Инвитро в клиника "Селена" - Пловдив, тема №13

• 65 398
  • 750
  •   1
Отговори
# 75
Всичко ще бъде нормално, не се притеснявай  Hug
От 11.15 е моят час, така че ако има вероятност да се засечем, много бих се радвала  Hug

# 76
Ние сме след теб,11-45,ще се видим. newsm10

# 77
# 78
Честит 8-ми март, момичета! Бъдете все така красиви, обичани и щастливи!

# 79
И тук да драсна ... Честит празник прекрасни дами! Бъдете все така смели, за да преследвате мечтите си, много щастливи и обичани!  bouquet

# 80
Момичета,нормално ли е тези симптоми на гадене,да изчезват от време на време? newsm78

# 81
За мен е нормално, при моята бременност беше същото - ту ми се гадеше всеки ден, ту няколко дни не. Пък започвах и аз да се чудя защо пък сега не ми се гади  Laughing
Но е по-добрият вариант отколкото да ти е постоянно кофти и да повръщаш  Hug

# 82
Само където и не мога да пия много вода. newsm12

# 83
Хубаво е обаче да пийваш повечко течности, поне 1,5 л. Пий чайове и фрешове, айрян също, щом от водата ти се гади. Hug

# 84
Момичета, извинявайте за спама, но има ли проблем със свързването с клиниката? Звъня на стационара и мобилния и директно ми се затваря. Да не би да няма връзка сутрин с телефоните или нещо друго... Thinking

# 85
На мен ми се е случвало,но постоянно ми даваше заето,всички телефони.След няколко часа се оправяше.Иска търпение,може да имат проблем с връзките. Mr. Green

# 86
  • pLOVEdiv
Аз говорих с тях на мобилния в 11 и нямаше проблем. Може би са били ангажирани доста, случвало ми се е да чакам на рецепция, да има много хора и да отказват Simple Smile

# 87
Успях да се свържа, явно е било нещо временно, благодаря ви.

# 88
цоп в новата темичка  Flutter  Желая на всички прекрасни емоции и сбъднати надежди тук  !

# 89
Теди, как си, чухте ли най-прекрасния звук на малката шушулка  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт