Инвитро в клиника "Селена" - Пловдив, тема №13

• 65 394
  • 750
  •   1
Отговори
# 60
Другия път задължително!Сега нямах възможност,но се точат Simple SmileВие набъбрихте ли се Simple Smile

# 61
Ооо, да ! Бяхме много приятна и весела компания, супер зареждаща и разтоварваща среща  Heart Eyes
Crowned, където 48, там и 49 точки, нормално да се обърка човек Laughing Hug

# 62
А тези номерца имат ли съществена роля или просто да си смятам по 5 см от точка до точка?

# 63
  • pLOVEdiv
Ами при мен имаха, от гледна точка на това да не се натрупва лекарството в  една зона. Можеш да видиш как вървят като спиралка по тялото, за да се усвоява максимално, без да се натрупва и така избягваме боденето на едно място, но не мисля, че е фатално - често съм забравяла до кой номер съм и съм започвала от т1  Blush

# 64
Ясно, много благодаря! bouquet

# 65
  • pLOVEdiv
За нищо, много ще се радвам ако дори малко помогна на някой. Желая ви страхотен ден и поемам към доктора   Heart Eyes bouquet

# 66
Момичета,днеска изтича едномесечният ни договор за съхранение на ембриони.Никой не ми е звъннал да пита какво да правят с тях.Да изчакам ли до следващият преглед,който е на 13.03.2017,живот и здраве да чуем сърчице и тогава да решаваме?Направо се чудя. newsm78.После сигурно пак ще ни вземат някакви пари за тази една седмица. Thinking

# 67
Аз не бих унищожила ембриончетата след като се чуе сърчице...бих ги запазила до евентуално раждане даже...все пак всичко се случва, недай си Боже.
Но решението, разбира се, е ваше. Изчакайте до прегледа и решете.

# 68
Сигурно така ще направим и с доктора ще се консултираме. newsm51

# 69
+ 1 за съхранението.
Обаче Теди, обади се в клиниката, че да не вземат да ги унищожат без да ви информират.

# 70
Теди, звънни ако искаш в клиниката, въпреки, че съм сигурна, че няма да ги унищожат.Но аз дори и след раждане бих ги оставила евентуално за второ Wink.

# 71
Няма да ги унищожат!Аз единия път на трансфера си платих за четири месеца назад.

# 72
Момичета,Честит празник.Пожелавам ви много щастие и любов.Бъдете винаги усмихнати и преследвайте мечтите си,защото те се сбъдват.Много прегръдки и целувки. newsm51 newsm51 newsm51

# 73
Честит Празник и от мен !  Kissing Heart Flowers Bouquet lovekiss
Бъдете много щастливи, усмихнати и обичани !  Hug
Теди, как си ?  Heart Eyes

# 74
Благодаря Жанче,за сега биват нещата.От време на време ми прилошава,но без повръщане.Интересно,че се случва вечер и малко ме приболява корема като преди цикъл.Малко ми е притеснено за прегледа в Понеделник.Надявам се всичко да е наред и точицата да се развива нормално и да чуем сърчице.Гледам да не мисля много за това.
Този път трябва вече да се видим за по едно кафе. newsm10

Общи условия

Активация на акаунт