Домакини 60/ Пролетна

• 55 749
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
 Flo 51  Hug е точно така с чревца, дроб, месо и праз съм яла.
Моя мъж при мама за пръв път яде боб със кисело зеле и определено каза че не му харесва, много ми беше странно, но сега всеки от нас всичко яде.
Много ми е скучно тази вечер.И на децата им писна с моите приказки .След малко ще ги строя да играем ,мисля да тествам малкия на скрабъл, но не съм сигурна дали ще се справи.

# 91
  • при късмета
На нас ни хрумна да мръднем по-далеч и ходихме до Етрополе. Взехме си печат от историческия музей и от там на Етрополския манастир. Зад него има водопад, а всички водопади са много красиви по това време
Скрит текст:
Късно тръгнахме и не остана време, мислех и до Проходна да идем, но друг път. Нещо все ми се разминава тази пещера, дано я видя скоро.

Фло, аз я пропускам спържата, не се научих да я ям. Знам какво е но нямаше да мога да кажа как се прави, добре, че преведе ти.
Иначе ако искаш хубаво месо, предполагам знаеш магазина на свинефермата в Брезник. И месо и колбаси, каквото съм взела от там, все е било хубаво.
Като бяхме на палатка на Красава не можеха да ни насмогнат на ребърца. Всеки ден зареждат, та първия като взехме каквото беше останало от ребърцата се върнахме и запазихме всичките за следващия ден.  hahaha
Джейми, дано не е много фатално с документите
Вио, как мина?
Калинче, оправи л ви се времето?
Мони, стискам палци да са добри резултатите, макар и да се налага да почакаш
Няма да гледам шунковари, че и аз паля бързо  hahaha

Гуш на всички, отивам малко да почивам

# 92
Май само при мен времето цял ден студено и леден дъжд с вятър hahaha
Започвам да заглеждам шунковара и аз, ама с това местене...хич не ми се трупат неща, че искат място. Ще го мисля.
Хортензия нямам с какво да се похваля - всичко при мен е нормално!
В чакалнята на радиология има една камбана - когато някой приключи терапията - бие камбаната, всички стават и му ръкопляскат!!! Живот и здраве след две седмици аз ще бия камбаната!
При нас празника протича нормално - сега ще гледаме филма "Героите на Шипка".

# 93
  • Germany

Мони ме изпревари,как сте вие.

Биваме, Писе. Благодаря, че попита Simple Smile Аз съм супер нервна, защото ми дадоха час за гастро и колоно скопия чак за края на месеца и дотогава какви ли не си ги мисля...Иначе тия дни има по малко слънце и е добре, но другата седмица го дават цялата да вали... Лейди, днес и при нас беше хубав деня, та ще ти е хубава годината! Simple Smile
Може ли да те питам, заради моя баща се интересувам, каква колоноскопия - виртуална или другата?

За 1ви път чувам за виртуална. Не са ми предлагали вариант различен от нормалната. Правили са ми и в БГ преди 10год., с упойка и не съм имала проблеми. За мен най големият кошмар при това изследване е подготовката /пие се очистително от предният ден/. Успех на баща ти!

# 94

Добро утро!
Днес е Тодоров ден!
Да почерпя, че у дома е голям празник!!!

# 95
Добро утро!
Лейди, да ти е жив и здрав малкия мъж! Пожелавам му още много спортни успехи, а ти да си горда с него!

# 96
  • при късмета
Добро утро!
Калинче, да ти е живо и здраво момчето! Да е здрав като кон и много весел и щастлив!

Тук е страхотно времето, пак ще хващаме на някъде.

Хубав ден!  Hug

# 97
  • Germany
Лейди, честит празник!

# 98
Лейдибърд, честит ти именник, да е жив и здрав   bouquet
Ма ко, ние още репетираме, така да се каже. Тепърва ще се пробвам на истински голям концерт, ама докато стигна до там..Абе на пръв поглед не е кой знае какво, но едно осветление може много - както да направи един концерт незабравим, така и да го провали тотално  Crazy
Мони, стискам палци  Peace
И тук времето е хубаво, слънцето е грейнало, птички пеят...идилия! Ще врънкам мм утре да ни заведе на Крушунските водопади (Ма ко, мерси за идеята за водопадите  Heart Eyes ), стискайте палци да се навие, че нещо взе да ме стяга шапката след тая дълга зима.
Айде хубав ви ден от мен, до скоро  Hug

# 99
Калинка честито ти именник!!!  bouquet Hug
Да е здрав,палав и много спортни победи. Wink
Ма ко ми спрете се ,свършихте ремонтите и само обиколки. Laughing
Мис спокойно колоноскопията сега вече е с упойка.
Мони стискам палци да мине всичко нормално. Hug
Аз днес ще готвя и после ще извадим малко китки вън ,че се стопли вече и да почвам да разчиствам долния етаж. Утре до село ще отскочим да поработим, че мама е болна и трябва ние да го свършим.

# 100
  • Великобритания
Лейди - честит ти именник
здрав и щастлив да е
 bouquet

# 101
Честито на имениците! Да са живи и здрави! bouquet

Днес беше ден за пазар и сарми. Зелето беше станало, но този път не му улучихме модела, та доста трудно се свиваха. Сложила съм ги в бавната тенджера и след час ще яде манго баницаааа.  Party

Имам всякакви колоноскопии и гастроскопии, общо са двуцифрено число, та ако искате питайте, каквото ви интересува. Откакто не съм в БГ, не съм правила, но това лято май ще трябва да направя профилактични.

Започнах да чета темата за шунките, докато дойде уредът, да съм се подготвила.  Wink

# 102
  • Бургас
Лейди,честит празник на Тод!
 bouquet
От здраве да не се отървете всички! Heart Eyes

Тук е слънчево,но щипе люто.Ще се пробвам да си оправя  косата,че от август не съм ходила на фризьор и сама се подстригвам и боядисвам и резултатът е....по-добре не си го представяйте! hahaha

# 103
Славе, точно днес се бях запътила да ми подстрижат бретон, но се оказа, че няма свободни часове.
Ще съм красива в понеделник. Щерката не дава да си отрежа бретон, но от слънцето едно пигментно петно на челото вече прилича на мишена...... #2gunfire smile3514 smile3553

# 104
  • София
ЛЕЙДИ, Честит имен ден на твоето момче. Да е пъргав и силен, да препуска като конче вихрогонче. Помня, че обича да чете стихове. С толкова задачи - учение и тренировки дали му остава време за поезия?

Момичета, приятна вечер. Hug Някой няма ли да сипе по чаша вино? Хайде аз ще ви налея. Наздраве! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт