Инвитро в клиника "Селена" - Пловдив, тема №13

• 64 866
  • 750
  •   1
Отговори
# 660
Жанче,  Heart Eyes

# 661
Общо взето малко намаля самото повръщане,но гаденето си го имам.Още само 2-3 седмици,колко са  Mr. Green.Даже и вода с лимон не помага.Правя си една домашна лимонада,по рецепта на моята баба,за сега върши работа:(в една чаша с вода слагам изцеден лимон,малко захар и малко хлябна сода,колкото да образува пяна и си го изпивам).Лек ден на всички. Heart Eyes bouquet

# 662
  • pLOVEdiv
Общо взето малко намаля самото повръщане,но гаденето си го имам.Още само 2-3 седмици,колко са  Mr. Green.Даже и вода с лимон не помага.Правя си една домашна лимонада,по рецепта на моята баба,за сега върши работа:(в една чаша с вода слагам изцеден лимон,малко захар и малко хлябна сода,колкото да образува пяна и си го изпивам).Лек ден на всички. Heart Eyes bouquet

Това съм го правила за прочистване и успокояване на стомаха, така че със сигурност има ефект Simple Smile

# 663
Здравейте,
за сега всичко е ок при мен пу пу, чак вече ме е страх да кажа, че съм добре. Днес бях при Ставрев, защото вчера имах не постоянно сърцебиене и леко високо кръвно, но всичко е наред и бебчо е добре. Ставрев ме изпрати на консултация при кардиолог и той потвърди, че всичко е наред. Иначе и при мен гаденето понамаля. Теди на мен ми помага вода с лимон за сега. Ставрев ми спря Естрофема, Дуфастона и Климарата и от днес пак съм на Фраксипарин и Аспирин протект. Трябва и кръвното да си следя.
Пожелавам ви неразположенията скоро да ви минат и леко бременеене до края.

Миленче, при кой кардиолог ходи, в Селена имат ли? Иска ми се и аз да отида. И каква ти е тромбофилията, че си и на фракси и аспирин, не е ли много?

# 664
Моята мутация е Хомозигот на фактор V Лайден и съм на АП и фракси всяка вечер още от преди трансфера, та и до сега.
Д-ра няколко пъти ме натиска да спирам фраксито, но мутацията ми е високорискова и ме е страх да го спра. На последния преглед ми каза щом толкова искам, да си го бия Mr. Green
Аспирина май до 35 г.с. ще го пия, нещо такова ми спомена д-ра.

# 665
Мистика, кардиолога, при който ме изпрати Ставрев се казва Пенев и работи в Медлайн.

# 666

Мистика, кардиолога, при който ме изпрати Ставрев се казва Пенев и работи в Медлайн.

А, ок, благодаря ти ❤
Жанче, ти на хематолог ли ходи или док ти ги предписа?

# 667
Мисти, док ми ги предписа.
Отидох на хематолог в 18-19 г.с., когато док за първи път ми каза да ги спра. За първи път подложих на съмнение нещо, казано от него.
Хематоложката потвърди и моето мнение - че с моята мутация не мога да разчитам само на АП. Hug

# 668
Важно е специалист да си каже, да. А как се справяш с фраксито? Само около пъпчето ли биеш? Като е по-голямо коремчето направо не си представям как ще става Disappointed

# 669
Бия в паласките и в корема, само че не около пъпа, а съвсем ниско долу отстрани, където започва закръглеността на коремчето, надявам се да обяснявам като хората и да ме разбереш. Иначе може и в меката част на ръцете и бедрата, но много ме боли там Hug

# 670
В паласките, съвсем отстрани ли? Аз опитвам на десет сантиметра от пъпа към паласките, ама там има много вени и ме е страх...отдолу не е ли същото? И аз в краката и ръцете не бих посмяла Confused

# 671
В паласките, съвсем отстрани ли?
Да, баш в трътките Stuck Out Tongue Winking Eye
Иначе ниско долу където бия не съм имала проблем към момента.

# 672
Мерси, Жанче, хаха, в трътките, викаш. Не знам трътки, ама баджаци вече имам Joy
В понеделник по обяд ще съм в клиниката, някой за кафенце?

# 673
  • pLOVEdiv
Мерси, Жанче, хаха, в трътките, викаш. Не знам трътки, ама баджаци вече имам Joy
В понеделник по обяд ще съм в клиниката, някой за кафенце?

Аз съм в отпуска и живея на 200 метра, мога да дойда да попия мъдрост и позитивна мисъл Simple Smile

# 674
На бременелчетата много  Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Следя ви и ви се радвам от сърце.

Crowned, ти как си, как вървят нещата?

Общи условия

Активация на акаунт