Инвитро в клиника "Селена" - Пловдив, тема №13

• 64 832
  • 750
  •   1
Отговори
# 720
  • София
crowned, браво за старта! Лека и успешна процедура с прекрасен финал!

# 721
Жанче, нищо не съм видяла да имам писано Worried .Влизам само от телефона....

# 722
Здравейте ,миналата година август ме удобриха от фонда,но тъй ,като имах семейни проблеми не успях да го използвам.Подадох една молба (след изтичането на периода от 1 година)и ми казаха да чакам до един месец ,че ще ми звъннат и до там....бихте ли ми казали ,колко време се чака..благодаря предварително 😚😚

# 723
Аз пък си слушах Минев и фраксито го спрях към двайста седмица.После пиех само аспирин.

# 724
Жанче, нищо не съм видяла да имам писано Worried .Влизам само от телефона....
Така и предположих, през новата мобилна версия не уведомява, че имаме ново ЛС. Няма нищо, като го видиш, тогава ще ми отговориш Wink
Аз не слушам Минев само за фраксито, всичко друго си изпълнявам. С високорискова мутация съм и ме е шубе да съм само на аспирин. Hug

Искре, аз лично не съм запозната колко време отнема това с удължаването на заповедта, но щом са ти казали месец и още не са ти се обадили, ако искаш звънни в клиниката и попитай. Hug

# 725
Жане, писах ти.Не ми се смей на правописа .Малкото ми висеше по краката Simple Smile

# 726
Хахаха, няма му нищо на правописът ти Hug
Много ти благодаря Heart

# 727
  • Пловдив
Момичета Здравейте искам да ви попитам някой ползвал ли е болнични от Селена че от първи септември ще ми трябват и се чудя какво да правя

# 728
Да, моят първи болничен в 13 г.с. беше от Селена. Болничните там се заплащат по 80 лв. за месец, имай го в предвид Simple Smile

# 729
Теди честито момченце, дано другото е момиченце.

# 730
Благодаря ви,и аз се надявам за момиченце,но май пак ще бъде юнак.Само да са живи и здрави и да си ги износя до термин.Hug

# 731
Здравейте момичета!От дълго време не съм влизала!Много се радвам,че тема13  е донесла радост на повечето от вас!Пожелавам на тези които са с отрицателни тестове да не се предават, а на тези с положителни тестове лека бременост и леко раждане!

# 732
Crowned, успешна процедура и щастлив финал! Стискам ти силно палци  Hug

Теди, момченца, момченце и момиченце, важното е всичко да върви по вода и да са здравички. bouquet

# 733
Да, моят първи болничен в 13 г.с. беше от Селена. Болничните там се заплащат по 80 лв. за месец, имай го в предвид Simple Smile
!!! 80 лева е доста висока цена.  АГ комисии има и на доста други места, за къде къде по ниска цена от тази...
Защо тук е толкова висока цената?

# 734
За мен цената също е висока, за това и само първият ми болничен беше от там.
Иначе се заплаща лекарската комисия и изследвания. В частна клиника може би комисията е по-добре платена от поликлиниката, знам ли и аз, нямам обяснение.

Общи условия

Активация на акаунт