Режим, НЕрежим, ние си се веселим - 90ДД и още нещо - 2

• 41 901
  • 736
  •   1
Отговори
# 600

Е, нищо де! Ама бях сигурна, пусто! СтаситкеHug
Направи една редакция реди Курдов да е видял  Joy

# 601
  • София

Е, нищо де! Ама бях сигурна, пусто! СтаситкеHug
Направи една редакция реди Курдов да е видял  Joy
Чекай, сега! Ааааа, готово! Joy

# 602
  • София
Стасииии, виж  Blush а аз лягам!
Лека нощ на всички!

# 603
Ето ме за отчет.  Grinning
Всичко по режим за хапване, течностите също бива.
Утре:
З - сок от портокал
О - печени картофи и краставици салата
В - царевица и бобена салата
Сипвам си едно чайче и сядам да ви чета.  Grinning Grinning
На всички много  Hug Hug Hug Hug Hug

# 604
Хайде отчет и от мен:през деня фреш,1/2 помело,1 банан,вечеря-салата АГ+стафиди+1/2 лимон+тук-таме орехче.Водата ми е малко,но цял ден навън по задачи,умишлено я намалих .Хайде лекинка  Hug.

# 605
Банда Бон суар! bouquet
Абе да ви кажа този "град на любовта" много мръсен бре! По улиците сградите красиви, но боклуцииии! ooooh! Днес беше 7-8 градуса, ама Мимоза има шушляче! Simple Smile
Хотелът на метри от Арката, а старомодеееен...банята и тя не блести с особена чистота ...добре, че взех Доместоса hahaha И в банята перде, ужас, Shocked едно от най противните ми неща....то такова и баба ми на село няма!  hahaha
Иначе храната, мммм! До сега в чужбина храна не съм харесала... Simple Smile
Всеки втори от боята, всеки трети китаец! Един ми носи куфара по 20 стъпала...понеже ММ вървеше по назад с другия огромен куфар...той каза спокоен съм и тук няма да се затриеш! Simple Smile
Та така...парижани доста поразмъкнати,тва съчетаване на дрехите май за нищо го нямат...с лятна рокля, отгоре разгърдено дълго палто и на краката маратонки...китайски Shocked
Дано оцелея, Париж вечерта много осветен и оживен! Утре ако вали май ще се замъкнем до Лувъра...! Днес имаше разходка по Шанз Елизе....!  Joy

Последна редакция: пн, 06 мар 2017, 23:08 от mimi.7299

# 606
  • Русе
Оооооо, мадаммм Мимоз, бон соа! Кески се пасе?  Joy
Включвай се от мястото на събитието с ей таквиз разказчета, мноу ме изкефи! Разказвай, разказвай..... Whistling
Иначе за условията.....Ша свикниш, ни бой са! Хем до Арката искаш да си, хем у Хилтън, е не стаааа..... Mr. Green
Ко? Суши ли яде? Ааааа, не! Френска лучена супа! Ей тва е!  Joy
 Heart Eyes

# 607
Джул, хотелът е 4 звезди! Shocked
Ядох в рибен ресторант!
Една огромна риба, първо ни я показаха, после я обезкостиха, задушени зеленчуци, три божествени крема, ванилия, какао, карамел в мслки шотчета! Рибата със сос! И печени хлебчета със семки и за мазане масло и чуден пастет, много пикантен и вкусен! Simple Smile

# 608
  • Русе
Джул, хотелът е 4 звезди! Shocked
Ядох в рибен ресторант!
Една огромна риба, първо ни я показаха, после я обезкостиха, задушени зеленчуци, три божествени крема, ванилия, какао, карамел в мслки шотчета! Рибата със сос! И печени хлебчета със семки и за мазане масло и чуден пастет, много пикантен и вкусен! Simple Smile
Говори ми, говори ми...... Whistling

# 609
  • Русе
Мимчо, само не казвай, че пазиш диета там  Joy
Много хубаво звучи, а ние всички ти стискаме палци да си изкараш така, че винаги като се сетиш да се усмихваш  Hug

# 610
Мимчо, само не казвай, че пазиш диета там  Joy
Много хубаво звучи, а ние всички ти стискаме палци да си изкараш така, че винаги като се сетиш да се усмихваш  Hug
Ще се усмихвам Деси...ама то ще е като се сетя за екзотиката пъстроцветна тук hahaha

# 611
  • Калифорния, САЩ
             Мимозо - в твоя чест!!!  Hug Hug Hug

# 612
Дубру утро!
 Ирка , много красиво кафе , ама кроасана ще си го запазя за обяд .
Божеееее утре съм на плодове.

# 613
  • София
Добро утро,  Hug
Ир,  Hug красота Hug
Моля не прекалявайте със закуската

Май не казах какво ми е менюто за днес, та:
З. банан;
О. и В.  имам още картофената яхнийка с грах и зелена салата за обед и вечеря.
Мими, Пеши Hug и на всички  Hug
Прекрасен ден!

# 614
    Добро утро,

Ир,Вангоби благодаря за кафенцето и закуската  Grinning
Мими благородно ти завиждам-наистина Париж може да се сравнява със София по чистота.В нашия хотел стаята беше толкова голяма, че едва се разминавахме с щерката,НО за мен всичко това нямаше значение на фона на всички красоти,на които успяхме да се насладим.Дано времето да се оправи за да може спокойно да се разхождате. EmbarassedДо кога ще сте там ? newsm78
         Днес съм малко по-добре от вчера. Rolling EyesКато,че ли гърлото ме боли по малко.Днешния плодов май ще карам на банани,най-много за вечеря да хапна зелена салата със стафиди и орехи овкусена с лимон Мамекс Embarassed
          Доскоро, хубав ден по-късно пак ще ви нагледам ,въпреки че днес много задачки много нещо,ама аз така обичам
на плодов Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт