Августинче малко, покажи се, момче ли си или момиче?

• 40 754
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте на всички, отдавна не съм писала, но ви чета редовно! Добре дошли и на новите момичета.
Трябва да направя изследвания за васерман и спин, та знаете ли дали трябва да са на гладно или може по всяко време?
В понеделник на 20-ти съм чак на преглед и вече нямам търпение. На този преглед смятаме да вземем и каката да си види бебето на прегледа, че вече много иска, ще е забавно.
Хубав и усмихнат ден на всички ви желая Simple Smile))

# 631
Честито  на всички разбрали пола и с добри новини!

Добре дошли на новите момичета:)

# 632
Didi2017,  кръв за тези изследвания дадох в обедната почивка- бях закуска, пила кафе, втора закуска регистрирах Simple Smile Може по всяко време  Peace

# 633
Момичета, нещо ми става тия дни. Все ми е тъжно и ужасно притеснено.  Cry Cry Cry
Моля ви, може ли да споделите колко см са били бебетата ви в 16г.с.? Моето в 15+2 го мериха и беше само 8см.  Shocked До днес мълчаливо се побърквах, но вече не мога. Лекарката каза, че си е в нормата и всичко е ок, но мен си ме яде. Ужасно малко ми се вижда, дори не го измериха на грамове.

# 634
М_i_G благодаря! Я кажи първото ти детенце да не е и то август родено?
Моята щерка вече е на 4г и 7м на 21.08 е родена, а сега термина ми е за 20.08  Grinning
Всички приятели ми викат, че сме го пресмятали едва ли не, а пък на нас ни отне цяла година в опити за второ, ама никои не ни вярва  Laughing

# 635
  • София
Аз не знам см, но в 17-та седмица беше 190г.

# 636
Цвети,най-вероятно от главата до дупето е 8см,значи цялото е около 16см.Сега гледам,че при мен в 16г5д е CRL е 10,5 см. Според мен всичко е наред.

# 637
Главата до краката се мери от 20-та седмица, преди това само до дупето. Около 10-11 см е средностатистически за 15+ нещо си. Но това мерене е толкова неточно, едно трепване на ръката и станало по-малко или по-голямо. А грамовете се изчисляват с математическа формула на базата на няколко дължини и обиколки, за реалистични размери няма как да се говори. Та няма смисъл от втеляване в числа докато лекарите са спокойни.

# 638
  • София
Здравейте и честито за хубавите резултати  Hug

***ЦветиВ*** прекалено е рано да се притесняваш от подобни неща. Едно че вече ги мерят само от глава до дупе, отделно може да се е свило или да не го е измерила как трябва. Честно казано идея си нямам колко трябва да е, но ми изглежда добре.
Аз като я питах лекарката един път за меренето, че моя по последно мерене вървеше назад , тя ми отговори че тук играят милиметри, може да се свие на момента и това дава веднага дни назад, после да се опъне и да даде дни напред. Така че тези мерения са ориентировъчни, както и грамажа, няма как да ги измерят точно.
Аз с първото си спомням че накрая дори не ми казваха колко кг мислят че е , само ми твърдяха че няма да е малък. С една дама , с която раждахме заедно й бяха казали че е над 4,500кг и нали за това да е секцио , пък то се роди 3,900кг. Така че аз на тези мерки много не се вживявам. Съветвам те и теб да не го взимаш толкова присърце. След като лекарката казва че детенце е ОК, няма какво да му мислиш  Hug.

# 639
Didi2017, да и номер 1 е август Simple Smile
ЦветиВ,  и на мен последните дни ми е много тъжно, напрегнато,  някакъв страх изпитвам  Tired Надявам се да е период и скоро да мине Simple Smile
Аз не знам колко е в см и гр бебето. Доки казва,  че всичко е наред,  аз вярвам и не задълбавам излишно Simple Smile

# 640
Благодаря ви, момичета! Май просто твърде много неща ми се струпаха наведнъж и избиват нанякъде нервите, а може и хормоните да са. /МIG, може хормоните да си правят лоши шеги с нас. Дано ти мине скоро този гаден период! /Аз не поясних за размера, но наистина глава-дупе е 8см. Останалите обиколки и мерки са в нормата. Прави сте, че не трябва така трагично да ги приемам нещата и да се вторачвам в тия сантиметри. Благодаря!  Hug Хубав и усмихнат ден на всички!

# 641
Връщам се от преглед и аз Simple Smile Цял ден тръпнех от нерви .. Та...Всичко си ни е  наред,продължаваме да  си вървим 5-6 дена напред ...Ииии най-вероятно ще си имам момиченце Simple Smile))))) Аз съм +4 кг от предишно измерване(срам ме е да си напиша актуалното тегло) . Запазих си час за ФМ за 20.04. дано и тогава да потвърдим пола Simple Smile)) Сестрата ме помоли да си намеря от мин година МБ ,а аз не съм я запазила,защото се бях отчаяла,че няма да имам второ след абортите. После си чета амбулаторния лист и написали,че  отказвам да ми бъде направена такава..малко се ядосах,но другия път ще настоявам да ми пусне...

# 642
И аз влизам на отчет след прегледа днес - всичко е наред, също продължаваме да вървим 5-6 дни напред, 162 грама (май сме шишкави спрямо стандартите които намерих в нета  Laughing). Новината е, че вече се потвърди момиченце (до сега предположенията на докторите ми бяха 1:1 за момиче/момче)  Joy

# 643
Здравейте всички!
Днес разбрахме, че чакаме момченце Simple Smile

# 644
Честито,момичета за чудесните резултати Simple Smile))

Общи условия

Активация на акаунт