Инвитро в клиника "Селена" - Пловдив, тема №13

• 65 379
  • 750
  •   1
Отговори
# 45
Да, да, малко по-завоалирано трябва да е, че да не докараме инфаркт на мъжлетата си с "Мило, поне година забрави за с..с". Joy

# 46
  • pLOVEdiv
Благодаря ви , просто страшно добре умеете да надъхате всички тръгнали по този път  Joy Joy Joy Joy

Последна редакция: вт, 28 фев 2017, 19:09 от crowned

# 47
Момичета, да напиша и тук. Hug
В неделя, 05.03. среща в 11 ч. в Хепи на Колодрума.
Който има желание и възможност, да заповяда  Hug
Краси, Теди, знам, че пътувате и не сте от града, но ако имате възможност да дойдете би било чудесно  Hug

# 48
Жанче, нямаш си и идея как искам да дойда Sad....

# 49
Знам  Hug
И много ме е яд, че не можеш...ама нищо, някой следващ път  Hug

# 50
Благодаря за поканата Жанче,но ще ми е малко трудно с пътя.Ако немога,почерпете се и за нас. bouquet
Сега нещо извън темата,къде мога да бия фраксипарина освен в корема.Станала съм добра, hahaha поне не си правя синки,но се появяват едни бучици и немога да хвана кожа.Малко са твърди.Вече се чудя как да си хвана корема. newsm78

# 51
Краси, Теди, ще ни липсвате на срещичката.  Hug

Фраксипарина може в горната част на ръцете да се бие също, важното е да е подкожно.
И аз бях станала на бучки, обаче реших, че ми е по-трудно и гадно да си ги слагам сама в ръцете.  Laughing

# 52
Теди, аз питах Минев къде другаде освен в корема може и ми каза да слагам в паласките.А в ръцете също може, но сам е адски трудно.

# 53
Благодаря ви,прегръщам ви всичкиии. Hug

# 54
Момичета искам да попитам колко горе долу струва самофинансиран опит ин витро в клиника Селена.

# 55
При мен към 6000-всичко - стимулация,изследвания,прегледи,лекарства...Първи трансфер е в тази цена,следващите трансфери се плащат допълнително.

# 56
  • pLOVEdiv
Привет мацки, ето, както ви обещах схемата, по която аз си бия интерферон, също подкожно, ако ще помогне на някой. При мен инжекциите, както казах се бият с инжектор, затова не е проблем боденето в горната част на ръцете. Точките са на по пет см една от друга /така ми беше обяснено и съм го спазвала така без проблеми пет години/ напр. ако приемеш пъпчето за изначална точка т. 41 ти е на 5см в дясно от пъпчто и така всяка една е на 5 см от другата. Напр ако искаш да "забиеш" в т.1 мериш 10 на дясно и пет нагоре. Очевидно започваш от 1 до 49 и пак отначало. при краката първите точки мерим от 25см над коляното, а ръцете 15-17 над лактите /демек в мекичкото/...Нямам идея дали дази схема е подходяща за всички, но я споделям, защото казахате, че при вас също са подкожни, а аз избегнах бучките и синините с тази схема. Пак ще завторя - към момента аз съм си била интерферон по тази схема, което е лечение за МС и няма общо с инвитрото и подготовката за него! Мисля, че може да се ползва поне като ориентир...

# 57
Много интересна схема, благодаря, че я сподели  Hug
Т.49 нещо ми се губи, не я виждам, но може да е защото спя с едното око вече  Laughing
Змийче, другият път и ти да дойдеш с нас  Hug

# 58
  • pLOVEdiv
хаххаха ужас ... днес сутринта бях убедена, че са около 60 ... сега я гледах и пак ги обърках ... Извинявам се 48 са...  Embarassed

# 59
И аз благодаря за схемата Hug

Общи условия

Активация на акаунт