път да ми казва като дойдеш другия път ще говорим и накрая нищо. Аз искам да знам какви са стъпките какво ме очаква и т.н

# 119
  • pLOVEdiv
За мен това е лекар, не психолог.... неговата работа не е да ти е приятел и да ти съчувства...говорихме по тази тема и с една мацка.... ти за него си работа и би било чудесно ако той си върши работата добре...нищо повече... за мен Ставрев е специалист - не разказва приказки от 1001 нощ , но знае какво прави....

Общи условия

Активация на акаунт