Инвитро в клиника "Селена" - Пловдив, тема №13

• 64 832
  • 750
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Здравейте момичета. Вчера започна моята стимулация ин витро при д-р А.Ставрев. Оказа се, че имам повишени НК клетки и той ми каза, че ще правим вливки. Може ли да ме ориентирате с цена, какво се прави т.е как протича самата процедура и кога се прави? Благодаря предварително. И има ли някоя друга от вас, която в момента да е в стимулация, аз в понеделник пак ще съм в клиниката.
Аз съм пациентка на д-р А. Ставрев. И също съм със завишени НК клетки. След резултатите от имунологията от инвитрото ме пратиха на консултация при д-р Градинарска, за да назначи терапията. Тя ми назначи вливки на интралипид и имуновенин/октагам преди трансфер и при + тест нова вливка интралипид, както и контрола на НК клетките 1 месец след началото на бременност. Досега + тест не съм имала, така че съм правила само първата вливка интралипид и имуновенин/октагам. Интралипида е както са писали момичетата 80, имуновенина съм плащала около 600 (назначени са ми 40 ампули), а октагам около 770 (или 700, но не по-малко от това). На мен вливките, които са ми назначени преди трансфера винаги са ми ги правили в деня на трансфера интралипид, а на следващия другата. Така съм виждала и на други момичета, с които съм била на трансфер и също са негови пациентки. Май с пациентките на нашия доктор е така. На поставен от мен въпрос за това тук, момичетата, които са пациентки на други лекари в клиниката писаха, че техните са правени преди трансфера.

# 706
Здравейте,
аз също съм при Ставрев и съм със завишени NK клетки. Имах първа вливка Интралипид в деня на трансфера, втора след + тест и след това контрола на клетките. След консултация с д- р Градинарска имах трета вливка на Интралипид и една вливка на Октагама/ цената е 720 лв./. Тази седмица пак имам вливка на Интралипид и след това пак консултация с Градинарска.
Днес бях на ранния скрининг, Ставрев каза, че всичко на ехографа е нормално, остава и кръвните след седмица да са добри. От вчера корема ме наболява, каза, че това са спазми и ми изписа и Спазмалгон. Иначе при Ставрев съм на преглед след 2 седмици.
Прегръдки и да се пазите в жегите

# 707
Здравейте и от мен! Лека бременност на успелите момичета и късмет на бъдещите. Да ви попитам справят ли се в Селена с тежък мъжки фактор - ние сме с 3% морфология  и 49% подвижност, от които 20 % бързоподвижни - предстои ми смяна на клиника (Щерев) и се чудя с коя? Ще ви бъда благодарна за отговорите!

Здравей!И ние с диагноза Олигоастенотератозооспермия имаме дъщеря и син от два последователни опита при Д-р Ставрев. В Селена има добри ембриолози и техника.
Преди това имам три опита в други клиники и бяхме отписани.

# 708
Благодаря на всички отговорили ми на въпросите, ще видим какво ще каже д-ра за вливките. Успех на всички, които чакат и се надяват, а на вече късметлийките забременели лека и безпроблемна бременност.  Hug Hug Hug Hug

# 709
Момичета, някой днес да ходи в клиниката?

# 710
Момичета, дали д-р Ставрев си прави пункциите и то в събота конкретно?

# 711
Момичета, някой знае ли цената на аПТТ и фибриноген?

# 712
  • София
Момичета, дали д-р Ставрев си прави пункциите и то в събота конкретно?

Д-р А.Ставрев си прави пункциите, но по принцип през почивни дни не е в клиниката. (Доколкото аз знам). При мен е стоял на дневен ред трансфер в събота и ако се беше осъществил щеше да го прави д-р Д. Ставрев.

# 713
  • pLOVEdiv
Да се отбележа и аз, след четири месеца напрежение и изследвания, днес започнахме стимулацията - 1ви ден. Надявам се успешно да я приключим и да продължаваме нататък. Засега смятам да ходя в клиниката за инжекциите, тъй че ако някой минава насам, съм отворена за кафета, закуски и сокчета през следващите дни Simple Smile

Последна редакция: пт, 18 авг 2017, 13:05 от crowned

# 714
Краунд, успех и положителен тест за начало, а след това и здраво бебче на термин  bouquet
Аз бях днес в клиниката за ФМ и за пръв път беше почти празно  newsm78

# 715
Здравейте момичета,как сте?Минавам да ви видя,чак съм изненадана,че е било почти празно  newsm78.В повечето случаи има едни опашки пред кабинетите.Аз си продължавам с гаденето,надявам се до 1-2 седмици да мине,че нямам сили. Cry
Важното е,че бебоците са добре и за сега са момченца(поне едното ще е).На следващия преглед ще знаем със сигурност.Тайно се надявам да са момче и момиче. PraynigНо каквито,такива.Важното да ги износя до края.
Прегръдки на всички. Hug bouquet

# 716
crowned, браво за старта ! Дано всичко мине нормално и има мнооого хубави яйчица и съответно ембриончета. Hug
С какво те стимулират ?
Шефче, при кой прави ФМ ?
И аз съм изненадана, че е било празно, нямате си идея в понеделник около 10 ч. какво беше, пълно с правостоящи...ужас Sad

# 717
  • pLOVEdiv
Ха сега де, ми де да знам с какво Hushed, инжекции са, подкожни. Мисля от понеделник да си ги взема и да ги бия сама и ще ви споделя. 
Явно сте ударили джакпота по обед, защото аз бях в 10ч пред кабинета на Ставрев и си имаше бая хора, по-малко от обикновено, но все пак доста.
Теди, стискам палци да приключи скоро гаденето. Revolving Hearts

# 718
Теди, поздравления за момченцето. Дано другото да е момиченце  Heart Eyes
Жанче, при Кръшков бях. И ние сме с момченце. Малко ме е страх, че досега съм гледала само женска котка, ама ще се учим в движение  Joy
Питах го за фраксипарина. Каза, че е достатъчна дозата спрямо показателите от прегледа. Каза още, че обикновено го заменяли в 24 г.с с аспирин, а в 32 г.с го спирали.  newsm78 Явно докторите в нашата клиника така действат. Ненев ми каза за спиране в 36 г.с, а си спомням, че и ти водеше борба с Минев за него  hahaha

# 719
Водя борба с Минев за тоя пусти фраксипарин още от 19 г.с. Към момента все още се боцкам, а той не ме закача - или не му се спори с мен, или е забравил Laughing
Аз аспирин (тромбо асс) пия още от преди трансфера, та до ден днешен и доколкото разбрах ще го пия до 35 г.с.
Ще видим след 2 седмици какво ще каже, иначе за раждането каза, че ще говорим по-подробно, че ще съм почти в 36 г.с.
И честито момченце Hug

Теди, на тебе също, дано се сбъдне желанието ти за момченце и момиченце Kissing Heart

Краси, бях ти писала, че искам да те питам нещо и миналата седмица ти писах ЛС. Най-вероятно не си го видяла, ако влизаш през телефона и си с новата версия. Ама наистина ми е едно такова нетактично питането (обаче няма кой друг да питам), та ако не искаш да ми отговориш, ще те разбера. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт