Като две капки вода- сезон 5

• 58 609
  • 754
  •   1
Отговори
# 360
Ох, откъде толкова hate по повод на най-позитивното предаване в ефира  Sad

# 361
  • Ланкър, планините Овнерог
Може да сте коменатирали, но не съм видяла, та да питам. Как направиха номера Виктор Калев да си сменя ролята толкова бързо? Нали е на живо предаването.

# 362
  • Испания
Имитацията беше на запис. Така е и в Испания, когато имитира някой от журито.

# 363
Много ми харесва предаването, но искам гримьорите да се стараят повече. Някои образи изобщо не им се получават.

# 364
Скечовете на Рачков са ми в повече. Ако не се "шегуват" толкова ще има време за журито, което ми е по-интересно. Не одобрявам участието на Ваня. Превърна се в професионален участник в риалити. Ще ми се повече финес и елегантност- не в облеклото или грима, а в духа и поведението. Все пак , макар и имитация, става дума за изкуство, а не за кварталната кръчма.

# 365
Явно не съм гледала всичко.
Виктор Калев какво е изпълнявал?

# 366
  • Дубай
Виктор Калев е част от журито нищо не изпълнява, оценява ги   Peace

# 367
В началото като представяха журито имитира Кристина Димитрова и Орлин Горанов на запис.

# 368

Да, знам, но по-нагоре се коментира, че е имитирал нещо си на запис и си е сменил ролята, та затова питам.

# 369
  • Пловдив

Да, знам, но по-нагоре се коментира, че е имитирал нещо си на запис и си е сменил ролята, та затова питам.

Виктор като Кристина Димитрова и Орлин Горанов - "Детски Спомен"
https://www.youtube.com/watch?v=DnxQzzOuUis

# 370
И битият ѝ мъж беше до нея в публиката.
Joy Joy Joy

# 371
Водещите много преиграват.После казват на журито да говори кратко и по-бързо,защото нямало време...
София много ми хареса още от предишният формат.Михаела тук я виждам за първи път.Справи се отлично,но не ми харесва и аз като другата потребителка,не знам защо не ми е симпатична.
Журито не ми допада в такъв състав.На Христова не и е там мястото.Фънки също преиграва с чалгаджийките.Ама за  Moneyкакво ли не прави човек...

# 372
  • Бургас
Димо Алексиев ще гледаме в понеделник в Капките. Heart Eyes

# 373
  • Berlin
Те водещите от миналия сезон взимат цялото време и не остава за журито. Много ми досадиха вече. Да, забавни са понякога, но просто прекаляват, а сме едва в началото.

# 374
  • Испания
Ще каже човек, че става въпрос за предаване, което се излъчва с цел да тормози зрителите.  Joy Умни хора са измислили дистанционното. Laughing

"Пееш или лъжеш" не ми хареса. Гледах два пъти и толкова.

Общи условия

Активация на акаунт