Инвитро в клиника "Селена" - Пловдив, тема №13

• 64 849
  • 750
  •   1
Отговори
# 735
Ами аз съм вземала от две частни клиники, каквато е и Селена, но на цена по-малко от половината от тази която е посочена тук .. затова се зачудих...
Какво им е толкова специалното на специалистите на Селена...?

# 736
  • Пловдив
И на мен ми се вижда мно го, о ти септември като започна по 80 лена са 5 ми сила до майчинството,личния ми даде направление но не искам да го давам на лекар в дъравнината болница,защото искам специалиста в Селена ,който ми направи процедурата да ми следи бременностра, а той също искал това направление за женска.

# 737
Не знам какво им е специалното на специалистите там, но това е цената, уви.
Който иска плаща, който не иска си търси алтернатива.
Това е положението.

# 738
  • Пловдив
Аз се радвам че къвремето ми спря е се Моля бебето да устиска до 12 седмица,сега съм в 9 и 2 дни.Ще плащам,само да съм добре

# 739
  • pLOVEdiv
zauberinen , пожелавам ти успех до финала.

Жанка, стимулират ме с Gonal - f - Фолитропин алфа, по 100 единици - около 7,4 микрограма подкожно на ден. То е абсолютно елементарно за поставяне и аз си го взех да си го бия вкъщи. Засега не се чувствам особено различно, но днес съм при доки и ще кажат как ми действа, за да преценят дали ще продължим, надявам се всичко да е наред. 

# 740
crowned, моята стимулация също беше с Гонал, само че 150 и в комбинация с Мерионал 150. Важното е, че се чувстваш добре, дано да има хубави фоликулчета и хубави яйчица съответно Hug

# 741
  • pLOVEdiv
Днес ми го увеличиха на 125единици, Ставрев каза, че са нормални нещата и в сряда пак ще ходя.
 Прави бяхте, че ще ми се размине Гърция и тази година Grinning

# 742
  • София
Всичко да продължи да се развива добре, да си гушнеш поне едно пухкавелче на финала, пък на Гърция пак ще и дойде реда.

# 743
здравейте, интересува ме мога ли да разчитам на д-р Минев за начален скрининг в 12г.с? или да си запиша другаде час при някой с по-добра апаратура?  newsm78

# 744
Аз точно при него си го правих, той ми каза кога да отида. Оттам с листчето със замерванията слязох в манипулационната да ми вземат кръв и те нанесоха данните от ехографският преглед в нещо като протокол.
Прегледът със замерванията е 50 лв., БХС е 72 лв. Резултатите са готови след 2-3-4 дни.
БХС е безплатен във ВМИ, можеш със замерванията от прегледа да отидеш там да ти вземат кръв, за да не плащаш тези 72 лв. Трябва да стане в един и същи ден замерването и вземането на кръв обаче, имай го в предвид и май във ВМИ са до обяд, та не знам дали ще успееш да минеш при д-р Минев и да отидеш до ВМИ навреме.

# 745
Аз точно при него си го правих, той ми каза кога да отида. Оттам с листчето със замерванията слязох в манипулационната да ми вземат кръв и те нанесоха данните от ехографският преглед в нещо като протокол.
Прегледът със замерванията е 50 лв., БХС е 72 лв. Резултатите са готови след 2-3-4 дни.
мерси за инфото, прегледа колко време протича всичко хубаво ли се вижда?

# 746
Допълних си предния пост, прочети го пак Simple Smile
Прегледа беше около 20 мин., но бебето много се въртеше и му отне повече време да замери необходимите неща.
Иначе не знам дали хубаво се вижда, да ти кажа честно. Предполагам. Важна е не апаратурата, а д-рът да знае какво точно и къде да гледа, мен ако питаш.
В това отношение имам пълно доверие на Минев.

# 747
kokos-ka, аз също като Жането си имам доверие на Минев и бях много доволна.Иначе той не е от най-обяснителните, но ако имаш въпроси питаш.

# 748
Краси Hug
Ще я спретна малко по-късничко. 😘

# 749
Допълних си предния пост, прочети го пак Simple Smile
Прегледа беше около 20 мин., но бебето много се въртеше и му отне повече време да замери необходимите неща.
Иначе не знам дали хубаво се вижда, да ти кажа честно. Предполагам. Важна е не апаратурата, а д-рът да знае какво точно и къде да гледа, мен ако питаш.
В това отношение имам пълно доверие на Минев.
ясно, благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт