SUPERNATURAL: From A to Z

• 20 941
  • 740
  •   1
Отговори
# 705
  • София

Последния епизод на 12 сезон ще се излъчи на 18 май, и ще са два епизода един след друг.

# 706
Супер! Идеално ме устройва датата на финалето Party .
Засега не знам заради програмната схема ли ще излъчат двата епизода или ще са свързани. По-добре да са свързани Laughing .

# 707
У, двоен кеф. Grinning

# 708
И финален Flutter .
Дано този сезон завърши по начин, който да поддържа интереса и напрежението чак до премиерата на следващия. Щото например финала на 11ти не беше такъв Rolling Eyes .

# 709
А, дано!

Изключих, вие ще припомните, потвърдиха ли 13-ти сезон или?

# 710
Да, ще има 13ти. И имам чувството, че ще е последен.

# 711
Благодаря.

От една страна по-добре така, но знаеш ли.......
Смятам, че все още нищо не е решено.

# 712
Със сигурност не е, твърде много фактори се намесват. Просто усещането ми е такова.
А какво ще кажете за текущия сезон?
На мен ми е малко изсмукан Laughing .

# 713
На мен не ми харесва заради мама и британците.

# 714
Приемам Мама, но британците са нахални Naughty . Да, знаят много и са безкомпромисни в работата си, но много черно-бяло е при тях. Аз обичам нюансите на сивото Joy . И момчетата такива каквито са.

# 715
никак не ми се ще да има последен сезон... Не може ли Сам и Дийн да ловуват до пенсия? Би било интересно и да се установи, че и на други места, освен Америка и Британия има интересни и опасни местни видове за лов- например в Китай или дори в България да дойдат да ловят караконджули и самодиви. Може да са напъплили американския посланик например....ей такива работи

# 716
Отдавна мечтаем да станат интернационални, ама нъцки. Всичко важно се случва у Америчко - Апокалипсиси, ангели... Дори чуждоземски твари им гостуват, напр. леший Joy .

# 717
Отдавна мечтаем да станат интернационални, ама нъцки. Всичко важно се случва у Америчко - Апокалипсиси, ангели... Дори чуждоземски твари им гостуват, напр. леший Joy .
мда...все едно и за чудовищата има лотария "Зелена карта"

# 718
 Joy

Нова снимка от Падалекови:

# 719
  • София
Честит ден на числото Пи, или както Дийн би го обърнал на ден на пая, нали на английски пи се произнася пай  Laughing

А иначе и на мен не ми се иска да свършва сериала. Едва ли ще го докарат до 666 епизода, както Миша се беше избъзикал, ама поне до 300 нали говореха Grinning Което прави 14ти сезон, май някъде до половината.

Общи условия

Активация на акаунт