Режим, НЕрежим, ние си се веселим - 90ДД и още нещо - 2

• 41 951
  • 736
  •   1
Отговори
# 165

На мен шефчето Ангелов много ми харесва, особено като повдигне закачливо веждичката. Как ми иде да му покажа какво мога на кухненския плот...и с тигана Joy

Мимчо, и аз събрах багажа без списък, този път.  Shocked

Иринитке, ти пък с тигана....айде за плота е разбираемо.... hahahaНякой път ако се засечем в София ще идем на ресторанта му в Лозенец да ни покаже някой френски Wink специалитет! hahaha hahaha
Къде са новите Елиам, Стреличка, да не са се свряли да лапат тайно, и Катето ми се губииии, какво става ..???
Молим другарко, аз отчет съм дала вече....мазни пържоли! bowuu

# 166
  • Русе
Добър вечер, бандичка любима!
Знаех си кой ще ми помогне - много ви благодаря, УСПЯХ! Hug
Сега отива да ви чета - после пак ще се включа.

# 167
  • Русе
Джулка, шантава майко на сладка шушулка, къде без вас??? Hug Hug spoko
bowuu
 newsm68  Heart Eyes  Heart Eyes

Абе верно Катето я няма неска цял денннн.... newsm78
Катеее, де сиии?
Десиии браво!  Hug

# 168
Браво, Деси! Ти си наш'та гордост, ние сме твоята слабост  Heart Eyes
Здрасти, бандичка незрима, ала осезаема  bouquet
Сватенце, палавнице не наиграла се! Крайно време е да му се покаже на Шефчето какво и как се прави на плота ... с тигана! Ще ме убиеш от смях  Joy Лек път и весело изкарване, може и вкарване  hahaha!!!
Аз съм толкова режимна, че чак не вярвам на ушите си. Вчера плодовия беше 100% + малко орехи. Но минуса не си заслужваше, комай...
Днес: З-кафе и фреш, истински; О - яйца с масло и доматена салата; В-сирена, маслини и домати.
Мамексче, за златния пръстен: помага, изпитала съм го многократно.
Мимчо, ти кога тръгваш?
Джули, много се кефя на разходките, повече от всичко друго. Гушки на Шушката  Heart Eyes
На всички много   Hug

Последна редакция: вт, 28 фев 2017, 22:30 от Морска вълничка

# 169
Здравейте банда!  Grinning Grinning
Прибрах се и бързам на отчет. Хапнах по план с леко нарушение - чаша шампанско към вечерята. Приятелката ми ще става тъща и се сбрахме на следобедна почерпка та до сега.  Grinning Много съм щастлива за нея, но и малко завиждам  Embarassed
Утре:
З - банан
обяд и нататък - ананас 1 бр. , 2 бр. авокадо и 100 гр. кашу.
Лека и мека на всички. Утре ще ви чета, сега отивам да гушна възглавницата.  smile3524 Hug Hug

# 170
  • Калифорния, САЩ
    Не съм ви чела  Sad, но:

# 171
  • София
 ЧЕСТИТА БАБА МАРТА, приятели бъдете вие и семействата ви здрави и засмени Hug

# 172
         Добро утро момичета и Курдов,

ЧЕСТИТА  БАБА  МАРТА
       Вчера всичко хапнато и пийнато по план. Днес минуса от плодовия е заличен,че и малко отгоре.Явно сирената не са моята храна,не вярвам да е от рибата.Вчера много ангажименти много нещо.Заспала съм в 9.Днес варива :

З- Грозде
О-Яхния нахут и малко картофи на фурна
В-Същото 1/2 и разбира се салати

Вики_Кати една моя приятелка също стана баба миналата седмица/наш набор/.Това ни чака само да сме живи и здрави.Моята девойка тази година става на 18 за мен май е малко рано май hahaha
Вчера въпреки умората щастлива -организирахме юнското море в любимата Гърция  Heart Eyes

Правя си упражненията, влизам в банята , закуска и по задачи.Нищо ново под слънцето  Rolling Eyes

Желая в хубав и усмихнат ден ! Hug

# 173
Добро утро!
Много тихо тук от снощи!
Честита Баба Марта! Да сме здрави, слаби, бели и червени! bouquet
Днес не знам какво ще ям? newsm78
Но имам една купчина мартеници за раздаване и още толкова работа за свършване! Simple Smile

# 174
  • Targovishte
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА! ДА СМЕ МНОГО ЗДРАВИ!

Добро утро, банда  bouquet

ИРКА, ВАНГОБИ  Hug Hug Hug Hug

Тази сутрин асансьора се прибра - минус 800, колкото беше и плюса вчера  newsm78 Писна ми от това нагоре-надолу, ама - каквото такова.

Днес: З - ябълка, О - последните три земела от фризера и постно зеле, В - сладка - ще потърся козунак , и РЧШ.

Нека денят ви бъде прекрасен!!!!  bouquet Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 175
Здравейте група,
Честъта Баба Марта, бъдете здрави, бели и червени.

Аз това, което си пожалах - това получих - 400гр след варивата( за пореден път се убеждавам в силата на Вселената Simple Smile))).
Отчета ми за 10 дни е - 3.5кг( допускам, че са середно 4кг, защото не се премерих първия ден).

Много съм доволна и от факта, че постигнах първата си междинна цел за 10 дни да видя 8ца на кантара.
Сега ще си набележа нова междинна цел, но още не съм мислила( днес в поредния отпускарски ден ще работа и имам много за отхвърляне, та после по някое време ще го мисля).

Искам да ви кажа, че вчера по едно време си умрях от глад след грахта.Тези фалафели незнам дали имат нещо нережимно, на обяд не ядох, но вечерта си хапнях, че бях примряла.

Днес въглехидрати:
З - ябълка
О - пица и салатка
В - мисля палачинка, но как да я направя с яйца ли?

# 176
Елиам, браво, чудесен резултат!
Стреличка и тя добре се справя!

# 177
  • София
Добро утро! Simple Smile

Тази сутрин кантара ме застреля с + 1.3кг. Shocked Crazy Усещах още вчера, че съм подута и надявам се да е задържана вода.

Днес ще правя пълнени чушки с ориз, може би това ще е и О и В. След малко ще ида да си взема банани за З. Ще взема и риган да пробвам чая на Ади и без това съм като мех с вода...  ooooh!

Времето ще е прекрасно и слънчево, как обичам такова време.  Heart Eyes

Хубав ден, обичам ви всичките!  Hug Heart Eyes Hug

# 178
На бързо пиша че тръгвам  animal037 261uu
Честита Баба Марта

# 179
  • Оптимист по принуда

Бъдете здрави, приятели  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт