Режим, НЕрежим, ние си се веселим - 90ДД и още нещо - 2

• 41 757
  • 736
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Долче, нещо пропусна.  Mr. Green

# 61
Долче, нещо пропусна.  Mr. Green
Що? И Курдов се оплаква от ПМС  Joy

Курдов Hug

# 62
  • София
Свекито.  Mr. Green

# 63
Изядох си тиквата с орехи,ходих на танци и сега гледам Капките hahaha
Аз съм 170 Mr. Green
Курдов съгласен и да те гримират hahaha hahaha
Деми Hug
 знаех аз,че празника ще е - Три дена яли,пили и се веселили Joy Joy
Вики  Hug Heart Eyes
Айде лека вечер банда Hug Hug Hug Hug

# 64
  • Бургас
ХелоУ  Hug

Въъъ забравих какво щях да пиша.
А Да и аз съм в отбора на 1.70 -->173см., ама тук някои са глаадни и слаби, пък аз тенденциозно не ми се яде пък тумбака напред ooooh!

Деми на патерички, честито на малката принцеса, много да ви радва и прави щастливи  Peace

Моя мъж ми обеща, че ще ме води на Бора бора, ама друг път hahaha, Джулка айде чакам и до Бали и Бора бора скоро да стигнеш, ей тъй с готино теЛо на плажа да си пия коктейла bowuu.
Туй Ф дето го спрягате за ферментирало ли иде реч, че ако е туй може и при мен да е препъни камъче. Офф тоз моя тумбак май от Ф- то ще да е, щото само с него прегрешавам  Embarassed

жгмъц  bouquet

# 65
  • Русе
Курдоооов, гримиран ли си вече?  Joy  hahaha Естествено, че размера има значение..... Whistling
Демитуууууууу,  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes
Мамекс, ко каза на ТМ?  hahaha
Майче, и там ша идем.... Flutter Алкохола че спира отслабването, спира го......Имайте предвид.... Heart Eyes
Долчеее  Hug

# 66
  • София
Майче и мен така, всяка година ме водят някъде, ама друг път Joy
Курдов,  Party размерът щЪ мЪ звиняваш няма значение, а каква работа върши! Да обясня аз съм, както вика  Джулка 1,68, ама съм за 3х3 метра, нали? А, сЯ фнимавай, ко щЪ кажеж!
Ух, аз да кажа ли колко ми е пълно на душата и колко не искам да идва понеделник! Така приятно се карат брат и сестра в къщи, а ние  с баща им само се подсмихваме щастливо, а преди крещяхме и правехме опити да ги осмиряваме, е защо, питам аз!

# 67
  • Русе
Хеееййй, Мастърите ли зяпате?  Flutter

# 68
Капките киризя аз.
Първи ден-без гафове  Peace!
Хора как ядете тез салати на сухо вечер  newsm78,през деня нямам ядове,но вечер яко ми присядат  #Cussing out,друго си е като ги 'лъзнеш с нещо кайсиево  Mr. Green.

# 69
  • Русе
Хора как ядете тез салати на сухо вечер  newsm78,през деня нямам ядове,но вечер яко ми присядат  #Cussing out,друго си е като ги 'лъзнеш с нещо кайсиево  Mr. Green.
Joy  Joy
Аййй ся, оправдания! Шта лъзна аз едно хубоу...... Joy
Аз затуй вечер не ям салата, най-много някой треволяк за гарнитура... Whistling

# 70
Мамексита май си търси оправдания, че да модифицира режима ми се струва  newsm62

Жулка, ей за това прях жуленето и да видим  Mr. Green

# 71
  • Русе
Жулка, ей за това прях жуленето и да видим  Mr. Green
Оххх, зимата свърши, да зема и аз да го спрЪ.... Crazy

# 72
  • София
И аз Капките гледам. Wink

# 73
  • Оптимист по принуда
Айде да признава коя пазарува в таз аптека https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=674114636103818& … ndex.php&_rdr  Joy

# 74
Как сте милички  Hug

Мастершефа гледах и аз, че освен прогнозата за времето и Сф ден и нощ друго не следя по тв.
Мн се разочаровах от миналия сезон на Мастершефа, но пак ми е интересно. Ама мн ми се яде като ги гледам.

Вангобче  Hug
Деми, мн луда бабичка и ние ще сме тъй, шА ходим да харчим пенсиите и да купонясваме.

Жулс, Мамексче, Стаси
По 1-2ч Ф за душицата е терапия, Д-то расте от муане, нье от жулене. Joy hahaha

Готвих картофи със зелен боб и леща за утре. Да раздрусам саксиите на Иринитка и Мимето.
 Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт