Режим, НЕрежим, ние си се веселим - 90ДД и още нещо - 2

• 41 907
  • 736
  •   1
Отговори
# 135
И аз съм 160.

Мамексче, може и по малко пържени карт. ама без сиренце..Wink

Жулс, к'во сънува?  Mr. Green

Долче, чакаме снимки на малка принцеска на карнавал.

Цунки за всички  Hug

Ядох каквото казах, за утре кус кус ще е О, вечеря палачинки с домашно сладко.

ПП спрете си известията за др. тема, не заслужават вниманието ни

# 136
  • Русе
Джулиета, сосът беше в отделно съдинче, беше пикантен лют....като прозрачен кетчуп...най много да има малко захар, не че е от манго! Ама каретатааа божествени! Мммм
Да, аз заради захарта го казах. Ама наистина едва ли е много.

Сис  Hug не помня,  Mr. Green ама скоро ще е шефчето....  Joy
Много ма разсмя кат ти прочетох снощното писане преди легане.....

За пържените картофи-някой преди си ги хапваше във варива, даже казваше, че има минуси...ама кой, не помня....  Whistling

Последна редакция: вт, 28 фев 2017, 16:24 от Juliette14

# 137
  • София
Аз не го харесвам Мастър-а, довечера започва Кошмари в кухнята аз по Манчев си падам.  Wink

# 138
Аз не го харесвам Мастър-а, довечера започва Кошмари в кухнята аз по Манчев си падам.  Wink
Е, а шеф Ангелов, с дългия бедър Simple Smile

# 139
Жгмъци, от колко са Кошмарите и кои дни ще го дават?

Аз мн обичам кулинарни предавания, обожавам да гледам 24 kitchen.

Жулс  Hug

# 140
  • София
Е, а шеф Ангелов, с дългия бедър Simple Smile

Самото предаване не ме кефи, не го знам този Ангелов.  Blush

Сиси, довечера по НОВА ще го дават ама кои дни нямам идея.

# 141
Жгмъц, засрами се, най сексапилния готвач, Виктор Ангелов, ресторантът му в Софуя е три пъти ресторант на годината! hahaha С удоволсрвие ще стана чирак-готвач...!

# 142
Ама и другите 2ма не са за изхвърляне. Embarassed

# 143
  • София
Жгмъц, засрами се, най сексапилния готвач, Виктор Ангелов, ресторантът му в Софуя е три пъти ресторант на годината! hahaha С удоволсрвие ще стана чирак-готвач...!

Видях го в гугъл, виждала съм го в някаква реклама. Ама само едно лице (бедър) не може да ме накара да гледам предаване, което не харесвам. А и не чак такъв красавец...

Токев ме кефи много повече.  Wink

Скрит текст:

# 144
  • Русе
С удоволсрвие ще стана чирак-готвач...!
Нищо няма да научиш тугаз ама...  Joy hahaha
СисCrazy

жгмъци, различни вкусове. За мен Ангелов е хубав мъж, Токев не ми харесва, а третия, забравих му името, пък ми е някакъв интересен, различен, с тази мистика около японската кухня, която е овладял до съвършенство.....

# 145
Джулка, прекрасно кафенце.  Heart Eyes

АГ-то не е онуй неприятно нещУ.  Mr. Green

Бонбоните са с плаваща рецепта, каквото решиш може да сложиш. Аз ги правих с печена тиква, бадеми, фурми, кокосови стърготини, какао.
Джулка, Жгмъци, отдъхнах си  hahaha Joy

# 146

Видях го в гугъл, виждала съм го в някаква реклама. Ама само едно лице (бедър) не може да ме накара да гледам предаване, което не харесвам. А и не чак такъв красавец...

Токев ме кефи много повече.  Wink

Скрит текст:
Ееер Токев ми е слабост, но Ангелов ми хресва с педантизма си и чистотата, вманячен почти до стерилност!
Джулиета, как няма да науча....в очите ще го гледам ... hahaha

# 147
  • София
Тази маниакална педантичност не ми харесва, да не вземе да те сготви накрая.  Joy
Не вярвам точно в очите да го гледаш, ама хайде ...  Joy

# 148
Пия кафе и набързо да ви прочета   Hug
Благодаря че стискахте палци Деми, Вики,  Мамекс  Hug
Вики, сега я почвам гимнастиката, въпреки че утре ще ходимена тържество в Радомир и цял след обяд ще се играе хоро но предизвикателството си е предизвикателство  Peace
Трябва Жгмъцка да напише на първа страница всички абревиатури с обяснение за да не се чудиме  newsm78, и аз преди се чудех какво е АГ ама не се пресрамих да попитам  Joy
Аз не съм от стройните но съм 163 см.
Мими, и на мен ми допада Викторчо  Ангелов ooooh!
Днес меню :
З- банан
О- 100 гр. суров фъстък
В- сух таратор и зелена салата
Сега ставам да се приготвям за утре да съм в приличен вид да ви се фотна  Hug

Последна редакция: вт, 28 фев 2017, 19:43 от Ади-99

# 149
Тази маниакална педантичност не ми харесва, да не вземе да те сготви накрая.  Joy
И на това ще се прежаля....кактв лаврак съм яла тааам не е истина...със спанак и глазирани моркови! Ох божееее, пуста лакомия, тя ще ме погуби  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт