Инвитро в клиника "Селена" - Пловдив, тема №13

• 64 837
  • 750
  •   1
Отговори
# 675
  • pLOVEdiv
Ами имам към две седмици на регулон и пак ще видим как са изследванията, на пауза сме, което малко ме мъчи, но опитвам да не мисля и се надявам да е олей този път всичко. HeartHug

# 676
  • София
Пожелавам ти всичко да е ок вече, успешен старт и пръв и последен опит с прекрасен финал!

# 677
Здравейте и от мен! Лека бременност на успелите момичета и късмет на бъдещите. Да ви попитам справят ли се в Селена с тежък мъжки фактор - ние сме с 3% морфология  и 49% подвижност, от които 20 % бързоподвижни - предстои ми смяна на клиника (Щерев) и се чудя с коя? Ще ви бъда благодарна за отговорите!

# 678
  • UK
Здравейте и от мен! Лека бременност на успелите момичета и късмет на бъдещите. Да ви попитам справят ли се в Селена с тежък мъжки фактор - ние сме с 3% морфология  и 49% подвижност, от които 20 % бързоподвижни - предстои ми смяна на клиника (Щерев) и се чудя с коя? Ще ви бъда благодарна за отговорите!

По мое мнение - да.

# 679
Ехеее, Миленка, та вие сте за завиждане с тия показатели !
Ние сме с морфология, варираща м/у 0 и 1%, нямаме нито подвижност, нито концентрация. Абе нищо с една дума, олигоастенотератозооспермия.
И все пак успяхме в Селена. Но някои момичета не можаха и се насочиха на другаде (прегръдки за тях), та е изключително индивидуално и няма как да ти кажем ще успеете ли или не...
Запиши час при някой от лекарите, поговорете, вижте какво мислят и какво биха предложили като вариант, и тогава преценете дали ще опитате там.
Успех !

# 680
Ехеее, Миленка, та вие сте за завиждане с тия показатели !
Ние сме с морфология, варираща м/у 0 и 1%, нямаме нито подвижност, нито концентрация. Абе нищо с една дума, олигоастенотератозооспермия.
И все пак успяхме в Селена. Но някои момичета не можаха и се насочиха на другаде (прегръдки за тях), та е изключително индивидуално и няма как да ти кажем ще успеете ли или не...
Запиши час при някой от лекарите, поговорете, вижте какво мислят и какво биха предложили като вариант, и тогава преценете дали ще опитате там.
Успех !
Благодаря Жана. И ние сме със същата диагноза - олигоастенотератозооспермия. Надявам се добавките да повишат малко стойностите, но съм объркана към коя клиника да се насочим, знам че всеки е доволен от там където е успял.
Хубав ден!

# 681
Ами имам към две седмици на регулон и пак ще видим как са изследванията, на пауза сме, което малко ме мъчи, но опитвам да не мисля и се надявам да е олей този път всичко. HeartHug

Пожелавам ти всичко да е ок и да стартирате успешно! Wink

За мъжки фактор, в Селена се справят добре по мое наблюдение.
Важна е подготовката, а също и индивидуалния подход.

# 682
  • pLOVEdiv
Благодаря много за подкрепата, вдъхвате ми адски много позитивизъм. Kissing HeartHeartTwo Hearts

Милена, не мога да дам от първо лице мнение, само ще те посъветвам да не ходиш при Даскалова . Мисля, че Селена е най-адекватния избор в града ни за момента, Жана е права - всичко е супер индивидуално

# 683
Благодаря много за подкрепата, вдъхвате ми адски много позитивизъм. Kissing HeartHeartTwo Hearts

Милена, не мога да дам от първо лице мнение, само ще те посъветвам да не ходиш при Даскалова . Мисля, че Селена е най-адекватния избор в града ни за момента, Жана е права - всичко е супер индивидуално

Ходих при Даскалова и останах с добро впечатление, но като че ли не мога да й се доверя за третия си опит. В Селена познавам само д-р Бабаков, но ме учуди фактът, че само той ни предложи инсеминация и се чудя защо ли!? Обмислям и Виена ин витро център в София, но благодарение на вас вече сериозно обмислям и Селена, единственото което ме притеснява е дали разполагат с техниката, тъй като от години знаем че всичко модерно и ново е в столицата.

# 684
  • pLOVEdiv
След години неуспешни опити по стандартния начин, отидохме при Даскалова, първо, излезнаха леки отклонения на спермограмата, но нищо фатално и тя без да ни предложи някакви изследвания и на мен, или да изпише лекарства на мъжа ми, просто ни посъветва да правим повече секс....Няма да изпадам в повече подробности.
Сигурна съм, че тук има доста по-адекватни хора от мен, които да ти дадат съвет, просто реших да си дам мнението къде да не се насочваш Simple Smile
Успех, каквото и да решиш и позитивна нагласа Simple Smile

# 685
След 6 г неуспешни опити като чуя, че трябва да се прави повече секс или пък след това да се лежи без да се става изобщо поне 5 часа и лошо ми става...то ако имаше да става естествено, да е станало. Бях прочела за жена, която забременяла бързо, въпреки че след секс веднага си правела промивки с дамски душ. Няма да говоря колко неправилна е употрвбата изобщо на този душ, но просто се учудих как е станало, а ние лежане, челни стойки, графици и нищо. Сестра ми забременя на втория месец опити...

# 686
И Даскалова и Бабаков - не!
Мое мнение, основаващо се на факти.  Peace

# 687
И Даскалова и Бабаков - не!
Мое мнение, основаващо се на факти.  Peace
+1 Peace

Ема, с теб също съм абсолютно съгласна. Сестра ми и едната ми колежка забременяха от въздуха, дето се вика. Веднъж секс докато са в овулация и айде, готово е.
Не при всеки се получават така нещата, за съжаление. Аз и възглавница си слагах под задника, и краката съм вдигала, и по сума ти време лежах след секс и нищо в продължение на години.
А като ми кажат "Спри да го мислиш и ще видиш как ще станат нещата" и направо превъртам.

# 688
  • София
 Момичета, до тук изредихте любимите ми в кавички съвети. От близките и приятели казано идва ми да крещя като ги чуя, но хайде. Но такъв съвет от лекар. .. Даже не го оставям и да се доизкаже. Вземам си чантичката и беж. И около мен почти всички както се казва и от поглед хващат. Но после са царе на съветите как се забременява когато има проблем.

# 689
+1 за коментарите на околните. "Леко" откачам като ги чуя  Joy, ама явно хората не си дават сметка как ни влият подобни изказвания и че не ни окуражават така, а само бъркат в раната.  #2gunfire

Момичета, знаете ли ако ида да си правя вливка Интралипид в Селена, при положение, че не ми я е изписал никой лекар там, а доц. Русев, дали ще е проблем?

Общи условия

Активация на акаунт