Инвитро в клиника "Селена" - Пловдив, тема №13

• 64 970
  • 750
  •   1
Отговори
# 360
Оооо, друго си е да те побутва, определено носи успокоение и радост  Heart Eyes и само дебна и чакам  Laughing Mr. Green

Хаха, същата бях и аз, ухилвах се до уши като ме сръчка малкия.Охх върна ме една година назад и ми стана много мило, искам пааак Embarassed.Пожелавам това чувство да го изпитат всички и да се радват на прекрасни бебоци. Heart Eyes

# 361
Жанче  Hug радвам се,че всичко е наред с ФМ.Дано да е послушно бебчо и като се роди. Wink
Мисти,стискам палци утре,ще чакаме да споделиш после.
Краси  Hug винаги така се получава,ние решаваме и после казваме на мъжете си  Grinning.
Реджина много късмет ти желая.И скоро да сме с пораснали коремчета. Heart Eyes

# 362
Момичета, Здравейте чета,чета ама нищо не разбрах това ако си по фонда за трансфер вече си плащаш,не го поема фонда така ли.И другото което искам са питам в Селена слагат ли лепило на ембриони.Благодаря ви много и успех в процедурите с пухкав финал

# 363
Пожелавам това чувство да го изпитат всички и да се радват на прекрасни бебоци. Heart Eyes
Присъединявам се към пожеланието  Hug
Теди, успех и на теб с предстоящият трансфер, хайде и този път с положителен тест, но до финал  Hug
Андонова, ако си по фонда плащаш за трансфер 350 лв., ако не - 1500 лв.
На мен лично лепило не са ми слагали.

# 364
Дай Боже всичко да е наред този път Жанче.Всъщност сега се замислям,че ако има веднага трансфер след пункция и ако си по фонда,пак ли си плащаш 350лв?
Или много рядко става така.Повечето пъти,трансфера е отложен за следващият път. newsm78

# 365
Преди 6г.когато правих инвитро не съм плащала и на пресен и на замразен трансфер,сега ще правя за второ дете,чакам заповедта и затова питам.макр че в сайта на фонда пише че поемат трансфер.

# 366
И аз през септември не плащах за ЗЕТ от опит по фонда, но след това през януари вече се плащаше - на втория ми трансфер /платен/, момичето, с което бяхме в стаята, беше по фонда и каза, че трябва да плати 350 лв.

# 367
Странно,обърках се,както и да е,то ще се види дали ще плащам,лека и спокойна вечер на всички дами,ако някоя прави скоро трансфер по фонда нека пише дали е плащала или не,Благодаря и успех на всички

# 368
Мисти, успех на пункцията!
Теди, на теб успешен трансфер!
Краси, Жанче  Hug
Аз ще продължа да си ви следя и да ви пиша, нищо че отивам в друга клиника.  Wink

# 369
Аз Февруари правих трансфер по фонда и платих 350лв.Нищо,че заповедта я взех Октомври 2016г.Пункцията беше Декември.Сега трябва да си платя 1500лв.Малко скъпичко,но няма как.Дано вече сме на финала. Peace

# 370
Явно когато е замразен трансфер се плаща сега,заради стимулация ни ги замразяват,при мен обаче трябва да е прясен трансфер че ако е замразен не става.е поне разбрах че ще плащам за трансфер,успех на всички като дойде и моя ред ще се включа,за сега си чакам обаждане от фонда към ноември,

# 371
Crowned, а ти как си ?  Hug
Приготви ли всичко за сватбата вече ? Ще дойдем да ти тропнем по едно хорце, много обичам  Mr. Green

# 372
Момичета след няколко неуспешни опита мисля да пробвам в Селена с нови сили, засега съм се насочила към д-р А. Ставрев запазих си час за първа среща с него за 1 юни, само че не знам дали не сгреших вие как мислите, дали не трябваше когато ми дойде цикъла да отида? Сега ми е 16 ти ден от цикъла. Ние няма веднага да започваме опит, искам първо да се запозная с него да видя какво впечатление ще ми направи. Вие как мислите ?

# 373
На точното място си Ставрев е голям специалист,аз му казвам доктора с вълшебните ръце,той сбъдна една 20г.мечта на моя приятелка сега малкия е на 6г.аз също ще правя при него инвитро,имам два опита един положителен но загубих бебето спонтанен аборт,просто др е много добър и знае какво прави,само дето много не обяснява,

# 374
Иве, щом нищо няма да предприемате сега, няма нужда да си в цикъл при прегледа.
Може въобще да не те прегледа, а просто да се запознае с историята на предишните ви опити и да уточните кога да отидеш отново.

Общи условия

Активация на акаунт