По пътя на мечтите - обща дискусионна тема 14

• 60 318
  • 726
  •   1
Отговори
# 75
Момичета, някой има ли повече информация за връзката между серумните нива на витамин Б6 и фертилността?
Чета, че все повече го изследват, наред с Д и Б12, четох, че може да има връзка с ниските нива на прогестерон и се чудя дали има смисъл да го изследвам?

# 76
Тара, от това което съм чела по въпроса има отношение В6 с прогестерона. Принципно дори знам от момиче, което прави опити в Англия, че там не изписват прогестеронови препарати, а само витамин В6 във високи дози, не съм сигурна, но мисля бяха 600мг дневно. Провери обаче за веки случай тази информация. Ако искаш и аз ще поровя по чуждестранните медицински сайтове.

# 77
Тара, ако имаш възможност, изследвай го. Има смисъл  Peace

# 78
Здравейте момичета, днес ходих до Майчин дом за да направя изследванието за Тромбофилия. Исках само да споделя че вече всичко се случва в ниската сграда на втория етаж, 212 стая. Там е изнесена регистртурата, кабинета за консултации и манипулационната. Имаше големи опашки за биохимичен скрининг, но ако сте за тромбофилия или друго изследване не чакате, а влизате направо в 212 и срещу вас е вратата на кабинета по консултации.

Надявам се да съм била полезна  bouquet

# 79
иии да попитам каква е нормалната стойност на Прогестерона, имам предвид препоръчителната стойност, за да се счита че имаш нормална овулация. На мен резултата ми е 1.040   nmol/l (Ж: фол. 0.18-2.84, овул.0.38 - 38.1, лут. 5.82 - 75.9) и ми се струва малко нисък  newsm78 изследването е правено на 8ми ден след овулация.

Благодаря предварително за коментарите!

# 80
Някой може ли да звънне на Хепито на Кородрума да попита в 11 като отваря ние в колко часа може да сме там и да се пречроим.

# 81
  • Пловдив
напр. в 12ч.

# 82
иии да попитам каква е нормалната стойност на Прогестерона, имам предвид препоръчителната стойност, за да се счита че имаш нормална овулация. На мен резултата ми е 1.040   nmol/l (Ж: фол. 0.18-2.84, овул.0.38 - 38.1, лут. 5.82 - 75.9) и ми се струва малко нисък  newsm78 изследването е правено на 8ми ден след овулация.

Малко ниско е 1.0 , моят е 1.8.

# 83
  • София
иии да попитам каква е нормалната стойност на Прогестерона, имам предвид препоръчителната стойност, за да се счита че имаш нормална овулация. На мен резултата ми е 1.040   nmol/l (Ж: фол. 0.18-2.84, овул.0.38 - 38.1, лут. 5.82 - 75.9) и ми се струва малко нисък  newsm78 изследването е правено на 8ми ден след овулация.

Ако това е резултат 7 дни след О, то ти въобще не си имала О, съжалявам, но стойността ти е адски ниска. За лутеална трябва да е между 5.82 и 75.9 (според реф.граници, дадени от теб). А иначе на въпроса ти, смята се, че стойност над 30 nmol/L показва, че е имало О, но за качествена О и добра поддръжна на ЛФ се искат стойности близки до горна граница и дори над нея Peace

# 84
И тара иска да дойде, а на нея 12 й е късно, да попитаме хепито могат ли да. Ни поемат към 11,10-11,15, ако не могат да намерим друго масто за среща в 11.

# 85
  • Пловдив
И тара иска да дойде, а на нея 12 й е късно, да попитаме хепито могат ли да. Ни поемат към 11,10-11,15, ако не могат да намерим друго масто за среща в 11.
аха...е що де не може,нали отварят в 11 Grinning Ще могат,де ще идат...колко сме?

# 86
иии да попитам каква е нормалната стойност на Прогестерона, имам предвид препоръчителната стойност, за да се счита че имаш нормална овулация. На мен резултата ми е 1.040   nmol/l (Ж: фол. 0.18-2.84, овул.0.38 - 38.1, лут. 5.82 - 75.9) и ми се струва малко нисък  newsm78 изследването е правено на 8ми ден след овулация.

Ако това е резултат 7 дни след О, то ти въобще не си имала О, съжалявам, но стойността ти е адски ниска. За лутеална трябва да е между 5.82 и 75.9 (според реф.граници, дадени от теб). А иначе на въпроса ти, смята се, че стойност над 30 nmol/L показва, че е имало О, но за качествена О и добра поддръжна на ЛФ се искат стойности близки до горна граница и дори над нея Peace

Е как да не е имала Овулация...
Аз съм с 1.8 и имам и овулация и яйцеклетки.
Споко.

# 87
  • София
1.8, ама зависи в какви единици

# 88
  • Бургас
С прогестерон 1,0-1,80 няма-значение-какви-единици някак ми се струва невъзможно да е имало спонтанна овулация. Или ако е имало тя е била поне преди 10тина дни.

# 89
Напълно е възможно - и реално.

Общи условия

Активация на акаунт