Инвитро в клиника "Селена" - Пловдив, тема №13

• 65 379
  • 750
  •   1
Отговори
# 30
Благодаря  Hug
Флебодията я пиеше преди години ММ заради разширените вени, на мен не са ми изписвани, та ме подгони любопитство  Blush Hug

# 31
И аз имах при първата бременност флебодия, беше уж за по-добър кръвоток или нещо от сорта...

# 32
Този път няма мърдане Жанче,среща в кафенето. JoyБез малко сме се засекли,но не знаем една за друга. hahaha
За тези хапчета нямам идея за какво ги изписва.Имам и аспирин вечер,фраксипарин сутрин и още пия и дуфастон,естрофем,бусколизин,но-шпа изобщо голямо разнообразие.Може да съм забравила някои други хапчета. newsm78

# 33
Хапченца да има, така си е  Laughing, ама пък е за хубаво  Hug
Забравяш и Прегнакеъра  Joy Hug

# 34
Може би и утрогестан... Менделеевата таблица Joy  hahaha Наздраве!

# 35
И лепенките Климара  JoyМай няма повече... newsm78

# 36

Чакай, на 13.03. може да включите и още нещо  Joy

# 37
Ами няма да съм изненадана.Всеки път допълваме с нещо ново.Малко странично от темата,но забравих да го питам,то като влезнеш в кабинета и всичко ти се изпарява.Как се справяте с половите контакти,момичето след трансфера изрично забрани.На моят ММ вече му се иска,но още стиска,нали е за добра кауза. Mr. Green

# 38
Абсолютно забранени бяха и при нас половите контакти. Беше ми казал, че не трябва да имам запек или разстройство, не трябва да имам силни болки, може по едно кафе и по една кола на ден и никакъв секс  Mr. Green. На това специално натърти, аз пък се зарадвах, че хич не ми беше до секс, само се притеснявах за бременността...
ММ и той полудяваше, ама се научи да се оправя сам  Joy, зора к'во не прай  hahaha

# 39
Направо ме развесели,за сега нямам проблеми с изхождането,нямам болки.Позволявам си по едно кафе с мляко сутрин,че иначе ми е трудно със събуждането.И аз нямам много мераци за...но ММ ще трябва да свиква и да се оправя сам.Направо ще ми олекне като му кажа довечера. Joy

# 40
 Laughing
На него лошо ще му стане, ама важното е на теб да ти е готино  hahaha Hug

# 41
Ха ха, ние секс не правихме въобще докато бях бременна.На ММ вече му беше дотегнало, а аз паяжина хванах  hahaha

# 42
Същото и при нас.  Laughing Какво да се прави, трябва да направим някои саможертви, а и на нас жените също не ни е много гот с тези забрани - без с..к, да се пазиш да не се разболееш, да се пазиш не знам си какво да не стане... Ние от както сме започнали процедурите и хоп изпишат ми антибиотик профилактично, за да е идеално чисто и ми казват без полови контакти и ей на месец и нещо на сухо, после не стане и после след някой месец същата работа.  ooooh! Joy Това е положението.

# 43
С две думи - тръгнеш ли по този път, сексът е мираж  Laughing

# 44
Хахаха ще се опитам да обясня за миража,ама дали ще ме разберат.Ще кажа,че доктора не дава. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт