Режим, НЕрежим, ние си се веселим - 90ДД и още нещо - 2

• 41 919
  • 736
  •   1
Отговори
# 90
Така приятно се карат брат и сестра в къщи, а ние  с баща им само се подсмихваме щастливо, а преди крещяхме и правехме опити да ги осмиряваме, е защо, питам аз!

Е каква е рецептата?Моите и се бият  fight , постоянно  Confused...

Деми това е хубавото на дълбокия прованс-много от традициите са запазени ,и също е чудесно и за гледане на малки деца  1swing-спокойно е и всичко ти е на 30 минути пеша  hahaha.

Последна редакция: вт, 28 фев 2017, 09:30 от Мамекс

# 91
Момичета и Курдов направихте ли си гимнастиката?

# 92
  • Оптимист по принуда

Деми това е хубавото на дълбокия прованс-много от традициите са запазени ,и също е чудесно и за гледане на малки деца  1swing-спокойно е и всичко ти е на 30 минути пеша  hahaha.

Потвърждавам и аз.  Mr. Green Hug

# 93
Момичета и Курдов направихте ли си гимнастиката?

Да,Вики забравих да се Утчета hahaha hahaha

Деми това е хубавото на дълбокия прованс-много от традициите са запазени ,и също е чудесно и за гледане на малки деца  1swing-спокойно е и всичко ти е на 30 минути пеша  hahaha.

Потвърждавам и аз.  Mr. Green Hug
И аз newsm10 newsm10

# 94
Добро утро, прекрасни! Hug Hug Hug

Деси , стискам палци всичко да бъде така, както го искаш! Hug

Аз снощи (след 1 год.и 1 мес. въздържание Mr. Green) изпих една чаша кола.
Еми не ми хареса, отвикнала съм явно и разбрах , че нищо не съм загубила.

Днес съм на плодове, а утре се чудя да правя ли воден или не ... Thinking

Хубав , слънчев и позитивен ден ви пожелавам! Hug bouquet

# 95
Обичам прованса, животът тече бавно....! Какво по хубаво от това да му се наслаждаваш! Simple Smile
Ох, Деми, тези маймунчета...!

# 96
  • София
Добрутро хора!  Hug
Моите коне явно са отишли при Мими, мерих се без да махна каруцата и съм на 0. Вероятно има някакъв минус, но ще го видя утре сутрин евентуално.  Wink
Днес менюто е:
З: 2 банана
О: телешко със зеленчуци + салата моркови и червено цвекло
В: бъркани яйца + салата моркови и червено цвекло
Всичката манджа я нося в раница. Сутринта си купих и възглавница на промоция от Била и в този вид пристигнах на работа. Колегата си помисли, че ще и нощувам тук.  hahaha
Аз гимнастиката днес не я напраих, утре ще направя двойна тренировка.
Момичета, коментирате Ф-то, ами аз мога и без грам алкохол. Това не е нещо, което може да ме препъне в режима. При мен проблема е сладкото, но добре че има сладка вечеря на 4 дни та съм спокойна, че не е съвсем забранено. Ей това му харесвам на този режим, не озверявам за сладко.

Долче, да снимаш карнавала и да покажеш разбира се.  Wink
Деми, ей това миенето на чинии най-много го мразя. А бъркоча ти звучи много вкусно.  Heart Eyes
Деси, стискам палци и знам, че ще се справиш!  Hug
Мамексче, ами ела на преглед в София, може да те черпя една кайсиева.  Mr. Green
А иначе Токуда вече не е с това име, вече е Сити клиник, купена е от някаква турска болница. Миналата седмица смениха и табелките на сградата, аз на път за работа минавам покрай нея.
А именно заради спокойствието искам да живея на село, но буквално! Искам селска къща с двор и няколко кучета. Мечтая си!  Wink

Дано не пропускам някой!  newsm78
Хубав и топъл слънчев ден!  Hug

# 97
  • Русе
Дубрутрууууу  Crazy

Ох, много са посмях тази сутрин, благодаря виии....
Асансьора на Курдов как фръкнал през покрива, маймунките на Демиту, пожеланието за сънища от Сис с шефче Ангелов,  Mr. GreenJoy Joy
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Мамеекс и аз свалях по едно време по 2 кила на месец, после станаха по едно...  Mr. Green Ми ко, зле ли е, неееее....... Whistling И Стаситка ти е казала-недей да слага- стафиди и лимон в Аг-то, освен в плодов, тугаз можи.
Стаситкееей и аз пия и лятото Ф-розово, че и червено,  Mr. Green, ама мисля малко да се поспра, да пробвам твойту режим... Flutter
Съншайн Hug , според мен недей да правиш воден, все пак ти си знаеш де.
Десиии стискам силно палци!  Hug
Демитуу ми кръшна съм я, и там даже не са ме снимали кат са развихрих, да видите ко стааа  Joy
Долчее ще чекаме снимчици от карнавала.  Flutter

Хайде, много  Heart Eyes Heart Eyes на всички,  bouquet

# 98
Джулс Heart Eyes и аз клоня повече към това да не правя.
Знам че ще имам минус, и на следващия ден ще изчезне.

# 99
  • София
Аз такова мъчение не мога да си причиня, досега не съм правила нито един воден ден.  Crossing Arms

# 100
  • Русе
Джулс Heart Eyes и аз клоня повече към това да не правя.
Знам че ще имам минус, и на следващия ден ще изчезне.

Да, а и ще си изтормозиш клетките напразно. Ще изхвърлят просто последната вода дет имат-ще се дехридатираш и ще се чудят ко стааа, как да ти поддържат нормално функциите в тялото....  Flutter

# 101
Аз такова мъчение не мога да си причиня, досега не съм правила нито един воден ден.  Crossing Arms
Peace

# 102
Здравейтеее  Heart Eyes
Ох ...пак отивам да се разболявам ..какво беше това чудо ...едно кихане ...му дръпнах ..чудя се вече дали не е някаква алергия  Crazy Crazy

# 103
  • Русе
Аги може и алергия да е.  Flutter

# 104
  • София
А мен от 2 дни ме дразни гърлото. Явно пак има вируси...

Забравих да кажа, че пих кафето с кокосовото мляко + масло. Ами много интензивно кокосово беше, може би съм сложила повечко.  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт