Режим, НЕрежим, ние си се веселим - 90ДД и още нещо - 2

• 41 950
  • 736
  •   1
Отговори
# 150
Какво се правеше при ечемик на окото?Излиза ми  Sad.
 Отидохме да вземем големия от у-ще и още на втората минута почнаха караници,панаири,удари  #Cussing out.
Скрит текст:
Направо ще ме побъркат тези деца,нямат какво да делят  ooooh!,пак почнах да треперя и да получавам сърцебиене от нерви  ooooh!.
Извинете ме за мрънкането тези дни,в някаква дупка съм,но драпам нагоре  Laughing

# 151
  • София
Мамексче, изключавай се и само когато е крайно наложително се намесвай. А иначе, за да им се радваш като се карат трябва единя от тях да се отдели от къщи, та на теб да ти домъчнее Hug
Деми Hug на 10 години е и се чудим има ли смисъл да я ремонтираме.

# 152
  • Бургас
Деско, още стискам палци Hug Praynig
Вечерята ми беше сладка - козунак и рчш. Имах нужда от бързи вгх.
Сега отивам за мартенички, че не успях да купя днес, после ще събирам багаж и утре в 5,30 тръгваме.
Като навита пружина съм, нямам отпускане....

Ще ви видя после. Обещавам.

# 153
  • София
Добър вечер!  Wink
Отчитам се първа, хапнах салатата и яйцата и едва дишам. Днес съм страшно подута. Ще гръмна.  smile3502
Още малко и поемам дългия път към дома. Поне не е студено.

Ади, я кажи този чай от риган как го пиеш ?

# 154
  • Targovishte
Здравейте банда  bouquet

Отчитам - хапнах каквото казах. На вечеря салатата беше домашна консерва домати с лук.

За утре ще си взема последните три земела от моите и постно зеле. ВЪПРОС: може ли сготвеното зеле да ми е вместо салата  newsm78

МРАЗЯ ИЗБОРИ! имам прекалено много работа.

Накупих мартенички днес. По поръчка - всичко е с Елза и Ана.

Извинявам се че така телеграфно минавам, но... имам да мия чинии, да гладя роклА, да помагам за домашни и... да се гръмна!

После ако мога пак ще надникна.  Hug Hug Hug

# 155
Курдов, може зеле.

Мамексче
Скрит текст:
за ечемика - промивай си често окото с хладка водичка и с лайка; за сърцебиенето вземи си мента, глог, валериан на хапчета 2лв струват

Деси, да стискаме ли още палци?

Иринитке, по работа ли към Сф?

# 156
Забравих да напиша днес при очната мина прегледа що годе добре, по сериозен проблем няма но следващата седмица ще ходиме пак и ще изпише очила за гледане на телевизия и за четене.
Жгмъц, в чаша с вряла вода запарих за 10 минути 1 чаена лъжичка риган, за пръв път го пия но прочетох в една група във фейса и "барабар Петко с мъжете "  Joy

# 157
  • София
За отчета:
Обяда се промени, забравих си пицата в къщи  ooooh!и хапнах зелена салата с хляб, а за вечеря парче торта  Sick без черен шоколад.
Лека и спокойна да е вечерта ви Hug

# 158
ООООх, тепърва гъчкам мазни вратни пържоли с пиперена манджа и зелена салата с каперси.....днес се сетих за лаврака на Шефа и ми се дояде рибаааа, но в ресторанта на Викторчо Андреев, а на нашия рибарски нищо интересно нямаше, освен тарама хайвер и миди....и филе от таранка Sick
Бях на маникюр, дрехите не са почвани да събирам, списък нямам и ме мързиии......!
Ириниткеее, не е лесна и твоята.....като фурия си!
Мамекс за ечемик знам, че мястото се натърква със златен пръстен...но ми е съмнителен да помага този метод!

# 159
Сиси,Миме благодаря!Голяма бяла птица съм  #Cussing out.Имам два пакета Очанка,дребосите често ми правеха конюнктивити и въобще не се сетих да си сваря за промивка на окото  Crazy.Така е,щом е за децата сме лъвици а иначе ...

# 160
Сиси,Миме благодаря!Голяма бяла птица съм  #Cussing out.Имам два пакета Очанка,дребосите често ми правеха конюнктивити и въобще не се сетих да си сваря за промивка на окото  Crazy.Така е,щом е за децата сме лъвици а иначе ...
Мамексче, очанката е друго нещо, бях забравила, може да се прави промивка с хладка отвара от нея! А и късмет че имаш у вас! Направи отвара, натопи тампончета за чистене на грим и сложи на окото, но в никакъв случай топла....трябва да е напълно изстинала!

# 161
Мим благодаря  Heart Eyes

# 162
  • Бургас
Ааааа, жгмъцунка, аз се отчетох първа в 18:33 Joy щото бях по-гладна от теб Hug
Sisi, да, по работа, утре имам Борд на директорите и после срещи със софийските колеги. Надявам се до ранния следобед да свърша, да е хубаво времето,  за да мога да се поразходя с ЛО. Вечерта сме на гости при приятели, в които ще нощуваме и в четвъртък, когато се събудим заминаваме за Смолян. Там ще се съберем една част от първите братовчеди от рода на майка ми. Ще бъдем 12 човека, само големите + 7 деца от 6 до 26 hahaha разбира се и доайенът - вуйчо, който е на 77.

На мен шефчето Ангелов много ми харесва, особено като повдигне закачливо веждичката. Как ми иде да му покажа какво мога на кухненския плот...и с тигана Joy

Мимчо, и аз събрах багажа без списък, този път.  Shocked

За утре ми е ясна закуската - банан, както и вечерята - месо и салата. Обядът е неизвестен.

Сега май трябва да "успокоя топката", за да мога да заспя и да стана утре в 04,30 Shocked

# 163
  • Русе
Как ми иде да му покажа какво мога на кухненския плот...и с тигана Joy
Аххх, тиии....... Joy Joy
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Хуави нещица ти престоят! Няма да ни оставиш ама нали?  smile3518

Други утчетии?  Whistling

# 164
  • Бургас
Джулка, шантава майко на сладка шушулка, къде без вас??? Hug Hug spoko

Общи условия

Активация на акаунт