По пътя на мечтите - обща дискусионна тема 14

• 60 326
  • 726
  •   1
Отговори
# 90
  • София
иии да попитам каква е нормалната стойност на Прогестерона, имам предвид препоръчителната стойност, за да се счита че имаш нормална овулация. На мен резултата ми е 1.040   nmol/l (Ж: фол. 0.18-2.84, овул.0.38 - 38.1, лут. 5.82 - 75.9) и ми се струва малко нисък  newsm78 изследването е правено на 8ми ден след овулация.

Благодаря предварително за коментарите!

Ако това е резултат 7 дни след О, то ти въобще не си имала О, съжалявам, но стойността ти е адски ниска. За лутеална трябва да е между 5.82 и 75.9 (според реф.граници, дадени от теб). А иначе на въпроса ти, смята се, че стойност над 30 nmol/L показва, че е имало О, но за качествена О и добра поддръжна на ЛФ се искат стойности близки до горна граница и дори над нея Peace

Е как да не е имала Овулация...
Аз съм с 1.8 и имам и овулация и яйцеклетки.
Споко.

Мая, при резултат 1 и нещо, а референтни за лутеална между 5 и 75, със сигурност О не е имало. Просто абсурдно е. Друг вариант е да е объркала цифрите нещо или да НЕ е изследван след О, ами примерно в началото на цикъла, когато референтните са между 0.18-2.84. Явно е ановулаторен цикъл или има някакъв сериозен дефект в работата на жълтото тяло.

# 91
  • Бургас
Е ако ще спорим за спорта - всичко е възможно ... виж, колко е реално вече е въпрос на доказателствен материал Wink

# 92
Обадих се в Хепи и запазих 8 места, но може да коригираме бройката ако сме повече. За 11 часа е за момента, но и това ако желаете мога да променя.  Simple Smile

Броя: Герда, Жана, Тара, Varki, Мистик, Ema, Данито ...

# 93
Е, супер стеееее.За неделя.

# 94
  • Пловдив
Е, супер стеееее.За неделя.
Peace
Как ще се откриваме? Grinning

# 95
Може да дойде още едно момиче от форума, ще ѝ пиша да я попитам устройват ли я часа и мястото и потвърждава ли, че ще дойде. Grinning

# 96
Момичета, ние ще пътуваме до родния ми град и още не знам кога ще се приберем и дали ще успея да се присъединя към вас bouquet

# 97
Това ми е резултата реално Simple Smile И на мен ми се стори странно нискък. Явно ще проверя и другия месец, защото тази стойност ме притеснява. Другите хормони LH, FSH са ми супер според лекарката, но т.к. не са правени в един месец е възможно наистина да съм нямала овулация този месец Sad

# 98
Ако кажете ще променя часа на 11:30. За мен няма значение. На първия етаж сме в зала за непушачи.  Simple Smile

# 99
Нека е 11, ние ще бъдем там най-малко поне до 13 часа, така че ще има време, който иска също да дойде.

# 100
Така е  Wink

# 101
Момичето от темата за Селена също ми потвърди, че ще дойде. Grinning
Хубава групичка сме  Hug

# 102
Браво на нас! Party

# 103
Браво, че сте се организирали за среща, да пишете после как е било Simple Smile

# 104
Момичета,какви може да са причините за неспукани фоликули след стимулация.Въпреки че на единия ден биха Прегнил 10 000,а след един ден още 5000 единици.Много ми е притеснено,преди са се пукали...

Общи условия

Активация на акаунт