Инвитро в клиника "Селена" - Пловдив, тема №13

• 64 848
  • 750
  •   1
Отговори
# 690
Не вярвам да откажат да ти вземат парите Stuck Out Tongue Winking Eye Hug

# 691
Не вярвам да откажат да ти вземат парите Stuck Out Tongue Winking Eye Hug

Така си е.  Laughing

# 692
  • Пловдив
Аз вчера бях на интралипид там мисля че не е проблем Това че ти е назначена от друг лекар на четвърти етаж на рецепция обясни цената е 80 лв

# 693
Здравейте момичета, как сте? Надявам се, че вие и бебчетата сте добре и затова е това затишие.
Аз и бебчо за сега сме добре, все още имам гадене, но малко понамаля вече. В петък съм на ранен скрининг да стискате палци.
Лек ден на всички и се пазете в тия жеги.

# 694
Здравейте и от мен,всичко ще е наред Миленка.На мен доки още нищо не ми е казал за този ранен скрининг  newsm78.В четвъртък съм на преглед и ще го питам.Аз изкарах една малка почивка на морето и ми се отрази добре.Там забравих за гадене и повръщане,но като се върнахме,всичко почна от начало.Вече нямам сили.  Sad Двечките звездички ме изтощават до край.Дано съм края вече.
Поздрави и прегръдки на всички. Heart Eyes bouquet

# 695
Радвам се, че сте добре, Миленче, Теди.
Дано и другите момичета се чувстват така.
Аз лично никъде не мога да мръдна, изляза ли и почти веднага ми става лошо от жегите и спарения въздух, пък било и в 9-10 ч. сутринта, когато уж е по - хладно. Не мога да спя, ставам по 1000 пъти да пишкам, да се понамокрям, че е страшна жега, а на климатик ме е страх да спя. Тази нощ ми беше някакъв кошмар Sad , няма заспиване...
Та по цял ден съм вкъщи на климатика и си подавам носа само когато трябва да отида до магазина или до аптеката.
Дано познаят и към събота да се поразхлади малко, че е ужас някакъв.

# 696
Момичета, радвам се, че сте добре всички  bouquet
И аз едва кретам в тая жега. Не стига, че по принцип ме мързи...Ей сега трябва да се замъкна за Фраксипарин, ама още се навивам  Mr. Green С нетърпение чакам да се захлади, да тръгна да се разхождам. Много обичам да ходя, но в тези жеги не става. Пазете се и стойте на хладно, с много вода  Hug

# 697
Здравейте момичета. Вчера започна моята стимулация ин витро при д-р А.Ставрев. Оказа се, че имам повишени НК клетки и той ми каза, че ще правим вливки. Може ли да ме ориентирате с цена, какво се прави т.е как протича самата процедура и кога се прави? Благодаря предварително. И има ли някоя друга от вас, която в момента да е в стимулация, аз в понеделник пак ще съм в клиниката.

# 698
Каза ли какви ще са вливките ? На мен са ми правили интралипид преди трансфера и след + тест. Струва 80 лв. на вливка.
Отиваш в инвитрото, казваш им за какво си, вкарват те в стая и ти слагат абокат. След това ти пускат системата с разтвора, която изтича много бързо, за 30-40 минути.
Ставаш и си плащаш и общо взето е това, не е нищо особено, не го мисли.

# 699
Аз имах една вливка на интралипид.Една седмица преди самият трансфер.Общо взето слизаш долу в лабораторията,по-точно в ин витро центъра.Лягаш,боцкат те и ти слагат банката.Като изтече си тръгваш,около половин час трае процедурата.Струва 80лв.Успех ти желая. bouquet
И аз това писах. Joy

# 700
  • Пловдив

Здравей ЖАНА  искам до те питам ти след втората вливка прави ли си изследвания,на мен Матев ми каза 20 дни след вливка та да си пусна!И искамного да те питам правиха ли ти друго ле че ние след вливките,или може би това зависи от резултата

# 701
Здравей Simple Smile
Питаш ме дали съм повтаряла имунологичните изследвания след вливките ли ? Не, не съм.
Но моите НК клетки са в реф. граници, просто са близо до горната, та вливките бяха един вид превантивно назначени.
Наскоро някой от темата беше писал, че също е повтарял имунологията след вливките, не помня обаче кое беше момичето, дано се включи.
Може би Матев иска да пуснеш пак имунологията, за да прецени дали да ти се направи още една вливка, понеже на някои момичета се назначава още една вливка около 8-9 г.с.
Иначе другото лечение си ми бяха обичайните лекарства, които приемах още от преди трансфера - естрофем, климара, фракси, аспирин, утрогестан, Прегнакеър, ношпа, бусколизин.
Иначе как си ти, бебчо добре ли е ? Hug

# 702
  • Пловдив
Моите преди първата вливка бяха 32.2 при допустима 12.Няма да пускаме цялата имунология само тези ТСХ, може по здравна каса.На 17 съм за сърдечна дейност и много се вълнувам.Иначе каза, ч е всичко си върви нормално.Спря ми климара и ми намали другите лекарства.

# 703
О, да, доста са ти завишени, той за това иска да повториш изследването след вливките.
Матев е добър лекар, следи си нещата, имай му доверие. Всичко ще е наред Hug
А на 17-ти ще чуете най-хубавият звук Heart

# 704
  • Пловдив
Чул те Господ,до сега каквото си ми пожелала е станало.Дано и сега да е така.Целувки

Общи условия

Активация на акаунт