Инвитро в клиника "Селена" - Пловдив, тема №13

• 64 896
  • 750
  •   1
Отговори
# 600
Миленка, чедесни новини и при теб, браво!
Мисти, няколко дни по-рано от 12-та седмица съм спряла естрофема, мислех, че по-рано е било, но съм се объркала.

Последна редакция: ср, 12 юли 2017, 20:50 от krassi14

# 601
  • Пловдив
Миленка, стискам палци и двете бебенца да са добре и скоро да мине и зацапването.

# 602
Миленка, чедесни новини и при теб, браво!
Мисти, няколко дни по-рано от 12-та седмица съм спряла естрофема, мислех, че по-рано е било, но съм се объркала.
Краси, мерси, притеснявах се, да не го пия прекалено, мислех, че в до осма, но значи няма проблем Simple Smile Утре съм на преглед и се надявам да ми го спре.

# 603
Момичета благодаря ви за подкрепата. Страхотни сте.

# 604
Здравейте,искам да попитам когато си по фонда задължително ли хормоналните изследвания преди инвитро трябва да са направени в Селена или може в друга лаборатория

# 605
  • Пловдив
Не е проблем да бъдат направени в друга,дори мисля,че повечето хора така правят!Аз лично бях много шашната и направих всичко накуп в Селена!

# 606
Някъде пишеше че фонда изисква изследванията да бъдат в клиниката която прави опита,но някой момичета са пускали хормоните и другите изследвания в други клиники,аз ще питам най добре доктора,а дали могат да се направят примерно хормоните по рано един месец преди процедурата

# 607
  • София
Хормоните се пускат на 2-ри ден от цикъла и от стойностите им зависи дали ще се започне опита или не. Така че май не става сега да се пуснат хормони и с тези резултати старт на процедура след един месец. Ако няма да правите опита сега, а след месец или два - не пускайте хормоните. Пуснете ги на следващ цикъл и тогава, пожелавам всичко да е ок, ще започнете опита. Това е моето мнение.

# 608
Не  може да се пускат месец по-рано.Доктора ще ви каже кога да ги пуснете.

# 609
Понеже миналия опит имах проблем с единия хормон и д-р Ставрев ме отлагаше около 3 месеца пиех противозачатъчни,но сега незнам как ще е,пък и мойте шефове искат да им кажа по рано около месец да си намерят човек,аз им казвам че няма как,аз знам че тия хормони се пускат в месеца когато ще почнеш, благодаря много за отговора

# 610
Как сте момичета,искам да питам тези от вас,накоито им е ставало лошо,до коя седмица го имахте?Доктотът ми предписа две таблетки деган,но май не помагат много.
И какво мога да взема за разхлабване,че нещо се запекоха нещата Stuck Out Tongue Winking Eye
Благодаря и много прегръдки.Grinning

# 611
Теди, ще отшуми около 12-13 г.с., просто някои бременности са така и каквото и да пиеш, няма оправяне. Още мъничко Simple Smile
За разхлабването - дуфалак, сироп Лактулоза, свещички Ева кю или мини клизмички Мелилакс.
И пий повечко вода, колкото и да не ти е приятна в момента Simple Smile (поне при мен беше така - адски безвкусна ми беше и едвам я пиех, но се наливах на сила).

# 612
  • Пловдив
Момичета, за понеделник 10:15 имам час при д-р Минев, но няма да имам възможност да ида, ако някой иска да го вземе, нека пише.
Теди за разхлабване пробва ли с много плодове, най-вече киви, круши и чорбести манджички? Иначе Дуфалак и свещички Ева би трябвало да помогнат.

# 613
Жанче,знам че ще отшуми,но сякаш нямам сили от това повръщане Pensive
Да,водата ми е безвкусна,гледам да пия домашни сокчета и компоти,макар че са за зимата.Като начало ще пробвам с повече плодове и дуфалак сироп.Благодаря ви.Innocent

# 614
Теди, пробвай водата да я пиеш студена, с малко лимон. Аз само така успявах да я пия, без да ми става лошо. А иначе преди да забременея, пиех по 3 л на ден.

Общи условия

Активация на акаунт