Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво означава хетерозиготен генотип?
Какви са резултатите от изследванията за тромбофилия?
Какви са мненията за витамините Vigantol и Ovabus?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво означава хетерозиготен генотип?
-
Какви са резултатите от изследванията за тромбофилия?
-
Какви са мненията за витамините Vigantol и Ovabus?
-
Какви са резултатите от генетичните изследвания?
-
Какви са мненията относно приема на витамини D и добавки за подобряване на качеството на яйцеклетките преди бременност?
))
Не е много познат, но за мен е отлично решение да взимам по-малка доза, но да я взимам ежедневно. Когато ми се налага обаче да взимам хормони, под каквото и да е форма-ОК, естрофем, прогестерон, задължително минавам на по-високата доза от 100мг и включвам Фракси. При следваща бременност дай Боже, планувам след 25гс да мина на 0,6 Фракси, тъй като със сина ми въпреки увеличението от 0,3 на 04, кръвотока се влошо, плода беше почти сорял да се храни и родих в 37гс със ужасно престаряла плацента, отговаряща все едно съм преносила, а бебо беше дребен за седмицата с белези за недоносеност.

Също като Октагам, Имуновенин, Киовиг и т.н. Според мен не с емъчи да го търсиш , а си направи вливка с каквото има като имуноголбулин, разбира се, БЕЗ българския Имуновенин
Поне аз така разсъждавам. Наясно съм,че тези вливки са доста скъпи, но според мен ползата от тях е видима.