Августинче малко, покажи се, момче ли си или момиче?

• 40 756
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
  • Пловдив
Здравейте, момичета. Леле, колко сте изписали. Аз си дадох 2 седмици почивка от работа и компютри. Не мога да наваксам с четенето – от вчера ви чета.
А тези теории на конспирациите с луди съфорумци, направо се притесних да не решите, че и аз съм от тях.  Mr. Green
Добре дошли на новите попълнения!
Аз съм в понеделник на същинската ФМ и чакам да видим пола на бебчето. На предния преглед в началото на месеца беше с гръб и док не искаше да се занимава за пол. За него е важно да се развива добре.
Предписа ми да пия Пренатал витамини.
Синеочке, я хвърли един боб да кажеш сини или розови гащи да готвя.
Да ви се оплача – цяла зима държах сина ни в къщи, за да не носи зарази от градината. Пуснах го в понеделник, че реших, че е време, а днес става с течащ нос и се оплаква, че го драска гърлото. УЖАС!
Цвети, аз имам проблеми със съня. Първо, започнах да се будя по веднъж нощем, за да ходя до тоалетна. Това добре, но от около 2-3 седмици по цяла нощ сънувам безумни сънища, благодарение на които не спя никак добре, дори след някои направо си се събуждам. Като легна съм скапана и веднага заспивам, но след известно време щуротиите в главата ми се активизират и става купон. Ставам, лягам, завивам мъжете. Снощи се събудих в 4.30 часа от мрънкане на малкия и така и не заспах до 6 часа, когато трябваше да ставам за работа. Като бях в къщи, спяхме до 9 ч. и горе-долу биваше положението през деня, но сега съм като пребита. А няма да ви казвам колко много работа ми се е струпала.
С първата Б не беше така – спях като пън, че от средата дори по обяд спях по 2-3 часа.
За дрехите аз не бързам, защото не знам какви да купувам. Мислех си, че в началото от баткото ще използвам всичко, защото купувах такива цветове, че стават и за момче, и за момиче. Но скоро загрях, че няма да е баш така. Той беше есенно-зимно бебе и няма да са подходящи дрешките в началото, като се роди новата звезда всред лято. Така че най-вероятно, като се разбере пол, към май-юни ще почна полека-лека да взимам по нещичко.
Комала, вярвам, че сега всичко ще е наред. Стискам палци!
И аз се бях побъркала, че не усещам вече бебето, след като преди доста време ви се похвалих, че усещам потреперване, но на прегледа док ме успокои, че всичко е наред. То като се замисля, и предната Б бебето не беше от най-шаващите, дори доста късно го усетих за първи път.
Цвети, аз се следя при двама доктори. Единият ме насочи към другия за ЖК. Този по ЖК същи разражда, но аз мисля да си родя при моят док, при когото бях предната Б. В крайна сметка не смятам, че трябва да имаш угризения – избери този, при когото се чувстваш спокойна и знаеш, че си в сигурни ръце. Все пак говорим за твоя живот и този на бебето.
Фешънмама, честита количка, със здраве и безаварийно да се ползва.
За кг – качила съм 6 кг, почти в 20 г.с. съм.
Виктория – честито, страхотна новина!

# 616
  • София
Излязоха и моите резултати. Всичко е наред и очакваме момиченце:)

# 617
  • Пловдив
lofeto, честито!

# 618
Бравооо! Казах ти, че всичко ще е наред!
Честити розови панделки! Hug
Сега до края на Б да нямаме никакви притеснения повече и по термин здрави бебоци!

# 619
Честито Simple Smile

# 620
Браво за хубавите резултати.

# 621
Здравейте, не съм писала от сумайти време, но гледах да ви чета.

Бяхме и още сме болни с малката. Първо тя едно, тъкмо го преборихме, после мен ме хвана , а нея нещо друго- уж от зъби ама кашля като магаре. Абе ужас е!

Отложих си и двата прегледа, нали ходя и аз при двама лекари за другата седмица, че няма как болна, пък и изследвания теябва да пускаме.

Добре дошли на всички нови мами, увеличава се групата, което е добре.

Много обичам тахани, но в момента мога да го понеса без да повърна единствено на смути с банан, фурми, вода, канела и малко сол. Иначе хумус ми е най-любимият дип на света, но в момента не мога да го гледам.

Иначе нямам скрупули , че ходя при двама лекаря. Единият ми е основен, но е частен и не води жк, а по ЗК ходя при другата.

Качила съм няма и два килограма в 16+ седмица съм, но хич не ядях до сега, гадеше ми се адски. С малката отидох да раждам + 15 мисля.

Ииии забравих какво друго щях да коментирам 😃

Другата седмица се надявам да се види полът, че още не се знае.

# 622
  • София
Благодаря ви, момичета!

# 623
Lofeto - честито!

# 624
Victoria, Lofeto - Честито! Само радост и спокойствие през оставащите месеци на бременността!

Veruli - и аз тахан не мога да ям сега, но за съжаление още по-зле и от него са въпросните смутита, които иначе много обичам.. :/ пробвах няколко пъти различни комбинации, но с един и същ резултат...Сега се чудя как да си го пробутам тоя тахан. : D

Спомням си, че имаше момичета, които ходиха на дерматолози - мислех си, че просто съм си наранила кожата (на едната гърда в долната част) заради сърбежа, но сега като гледам си прилича точно на някаква екзема, червено е мястото и някак релефно...то е ясно, че при всяка е различно, но ако знаете нещо универсално, или природно средство, което да пробвам преди да тръгна към поредния лекар?

# 625
Здравейте момичета,
и аз не съм писала от много време, но то така бързо лети, докато успея да прочета и не сварвам да пиша!  Simple Smile
Радвам се за всички мами, които са получили страхотните резултати и че всичко е наред с бебчовците! Simple Smile
Мен от няколко дена ме тормозят болки в единия бъбрек и днес съм при доки за да видим какво се случва и да пуснем изследвания! Дано всичко да е наред!
Хубав и успешен ден на всички мами!

# 626
Lofeto Честито за резултата.  Heart Eyes

По-рано говорихте за витаминиете, които пиете. Някой взима ли Фемибион? Те са разделени до 3 месец и от 4 нататък като тези имат и капсули освен витамините.

# 627
Добро утро ! Преди малко докторката ме зарадва със " супер " микробиология !
Честито на момичетата със чудесните резултати !
Утре сме на ФМ при др Михова и съм развълнувана Simple Smile)))

# 628
Здравейте!  Приемате ли нови попълнения Simple Smile  В средата на месец август чакаме номер 2 Simple Smile За мен това е трета бременност- имаме детенце на 4 и половина години и една неуспешна бременност Simple Smile Hug

# 629
Lofeto Честито за резултата.  Heart Eyes

По-рано говорихте за витаминиете, които пиете. Някой взима ли Фемибион? Те са разделени до 3 месец и от 4 нататък като тези имат и капсули освен витамините.

Аз ги пия, Фемибион 2 - те са от 4ти месец нататък, не мога нищо да кажа, защото ги пия от седмица.

Общи условия

Активация на акаунт