Лидл 101- Почти мартенска /24.02 - 31.03/

• 202 726
  • 1 751
  •   1
Отговори
# 1 470
  • Бургас
Не мога да кажа състава, но ги оглеждах клиновете, понеже майка ми искаше да ѝ взема син. От трите сивият ми се стори най-добре като материя. Синият беше най-зле и я разубедих. Със сигурност ще се завалва и ще провисне на коленете според мен.

Аз не мисля, че бъркалките на хлебопекарната са с незалепващо покритие Thinking

# 1 471
  • Русе
Аз не мисля, че бъркалките на хлебопекарната са с незалепващо покритие Thinking
Мхм. И аз съм на твоето мнение. На старата ми хлебопекарна Силвъркрест, бъркалката и е със същото покритие като казанчето, а тези са светлосиви.

Довечера мисля да отида да видя за ризи . Ама като си знам загубения ни магазин - със сигурност ще са свършили. ooooh! Мъжът ми пък няма да иска да ме кара в трафика до другите магазини.

# 1 472
viki_1974 В Лидъл-Родина сутринта нямаше особен интерес към ризите, нямаше и много хора. Това към 08:20-08:30.
Последно за бъркалките - моята машина е на Горение на 5г. е вече и бъркалките са същите като казанчето. Пак не е идеална. Има две казанчета и смених бъркалките за едното, че бяха дефектни - установих след гаранцията и пак греда - новите не паснаха на старото казанче. Така си стои. Ползвам двойното казанче за две по-малки хлебчета. Даже се чудех дали да не сменя машината вече.

# 1 473
  • Пловдив
Снощи купих кайма,свинска в срок до 30-ти.Беше вмирисана и я изхвърлих Stop

# 1 474
  • до едно тепе
Изобщо не са еднакви хлебопекарните. Моята беше на добра цена, купувана на черен петък( в магазин за техника) и бъркалката ми е оставала броени пъти в хляба за 3 години експлоатация. И си имам специална кука за вадене, ако случайно не излезе докато вадя хляба. Рядко ми се е налагало да чукна казанчето в масата, за да се отлепи хляба.
Не знам дали ще стигна днес до Лидъл. Някакви отзиви за маслото от авокадо.
 Цената му гледам е добра, но никога не съм ползвала такова. Сега искам да взема заради детето,че не мога вече да и давам краве масло, а зехтина ми мирише доста и ми се струва неподходящ понякога за някое ядене.

# 1 475
Много ме е яд, три Лидл обиколихме с мм и никъде няма Куку-руку, само Серената и бонбоните Черноморец бяха изчезнали. Crossing Arms
Дрехите не съм ги гледала, само на сутиените хвърлих едно бързо око, но не ми харесаха.

# 1 476
Ягодите как са

# 1 477
Ако си в София в Лидл в Изток имаше вчера 2 кутии

Много ме е яд, три Лидл обиколихме с мм и никъде няма Куку-руку, само Серената и бонбоните Черноморец бяха изчезнали. Crossing Arms
Дрехите не съм ги гледала, само на сутиените хвърлих едно бързо око, но не ми харесаха.

# 1 478
Дамските панталони бива ли ги? Rolling Eyes
http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=57630

# 1 479
  • София
Аз поръчах мъжът ми да ми донесе синия. Размер 38 е огромен, аз съм М, той е за Л/ХЛ. Утре ще го смени за по-малък, на мен много ми хареса.

# 1 480
Мъжът ми е купил ролери за сънът ми,а аз взех за дъщеря ми от спортните розови блузи на два слоя( много са хубави) много исках да и взема от спортните розови клинове ,обаче нямаше останали  Tired толкова ги харесах......грабнах и пилешки бутчета на Дюк,и пълнозърнеста  смес  за хлебопекарната и си набих шутовете,че вчера влязох да взема брашно и черен шоколад за козунак и на касата сметката беше 35вл  Shocked и нищо особенно не бях купила,някакъв транс ме обзема в този магазин,като,че ли всико без пари го дават хаха Joy hahaha

П.С.Ролерите са много хубави ,по нищо не отстъпват на моите и на дъщеря ми за по сто и кусур  кинта от декатлона  Peace

# 1 481
Снабдих се и аз с първите стикита. Екстрите към тях не ги видях. Продават ли ги вече, ако не, кога ще ги пуснат. Разните там торбички, кутийки.

# 1 482
Някакви отзиви за маслото от авокадо. Цената му гледам е добра, но никога не съм ползвала такова. Сега искам да взема заради детето,че не мога вече да и давам краве масло, а зехтина ми мирише доста и ми се струва неподходящ понякога за някое ядене.
Преди 2 години купих от Била. Много силен вкус и ми беше много неприятен. По-добре вземи от гроздови семки, олиото от грозде е леко и приятно на вкус.

# 1 483
Тези стикита поне са по-симпатични от предишните.

# 1 484
  • Пловдив
Момичета, тези които имате уреда за готвене на пара, използвате ли го активно или е още една вещ за шкафа?

Общи условия

Активация на акаунт