Режим, НЕрежим, ние си се веселим - 90ДД и още нещо - 2

• 41 764
  • 736
  •   1
Отговори
# 705
  • Русе
Миленски  Hug баш неска ли на плодове? Ама пък идИалну са комбинират с Ф, няма смесване....  Mr. Green  hahaha
жгмъци, честита чантичка!  Hug

# 706
  • София
Джулс как позна  Laughing.......едно розе съм си приготвила за довечера  hahaha

# 707
  • Русе
Джулс как позна  Laughing.......едно розе съм си приготвила за довечера  hahaha
Ееее, браУс!  Whistling

# 708
Вижте каква майчица ми попадна

Момичета благодаря ви   Embarassed,стига със суперлативите,че тамЪн съм се хванала сериозно на хорото,да не взема пак да объркам глътките,т.е. крачките  Mr. Green.

Адорейшън стисвам и аз   fingerscrossed!
Долче чудно колетче си получила  Party!Защо не си яла луканка толкова време?Гадни ли са италианските?
Мимозке стига ни гледа,  smile3513 марш да хайманосваш!

# 709
  • Русе
Мамеекс, аз хич не суперлатисвам да знаш! Казвам както е.....  Whistling
Много сладка майчица си намерила!  Heart Eyes

# 710
  • Бургас
Честит празник, мили момичета!
Желая ви да живее в хармония и да чувствате доброта навсякъде около вас!

Ирко Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug
Вангобче, напълни ми се устата със слюнка Mr. Green

Мамексито, честита ти тротинетка! Голяма щуротия си и ти! От ушиге ли искаш да сваляш?? Че аз от друго място не виждам Laughing
Dolce, диетата на ЛО е според очакванията - не върви, а спря hahaha Бързо оздравяване на малкото Долченце!
Вики, аз ще си взема саксията с лилиумите. Оставям букетите на младежта Wink
Стреличке, извинявай, забравих те за пустите му варива. На мен лично, пропускането им ми се отрази много добре! Нямам зверските плюсове, които обикновено ми носеха. Днес съм си приготвила китоя със зеленчуци и ще споделя утре резултата след нея.
Честито ново возилце!!!Видях го в нета! Много е сладурско! Да е здраво и най-вече безаварийно шофиране!

Е, не, Борко, разби ме с този поглед из зад букетчето rotfImao rotfImao Ах, тези невинни очи   Blush Браво за резултата! Супер е!

Инджи, честита радост!!! Няма по-хубаво нещо на света от появата на ново човече! Да расте жив, здрав и расте под щастлива звезда!... и такъв ще е, щом го орисваме ние, най-добрите лели-орисници!

Adoration fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

Миленски,
съботиркаш, а? Розенце, а? А после дупенце  hahaha hahaha

И да кажа,за протокола, че вчерашните белтъци ми докараха 1,3 кг. Що тъй? Сигурно агнешкото не се е преработило още newsm78

# 711
  • София
Привет, бандичка! Hug

Мили момичета, честит празник!

Аз не видях Мамексчето, но вярвам, че си е супер! Hug

Долче, аз карах варицелата с една единствена пъпка на коремчето. Така че - най-добре я заведи на лекар малката - хем за оченцето, хем и за пъпчиците. Hug

Жгмъци, тоя твоя кантар и мен ме дразни! Hug

Деми, четох, че си писала в другата тема, а като започнаха да спорят теб направо се учудих...  Shocked

Иринитка, как пропускаш варивата? Скачаш от белтъчен на въглехидратен директно ли? (т.е. въртиш 3-ки, вместо 4-ки?)

От утре започвам и аз врътки, днес - свободен ден.  Wink

На всички - хубав ден! Hug

# 712
  • Русе
ПетеHug там е снимката на Мамекс, но понеже е много голяма и не си я видяла....  Mr. Green
Ириниткеей  Heart Eyes за плюса си си отговорила. Човешкият организъм е сложно нещо. Тез плюсове и минуси нищо не значат, не забравяйте!  Flutter

# 713
Честит празник, мили дами!
Бъдете здрави, щастливи, усмихнати, успешни, удивителни! Вярвайте в себе си и осъществете мечтите си с лекота!

# 714
  • София
Джуле, а моят след плодовете как да си го обясня ?  Crossing Arms

Пете, благодаря за съчувствието!  Hug

# 715
  • Бургас
Петя В дните, в които трябваше да съм на варива, обядът ми беше белтъчен, а вечерята сладка.

# 716
  • Русе
Джуле, а моят след плодовете как да си го обясня ?  Crossing Arms
При теб е според мен хормонално.....  Hug
Задържаш вода много бързо.

# 717
  • София
Петя В дните, в които трябваше да съм на варива, обядът ми беше белтъчен, а вечерята сладка.

Води ли до минуси? Hug

Джулка, явно от офиса не ми се отваря снимката...  Wink Вярвам, че е миниатюрна!  Mr. Green

# 718
  • Бургас
Къде без песничка  Wink

https://www.youtube.com/watch?v=ahUE0WJJHNw&feature=share

Петя, прим мен не доведе до минуси,но поне плюсовете не бяха големи. Например, когато съмсамо на варива - боб, ориз, картофи, леща се е случваро да имам по 800, 900 гр +, а при комбинацията, която експериментирах по 200, 300 макс. Пробвай и виж как ще е при теб. Само да отбележа, че сладката вечеря при мен винаги е ранна, макс до 17,30. Освен това, аз се боря с някакви си 2 кг и за това си позволявам експерименти. Ти от никакви варива ли нямаш минус при спазени количества?

Последна редакция: ср, 08 мар 2017, 12:10 от Irinita

# 719
Здравейте дами и Курдов! Hug Честит 8-ми март на празнуващите! Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug
Вангоби, Ир, Мамекс (дано не пропускам някого), чудни снимки, закуски, кафенца, стихчета! bouquet
За всички които споделихте за варицелата- благодаря! Hug
Скрит текст:
Надявам се ако я пипне детето поне да мине леко...че тя изобщо не е от тези дето не се чешат! #Crazy И аз знам, че като деца се изкарва най-леко, дано! Иначе днес ми е малко съвестно, че я изпратих на ДГ, такъв гаден вятър вилнее от вчера тук Confused Оченцето сълзи още, подут е малко кепачът, лееекичко хремава Sad , но пък като знам, че подготвят нещо за днешния празник (миналата година точно за 8-ми март беше болна).... Blush В крайна сметка, помислих, че ако има нещо ще ни звъннат да си я приберем и реших да не се шашкам прекалено....Вчера вечерта рецитираше стихче за тати (на 19-ти празнуват татковците), притесняваше се да не би да е днес празникът на тати и, че не е довършила изненадата в ДГ. Laughing
Мамекс, тук луканки няма. Laughing Затова не съм хапвала от толкова време, а и не съм карала нашите да ми пращат. Има разни подобни салами (но съм виждала май само с кръгла форма), но нещо в подправките липсва, а и не ги ям често.
Петя, аз пък си бях направила експеримент в бобов ден- на обяд варива и вечер белтъчини. Имах минуси. PeaceВаривата на обяд бяха примерно 50-80 грама (сухо състояние) смес от ориз, ечемик, елда и т.н. плюс зеленчуци. И отделно салатата.
Курдов, чудесен резултат! bouquet
Инджи, пропуснала съм нещо... newsm78 Да е живо и здраво човечето! Heart Eyes
Скрит текст:
Да не би да е внуче? Heart Eyes Blush
Деми, къде си? Hug
Иринита, стоявай го ЛО да пази диета- че да може още дълги, дъъъълги години да ти се радва! Laughing Wink Какво пък не му хареса на нашата диета? Mr. Green
Миленски, и аз съм фен на розето! Simple Smile Добре, че днес нямам Mr. Green
Скрит текст:
Вие лекувахте ли някак по-специално варицелата, даваше ли нещо за хремата и кашлицата? newsm78 Долченцето и сутринта ми твърдеше, че не било вярно, че кашляла и имала хрема, не се чувствала хич болна... Crazy
Адорейшън, не знам за какво са стиснатите палци, но стискам палци и аз! Hug Как е детето? Heart Eyes
Иначе днес ММ ме изненада с едно букетче- стандартно тук мимозата  Laughing е цветето което се подарява за 8-ми март, та имах оставено букетче с нарциси и мимози на нощното шкафче. ММ се възползвал докато си пия кафето в кухнята и го оставил тайно Mr. Green  Heart Eyes  Blush Като се върне детето от ДГ ще и откъсна малко мимозка да се радва, че вчера ме питаше "мамо, нали утре е и мой празник?" Laughing
Стаси, Жгмъц, Ничия, Стреличка, Петя, bouquet
Много  Hug Hug Hug на тези които не споменавам!

Общи условия

Активация на акаунт