Режим, НЕрежим, ние си се веселим - 90ДД и още нещо - 2

• 41 777
  • 736
  •   1
Отговори
# 75
  • Русе
Жулс, Мамексче, Стаси
По 1-2ч Ф за душицата е терапия, Д-то расте от муане, нье от жулене. Joy hahaha

Готвих картофи със зелен боб и леща за утре. Да раздрусам саксиите на Иринитка и Мимето.
 Mr. Green
Д-то от Ф- то не расте, ама и не намалява.... Mr. Green

Joy  Joy Туй е за саксиите..... hahaha

От миналия сезон и аз са разочаровах, ама викам шеф Ангелов ша го уважа пакк... Twisted Evil

Ама туй съм аз уе..... Joy  Joy Готено бабе.... Whistling

# 76
Ох Жулиетке мъжо ме пита що се смея  hahaha,е как да му обясня сега  Mr. Green
 Joy Joy Joy
Ми кажи му истината...че 3-4 см са си бая дължинка....да видим как ще го възприеме hahaha
Елиам, не можеш ли в една кутийка да си свариш кртофи и царевичка от консерва да добавиш...и като ти остане минутка си ги изяж!
Днес Стреличка я няма да не се е отказала? newsm78
Пете, строяваш ли ги у старата тема hahaha, стягай, че нещо се разхайтиха, взеха за тесни гащи и нови лакове да говорят hahaha hahaha hahaha
        Здравейте момичета,Курдов

Благодаря за новата тема Жгмъц както и за отговора за тиквата и аз следващия плодов ще пробвам да направя бонбоните с банан.

Мими не съм се отказала напротив ината ми се увеличава.Днес моно плодов на 7 банана.Водата малко но цял ден бях по задачки -автокъщи,зъболекар,козметик и колкото толкова Money
 Упражненията ги правя от събота т.е днес ми е 3 ден.Доволна съм чувствам се тонизарана Heart EyesГледам,че сте коментирали разни височини,размери и т.н. newsm78.Моят ръст е 177 см. Peace

Лека bouquet bouquet bouquet

# 77
Лека нощ.😸 Сладки сънища.
Жулс Hug
Скрит текст:
шеф Ангелов по престилка да сънуваш 🔞

# 78
Здравейте пак Hug Домъчня ви за моите разкази за свеки, а? Mr. Green hahaha
Скрит текст:
Естествено, че и днес се отчете подобаващо, но няма да коментирам... #Cussing out Тази вечер си приложих малко терапия с едно розово люкарство, т.е. любимото ми розе  Blush Blush , че много се бях ядосала. Нещо следобед не ми беше добре (освен умора се появи някакво гадене Sick ), от яденето ли беше... newsm78 Детето също цял ден ме ядосваше здраво, а най-лошото всъщност е, че може би съм в подранил ПМС Mr. Green Mr. Green и се връзвам двойно за всичко и на всички наоколо! Joy Crazy Утре е Карнавалът тук, предполагам, че ще изведа някъде малката фурия- не че много заслужава след днешното си поведение, но веднъж в годината е все пак Карнавал. Laughing Не съм и купувала костюм, ще я облека с официална рокличка и ще е "маскирана" като принцеса май... Laughing
Утре- варива. newsm78 Не съм планирала още менюто. Thinking
Деми, чрд на момиченцето ти, да е здрава, послушна и много щастлива!!! bouquet bouquet bouquet
Курдов, и ти си имаш танцьорка/певица вкъщи, а? Mr. Green Hug
Стреличка, аз си правя измислени сурови бонбони с банан, кокосови стърготини, ленено семе, слънчоглед и какао (и стевия ако имам)- имам много хубави резултати от тях, но скоро не съм правила. Засищат доста. А ти по каква рецепта ще ги правиш?
Жгмъц, няма ли да е добре на 1-ва стр. да има линк към старата тема/теми/?  newsm78
Сиси, Жули, Иринита, Мамекс, Вики, Жгмъц и всички Hug Hug
Лека нощ на всички Hug Hug Hug

# 79
  • Калифорния, САЩ

# 80
  • Русе
Привет, бандичка любима,
Не съм ви чела, че нямам никакво време.
Влизам само да ви кажа "ЗДРАСТИИИИ"  Hug и да помоля за позитивна енергия в утрешния ден.
Иркааа, чуден кучо, искам да го гушна и да се скрия с него някъде  ooooh!
Трябва да успея да приключа с нещо до 19 часа и ще мие нужна мнооого положителна допълнителна енергия.
Приятни сънища и прекрасен ден утре!

# 81
  • София
Добро утро,  Hug
Ир,  bouquet
Деси,  Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover пращам ти цялата моя и стискам палци силно Hug
Днес съм на работа #Cussing out и да се оплача счупила ми се е съдомиялната, оставих я за през ноща с таблетка за почистване, а тази сутрин само бръмчи, нито свети, нищооо #2gunfire #2gunfire добре я почистих #Crazy
Днес гаден портокал, за обед пица със зеленчуци, а за вечеря още не знам.
Сервирам ви закуската и да бягам, прекрасен да е денят ви!

# 82
  • Targovishte
Добро утро, бонда  bouquet

ИРКА, ВАНГОБИ  Hug Hug Hug Прекрасно, цветно, и изглежда много вкусно  bouquet

Моят асансьор излетя през покрива. Отчитам плюс 800 грама след изварата  Crossing Arms

Днес- варива: З последните четири сушени смокини, О и В - картофена яхния и салата моркови.

ДЕСИ  Hug Hug Hug пращам цялата си положителна енергия и стискам палци  Hug Hug

Рано легнах и рано станах. Дано днес да нямам толкова много работа  Praynig

Приятен ден на всички  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug bouquet bouquet

# 83
Добро утро и от мен ,
Днес ще ходиме на Перник с щерката на очен да видиме какво ще каже .
Вчера пих чай от риган , леле колко вода изкарах  ooooh!
Днес не знам какво ке се яде ще пиша след обяд
Много  Hug

# 84
Добра утрооо! bouquet
Ирка, Вангоби много цветно събуждане! Hug Hug
Деси, стискам, стискам...всичко ще мине по вода! Hug
Стреличка, ха така, никакво отказване, хъс се иска! Hug С тия бонбонииии, да взема и аз да направя ли??? newsm78
Хорааа от този ананас сутринта не излязох от тоалетната, друг път сякаш не ми е действал така hahaha hahaha
Хубав ден при нас е мъгливо и кротко, дано така кара целия ден, че както на работа сме в намален състав ooooh! ooooh!
Менюто
З кафе с кокосово мляко
О нещо с месо от пицарията, салата, ФПХ
В млечни, имам една извара, ама дали е още читава newsm78 newsm78

# 85
Добро утро Hug Hug
Ир кучо много сладък Hug Hug Вангоби чудна закусчица, да ти е спокойно днес на работа Hug Heart Eyes
Деси пращам ти цялата си положителна енергия, всичко ще е ок Hug Hug Heart Eyes
Долче много да се веселите днес на карнавала с Долченцето Hug Heart Eyes
Деми  Hug Hug  hahaha hahaha
Днес моето меню ще е:З - банани;О - пълнени камби с ориз,гъбки,целина и морковчета,салата аг и домати;В - печен пипер със сиренце и моцарела;слата аг и домати
Последният ден на месец февруари, айде идва Баба Марта Grinning Grinning
Да ви е хубав денят и слънчево в душите Hug Hug Heart Eyes

# 86
Вангоби две черешки си ми изтървала отстрани ,грабвам ги  bowuu.
Ади дано всичко е наред с очичките  Praynig!
Здрастиииии Деси, стискам  fingerscrossed.
Стаси,Сиси,Жулка при мен със сигурност е така-пия ли алкохол не смъквам  Crossing Arms.Моя дружка мин.година беше започнала януари режима,август още не го беше спряла.Имаше да сваля към 30,а сваляше по 2кг на месец-здравословно  Grinning.Храненето го спазваше стриктно,но всяка вечер алкохол,вино основно.И тя си знаеше защо не сваля,осъзнат избор.Не че се е наливала,но без Ф на масата не сядат.При предното и правене на диетата /7-8 години по-рано/ беше смъкнала близо 40кг за 3 месеца,без алкохол обаче.

Такааааааа,днес бобов   newsm48 newsm48 newsm48
И едно меню да драсна:
З-кафе+фреш
З2-сушени кайсии/липсва ми кайсиевия вкус  Joy /
О,В-имам картофи на фурна и постни лозови сърми,не знам как ще ги разпределя ,салати кит.зеле+домати

И сега да не ям АГ+стафиди,тъй ли казвате  newsm78?Или за плодов да го оставя и да му прибавя лимонче  Thinking,не че на всяка салата не си режа половин лимон де-туй грешно ли е?
Да ви се оплача-рехабилитатора,който ме консултира след операцията е забегнал в Токуда  Sad.Едно свястно момче имаше и то избята,звънях му да дойде да види всичко в нормите ли е с коляното ми...
Айди после пак  newsm08.

Времето ще е хубаво,изкарвайте децата  newsm47

Последна редакция: вт, 28 фев 2017, 08:35 от Мамекс

# 87
Добро утро,

Жулка, чакай сега, още март не е дошъл  hahaha. Аз и лятото пия Ф  Blush

Жулс, Мамексче, Стаси
По 1-2ч Ф за душицата е терапия, Д-то расте от муане, нье от жулене. Joy hahaha
Сисе, може би като заслабнем достатъчно, що пък не  Flutter. Но аз сега зимата като бях на ВМ-НВХ, дори млечните бях спряла, без прегрешение и нищо. И то някак ми изчезна мотивацията, взех да прегрешавам и... Отиде коня у реката. За това сега си следвам режима почти точно, без толкова тъпчене на боклуци в неделя, както може. Преди ме саботираше едно свободно вечерно хранене (плюскане) веднъж седмично, но тогава го поливах с Ф всяка вечер. А сега много се амбицирах да са ми удобно дрехите и за това - тц  Naughty. А и установих, че ми пречи на ученето вечер  Joy
Долче, мен ме забрави  Cry
Деси  Hug fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Дописвам:
Мамексче, и аз така мисля, за това го спрях. Следи се известно време така и според мен ще има резултати. Не случайно алкохол не се разрешава по време на диетата. Аз за една чаша Ф няма да умра, а и тук може в събота  Joy. И без стафиди в салатата. За лимон - не съм сигурна, но ако искаш да си стриктна, според мен го пропускай. А после в плодов си я направи така.

# 88
Добро утро!  Grinning
Ирка грабвам кафенцето, че нещо мойто не ми стигна.  Grinning Hug
Вангоби ммммм страхотна закуска.  Grinning Heart Eyes Hug
Деска стискам  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed и много късмет!  Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover
Курдов този резултат е нереален.  Naughty Hug Hug
Ади стискм  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed очичките да са наред.  Hug Hug
Миме начи се уреди с тбун коне.  Joy Joy Утре и аз на ананас, дано извадя твоя късмет.  Joy Hug Hug
Инджи иде тя, иде.  Joy Grinning Hug
Мамексче страхотен котьо.  hahaha Heart Eyes Hug
Стаситке за тебе вече без Ф, а само чаец.  Joy hahaha Hug Hug
Хубав и усмихнат Grinning Grinning Grinning ден!

# 89
  • Оптимист по принуда
Добро утро bouquet Вчера нямаше край  #Crazy Joy Joy Joy

Ирка, Вангобче, чудесно събуждане  Hug
Вангобче, в гаранция ли е твоята помощница  Hug
Деси, стискам  Praynig
Ади и на вас  Hug
Мамекс, много се зарадвах на кукерите и тротинетката  hahaha.
Долче, туй гадене...хм... newsm78 Blush
Джулка и аз мислех, че е някоя от вас от групата на фенките на люкарството. Много си кръшна  hahaha
Инджи,  Hug
Сиска, как са саксиите  hahaha
Стаси, Вики, Hug
Николая защо е направила такава хубава торта, хм? Хм????  Crossing Arms Joy
За вчера да се отчета - закуската пропуснах, обядът беше салата краставица и домат, с извара и сос от кис.мляко и заквасена сметана и малко кисела краставичка вътре. Те такъв бъркоч никой не е ял  hahaha Вечерята беше пържена скумрийка и зелена салата с репички.
За днес мисля да е банан, обяд - ориз със зеленчуци и салата морков и цвекло, вечерята не съм измислила обаче. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт