Инвитро в клиника "Селена" - Пловдив, тема №13

• 64 935
  • 750
  •   1
Отговори
# 495
Тоя допълнителен отпуск отделно ли от тия 20дни,където ти се полагат,

# 496
Да,отделно от годишната,която също е 20 дена.Представих служебна бележка от болницата,че съм в напреднал етап по ин витро процедура и ми я уважиха. Simple Smile

# 497
_tedito_, как си, кога ще ходите за сърчица?

# 498
  • София
Момичета Здравейте искам да питам малко настрани от темата по време на инвитро примерно от началото на стимулация до трансфер болнични или допълнителен отпуск имам ли право,и дали в Селена давт болнични преди самата процедура

Аз още при стимулацията питах за болничен и ми казаха, че дават и тогава - дадоха ми десет дни. Бях си взела предварително два дни отпуск, след което следваше уикенда и се разбрахме да ми го издадат след това. Така тези дни ми покриха като време цялата стимулация, дори се получи застъпване със следващия болничен.  Тогава ме попитаха дали искам да ми пишат, че правя инвитро или искам да ми пишат друга диагноза. После в деня на пункцията пак питат дали искаш болничен - издават до 30 дни. Уточняваш го с тях. В деня на трансфера издават за 15 дни още.

# 499
Краси,трябваше другата седмица да ходим,но Минев е в отпуска и го оставихме чак за 12.07.Незнам как ще издържа до тогава.Но няма как,ще стискам зъби  Mr. Green От една седмица ме мъчи едно гадене,направо ужас.Вие имахте ли и как се справихте?Дано само не ме държи до края. bouquet

# 500
Теди, вярно, че казваше за 12-ти, че ще ходиш.Изветрял ми е мозъка вече Heart Eyes.
Аз от началото имах леко гадене до към 12-13 седмица, нооо после като ме подкараха едни киселини и от тях повръщах като за световно, даже и на операционната маса ми се повдигаше Sick.Много тежка бременност изкарах...Та дано при теб приключи гаденето до края на третия месец, и да си бременееш спокойно до финала.

# 501
Краси май няма да е лека.От снощи съм с едно повръщане и леко взех да се притеснявам.Продължава и днес.Мога ли нещо да взема,за да ми олекне.Надявам се,няма да навредя на точиците си.Може да е и от някой вирус,само това ми липсва сега. Tired

# 502
Теди, няма да е вирус  Mr. Green
Просто има бременност и бременност, аз например нито веднъж не съм повръщала. Гадеше ми се, но без повръщане.
Имаше едни хомеопатични хапченца, сега ще се разтърся и ще ти пиша как се казваха, но не при всеки има ефект хомеоптатията.
Та ще отмине след няколко седмици  Mr. Green, а точиците не ги мисли, няма с какво да им навредиш. Hug

# 503
Теди, няма да навредиш на точиците спокойно.Жанчето да каже какво е хомеопатичното, че аз не помня какво ми идписваха и нямах ефект.

# 504
Намерих го - Емил.
Иначе тук има изброени и други :
https://www.jenatadnes.com/po-zdravi/homeopatiya-za-bremenni/

Можеш да се консултираш и с доктора, така ще си най-спокойна.

# 505
Благодаря ви момичета,май наистина няма да е от вирус.И на мен само ми се гадеше,но от снощи....всички екстри.На моменти е повръщането.Дано да е до третия месец  Joy

# 506
  • UK
Благодаря ви момичета,май наистина няма да е от вирус.И на мен само ми се гадеше,но от снощи....всички екстри.На моменти е повръщането.Дано да е до третия месец  Joy

Теди
При мен с близначките беше така. Като влязох в 4 тия и край!
Но дотогава всяка вечер нямаше измъкване.
Аз, нищо не пиех Wink от страх, да не им навреди.
Лека бременност ти пожелавам. Наслаждавай и се. Това са, прекрасни моменти  bouquet

# 507
Момичета и моето време наближава да почна инвитро,само искам да питам NK клетките контрола ще правя но някой знае ли за колко време излиза резултата и цената че имам малко завишаване миналия път имах вливки,сега най вероятно ще имам пак,Благодаря

# 508
Аз при втория път,не съм правила контрола.Иначе и при двата пъти имах вливания.Имунологичните ги пуснах в Селена,бяха 350лв и резултатите излязоха за около три седмици.Незнам дали само НК клетки можеш да пуснеш. newsm78

# 509
350 лв. е пакета имунологични + генетични за тромбофилия.
Само имунологични и аз не съм повтаряла, най-добре ще е за цената да попиташ на регистратурата. Предполагам, че ще са 100 + лв., но само предполагам  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт