Инвитро в клиника "Селена" - Пловдив, тема №13

• 65 408
  • 750
  •   1
Отговори
# 90
Краси,момичета моят първи опит приключи за съжаление.Много ми е тъжно и болно.Може би така е трябвало да стане.Уж всичко беше наред на последният преглед.Днеска доки установи,че няма развитие на ембриона,плодният сак беше перфектен но... Cry Незнам какво да си мисля,изникват ми доста въпроси.По-добре сега,отколкото в напреднала бременност да прекъсваме.
Приемам споделяне на опит,от тук на татък какво да правим.Мислим,ако всичко е наред отново да стартираме м.Май.Да изчакаме еднин,два цикъла и пак.Няма отказване.Прегръщам ви и целувам. Hug

# 91
Ех,Теди,до болка позната...Искрено ти съчувствам,прегръщам и искам поне малко да мога да ти вдъхна от моя вечен оптимизъм въпреки неуспехите ми...

# 92
Теди, много силно те прегръщам! Hug Все ще стане да му се не види, ама защо трябва да минаваме през тези мъки ... Оптимист съм въпреки всичко и вярвам в успеха!

# 93
Теди...много, много съжалявам  Tired
Преминах през това съвсем наскоро, само преди няколко месеца и много добре знам как се чувстваш...и аз като теб отидох да чуя сърчице и получих тази отчайваща новина. Много съжалявам и не мога да си обясня защо толкова бременности след процедура завършват така, с мисед аборт. Просто...не стига, че е толкова трудно да се стигне до бременност, ами и такова развитие след това...
Поплачи си, потъгувай и след месец-два всичко ще бъде наред, ще видиш, следващият трансфер ще е успешен до финала.
Прегръщам те  Hug

# 94
Ех Теди, много съжолявам...прегръщам те силно и варвам, че следващия път всичко ще е наред до финала.Минала съм по тоя път и аз, макар и в по напреднала бременност, но поплаках, потъгувах и събрах сили да продължим напред.Има една приказка- където е расло, пак ще расте!Горе главата  Heart Eyes

# 95
Офффф,благодаря ви момичета за подкрепата,определено имах нужда от това. smile3518Вчера си говорихме с доки и той каза,че при мъжкият фактор по-бавно ставало,не от първият път.Много ми е странно,защо е спряло да се развива за две седмици?Това означава ли,че следващият път пак така ще стане?Все въпроси които си ги задавам от вчера.Определено съм с надежда,че щом е станало един път,би трябвало другият път пак така да се развият нещата.Знам,че стигнем до пухкав финал. newsm10
Жанче,вчера си мислех за теб,че мина по същия път.Изписа ми две хапчета,какво да очаквам като ги изпия?Нещо като цикъл ли ще ми дойде,дали ще е по-обилно и продължително от обикновено?Ако зависи от милото,още Април да стартираме,но доки сподели по-добре да изчакаме един цикъл.Всичко да е наред,аз си мисля да е Май. newsm17
Прегръщам ви всички и няма да се отказваме от заветната цел. newsm51

# 96
Теди, въобще не си мисли, че пак би се случило....всичко ще е наред.Почини си сега и психически и физически, и с нови сили стартирайте май месец най-рано .За хапчетата не мога да споделя опит, тъй като при мен плода беше вече голям и се наложи абразио.Много прегръдки и от малкия Simple Smile.

# 97
Благодаря Краси,да го нацелуваш малкият юнак. Heart Eyes

# 98
Теди, моят аборт беше предизвикан с Мифепристон, но е едно хапче. Изпих го на 09.11. сутринта и на следващият ден по обяд започна обилен кръвоизлив. Точно тогава д-ра ми беше казал да отида. Изчисти ме, всичко омазах с кръв..., сложи ми лекарство във влагалището и в ануса и ми даде няколко четвъртинки от някакви хапчета, които да слагам два пъти дневно в ямката над кучешкия зъб и да ги оставям да се разтопят сами. От следващият ден ми изписа Топогин, антибиотик и Метергин. Евала му правя, поговорихме си доста тогава, вдъхна ми такава увереност и вяра...уникален д-р и човек е  Heart Eyes
Имах обилен кръвоизлив само първият ден, след това си беше като цикъл кървенето, нямах силни болки.
Това, че сега е неуспешно, не означава, че пак така ще бъде, изобщо не се настройвай така. Всичко ще е наред, само горе главата. Много е тъжно, тежко и болката е голяма, но ще премине след месец-два, когато видиш отново високото чхг  Hug

# 99
Момичета,моят 5 по ред трансфер от общо две стимулации приключи с кръгла 0!Психически - не чувствам нищо!Като изтръпнал крак съм.Досега се самофинансирахме,защото бяхме с неизяснен вторичен стерилитет.Но през трите години борба явно с възрастта нещата при мъжът ми се влошиха.Последната спермограма е с диагноза,отговаряща за кандидатстване към Фонда.Та веднага почвам да събирам информация как се действа.Моля,казвайте тези,които имате опит Simple SmileНа първо място-при кой специалист да пратя мъжлето...Още не съм говорила с доктора,знам,че от клиниката подготвят документите,но не ми се губи време.Искам той да почне да пие разни добавки и бъркочи,та дано се подобри картинката...

# 100
Змийче, съжалявам много...не знам какво да кажа и напиша, защо така се получава, не мога да си го обясня. Коментирахте ли с д-ра, защо толкова поредни неуспехи ?
Иначе за фонда са ти необходими две спермограми от две различни клиники, становище от уролог-андролог и ФСХ от теб.
В Пловдив не знам кой да ти препоръчам -ММ ходеше при Кабадозов, после при Ибришимов. Вторият много се постара, наистина много, но нямахме грам подобрение, за съжаление.
Много те прегръщам  Hug

# 101
Благодаря,Жанче!Доктора няма обяснение.При мен всичко поне за този трансфер беше супер,но аз някак си си мисля,че цялата партида оплодени яйцеклетки с лош материал е обречена на неуспех.Защото хормоните,лигавицата се регулират с лекарства,но самата ембриологична част си зависи от материала...Ама продължаваме!Още незнам как,обаче...Четях дискусията в другата тема...верно в Селена много ни стимулират,вадим много,но явно некачествени яйцеклетки...А количеството е за сметка на качеството.За разкош и мъжки фактор като има...Незнам вече!

# 102
Евала ти правя за оптимизма, само така - напред и нагоре  Hug
Наистина явно количеството е за сметка на качеството, не знам и аз какво да мисля вече...а както казваш като има и мъжки фактор за разкош и става чудничко  Tired

# 103
Змийче мноооого съжалявам,незнам какво да ти кажа,силна прегръдка от мен  HugИ ние сме с мъжки фактор.Доки беше казал,че елачи и бъркочи няма да свършат работа.Направо си подготвихме документите за фонда.Има декларации,които ни дадоха от клиниката за попълване.Времето между двете спермограми трябваше да е минимум един месец.Едната беше в Селена.Успех с фонда и по-бързо да мине времето до взимането на заповедта.
И аз незнам какво да си мисля за нашите ембриони  newsm78.Само се моля следващият път всичко да е наред.
Жанче,моите хапчета са Мифепристон трябва да изпия на 16.03 и на следващия ден Топогин за три дена по едно.Разбрахме се с доки като свърши всичко,да отида да ме види дали всичко е наред. bouquet

# 104
Тоя мъжки фактор се оказа много гаден  Sad.Змийче, съжалявам за неуспеха.Мъжа ми ходеше при Кабадозов, няма кой знае какво подобрение.Иначе за фонда ви трябват две спермограми, становище от уролог и ФСХ за теб.

Общи условия

Активация на акаунт