Мами в арабските страни-4

• 21 965
  • 286
  •   1
Отговори
# 150
Ха ха ха това с гризенето на ноктите много ми хареса.горките хорица ходят на сватба да си хапнат по някои и друг нокът.то в един обикновен барбер схоп има педикюр,маникюр и парни бани за лицето,но нали са араби на тях им е простено Mr. Green

днес бе наи гадният ми ден от как сме дошли.малката буквално отка4и.бяхм на е канини на детски рожден ден,от дни говорим за него купихме подарък,облякохме новите одежди,сложихме перата и тръгнахме.НО НЕ.още преди да влезне в ресторанта с  детски кът,като по4на да реве,дере,крещи. #Crazyподарихме подаръка с ред крокодилски сълзи и се по4на искам на тази люлка,ка4их я  Рев,ако някои и каже нещо или дори и се усмихне пак РЕВ после не иска обувки пак рев,взе на рождени4ката свещи4ките пак рев  .за тези 10 мин през  които стояхме в ресторанта тя само рева,крещя,гостите се шашнаха.питаха ме дали е добре и едва ли не ме съжаляваха.обухме обувките и кои от куде е.ужас.какво и стана незнам,неможах да я успокоя толкова дълго време.главата ме заболя.можеби цялото това внимание много я изнервя.а аз си мислех 4е ще и е интерсноа да си играе сдецата.
а следобед когато трябва да спи е ад.то не са песни,цели брат си които спи в кошарата с каквото и падне,изкарала ми целият гардероб,облякла ми шортите на главата,сложила 4орапките на кхалид,разляла си шишето на леглото и заспала. #Cussing out
да се смея ли да пла4а ли.искам да си по4ина малко,но как ще стане незнам

ох как се радвам 4е денят свърши,дано утрешният е по спокоен  Cry

# 151
веси между другото имаш същото ку4е като моето което ми откраднах,същия цвят дори само 4е твоето е мъни4ко казваше се маики,мъжо ми го купи да не ску4ая(преди да оженим) такъв сладур беше и толкова охранен Sad

# 152
Ох миленка наистина много изнервяща ситуация!
На мен сащо ми е много кофти ден!
Виза има мъжа, днес ходи да си вземе билет, бях му намерила маршрути кувеит,франкфурт,варна с престои 2 часа там само, но нали от франкфурт е чартарна компания и трябва билет да се купи от германия ми казаха  #Crazy #Crazy #Crazy
И сащо да си вземе шенгенска виза-чака се за нея поне 10 дни, при което на него му доиде множко напрежението вече и каза -Ами ще доида с директния полет на 16 юни.
А аз си мислех че след 6 дни ще го вида и гушкам, много ми е криво днес!
Но пък не искам да го изнервям и него допалнитлено.Да го натискам да тарси други вразки за идване!Днес милия пак плака като му показвах Сами!
Много ми е криво!
Знам че ще доиде но така се бях нагласила че сед броени дни ще го видя!
Извиняваите че ви занимавам с моите мисли!
Лека вечер!

# 153
  • O.A.E./ Пазарджик
защо не пробва с Air Arabia има много евтини полети до Дубай и от там да хване връзка за София. с австрийските е най-евтино до София.

# 154
Амии тои иска да каца във варна а аз съм от силистра и кацането в софия му е мъка!
6 часа е после до силистра!
и затова иска във арна .Аме толков чаках още малко ще по1акаме.
ох досега си бабрихме в нета , нито аз нито тои можем да спим като хората!
Все гушкане ни е в глаите!

# 155
  • у нас
Ето ме Hug
Здравейте милички.Еееееех че сте писарки,докато ви изчета всичките.........
Ние сме добре,малката дивее,мама дебелее Embarassed.Не ми остава много време за писане,най-много да се разпиша при Августинките и после по цял ден сме по разходки,а и вече се оглеждам и пазарувам за бебчето,че не остана много време.Даже сега малката ме тормози---мамооооооооо,хайде да излизамееееее ooooh!.Толкова ми тежи вече тумбака,едвам и издържам на темпото и жегите,които от няколко дена настъпиха тук ме скапват допълнително.
Гледам,че сте писали за тена на малките ви сладурчета.Как се моля поне второто ми детенце да си има по някоя баня по рождение,че каката е толкова бяла,чак прозрачна,но и таткото ни не е мургав,така че от къде да си краднем малко боя?
Няма да се отплесвам много,минах да се разпиша само да не ни забравите.Довечера може пак да се включа.Сега отивам да се приготвям за излизане,че Алиса не млъква.Целувки на всички вас и на най-сладките дечица във форума-арабченцата Heart Eyes

# 156
  • O.A.E./ Пазарджик
Креми, представям си какво ще стане като се видите Laughing
май ще трябва да се изнасяте на хотел за ден- два Mr. Green
напълно те разбирам. Hug
ние бяхме 2 месеца разделени и двамата бяхме в депресия. той не искаше да спи сам на спалнята и да гледа празното детско легло и спеше на пода в меджлеса #Crazy а ваще са вече 6 месеца Shocked
на тях им е по-гадно- и ние и децата им липсваме. ние поне си имаме бебенцата за успокоение. на душата. за другото спасение няма Laughing

Милена, малката явно много се набива на око или много очи я гледат. не всички са положително  настроени, знаеш.....
децата се изнервят от такова внимание.
ще свикне. като се постопли и тръгнете на плаж ще кротне.
големи жеги нещо при вас, но водата е студена още.18 градуса.

# 157
Да бе. И аз това си помислих-да не е хванала лоши очи малката?!  newsm78 Не всички са доброжелателни пък и тя привлича внимание, има интересно личице.

# 158
Срам не срам , моя голям мъж пък спи с един голям плушен заек които ми беше спечелил в ентертеимант сити и го гушкал и пръскал с парфум които аз имам, тои си го купил да се пръска  себе си , та да му миришело на мен! #Crazy #Crazy #Crazy
Ох тука е наистина голяма жега, ще пукнем, само сутрин до 10 и вечер след 6 излизаме!
А като глрдам Веси 78 и лорекса имат един и същи термин, маи на веднъж ще имаме няколко бебенца! newsm44 newsm44

# 159
Kremi_m тази бюрократщината ви скъса нервите и на двамата.Представям си какво ви е.Колко е мило да чуеш ,че толкова много липсваш на някого,но и боли.
Да бе. И аз това си помислих-да не е хванала лоши очи малката?!  newsm78 Не всички са доброжелателни пък и тя привлича внимание, има интересно личице.
mln и аз си мисля същото,многото внимание изнервя дечицата също.

Днес майка ми ме зарадва,че я изписват от болницата.Претърпя мого рискована операция и бях много притеснена тези дни.И сега няма по щастлива от мен newsm44 ще ходиме да я видя,че ужасно ми липсваше.
Лек ден момичета.

Последна редакция: ср, 24 май 2006, 17:35 от manel

# 160
креми много е трудно знам,а и на мъжо ти му е мнг мъ4но 4е неможе да си гушне първородния син и любимата съпруга,но устискате още малко и после се отдаите един на друг  luvbed

и аз си мисля 4е малката хваща о4и.все я гледат колко била красива и каква коса имала.мием о4ите редовно и казваме по арабски каквото знаем но поцял ден сме по улиците какво да се прави.

Манел радвам се за маика ти.да е жива и здрава и болестите да я преска4ат.
и на мен ми липства моито маи4е.толкова ми е празно без нея тук.все имам 4увството 4е ще се покаже на врата да ми викне "менка аиде на разходка" Cry  успокоявам се единствено като отида на гробищата,като 4е ли съм по блиско до нея така

лорекса наваксваи с разходките,4е после ще ти е малко трудно покраи грижите за бебка(живот и здраве)

аз днес бях в бургас да купя нова коли4ка за мал4о.та станах ве4е 4-ри на брои.но едини4ната която имах тук е много неудобна.такава лудница беше по улиците,неможеш да се разминеш.
много е топло тия дни,дано се стопли водата и сме на плаж
купих слънцезащитен крем за малките 4е слънцето така жули,а и да не стант много 4ерни 4е баща им няма да ги познае

# 161
  • по пътеката
ега ти как ни усложняват живота тези компании и претенциозни европейци, ами като има 4артъри сложете там агенциите на летището -отива и си купува билет и си остава транзитен, ей, това много ме разболява безсилието да се справя с неорганизираността и безсмислието на другите! хайде, аз и една им дръпнах от мене да ги сърби, където трябва! креми, ама страхотно гадно е така с това изтегляне, няма ли по-ранен да го хване него! ох, стискам палци! 1dating
абе лорекса и веси, как да го разбирам  тези термини, аааааа?- такова супер съвпадение сте ми пред о4ите, то тези бебета, направо за билзнаци да ги обявиш, хайде на състезанието , кой ще изпревари! smile3521
млн, мийте и говорете после или оше докато се обърне  лошата , казвай по някоя дума. не я събирай с хора, които усещаш, 4е са негативно заредени.4естита коли4ка, ще си я връщате ли после?
манел, безкрайно се радвам за майка ти  newsm17, 4ак ме натъжи ,нещо ми е депресивно , като се сетя , колко близки хора имам там и как ме 4акат и се надяват!  newsm45
миме, ти кога  ще тръгнеш на път? зайед радва ли се, осъзнава ли го ? по4на ли да казва пове4е думи?

# 162
Manel много се радвам за теб че майка ти е добре!само това да се чува!
MLN не се натажаваи така, чак се разплаках, и аз така си мисля за баща ми все си мисля че ще се прибере, ама не!НЕ можа ни един нук да види, а щеше да е наи щастливия дядо с две момченца!
Винаги е искам момче ама ние сме 2 момичета!
Съдба!МАика ми винаги казва, че онзи отгоре си знаел работата, сега ни пази!
Ох маи ви наажавам, ИЗВИНЯВАИТЕ!

# 163
Най накрая ей ме на и мене!
Manel,радвам се за майчето ти и те разбирам напълно ,моята майка има гънгрена на краката и аз вече съм в страх като се чуеме какво още ще ми добави.То моето майче както казва на шега:"само на езика ми няма нищо"май вече се превърна в реалност.
 Kremi-дай не се отчайвай погледни назад и виж че голямото е минало усмихни се и нацелувай бебока, аз бях без съкровището близо 8 месеца ,но заразлика от теб нямах дори и бебе да гушкам та мисля че трябва да гледаш положително на нещата.
Marsy,ще разправянм по късно за тунизийката!
Милена обличай и на малката гащичките наобратно и като спи и сложи под дюшека сол,нож и Корана да я пазят.
Чао че днес мъж ми е почивка и имам да върша повечко работа.
Лек и спорен дан на всички ви !!!

# 164

абе лорекса и веси, как да го разбирам  тези термини, аааааа?- такова супер съвпадение сте ми пред о4ите
Ама ние наистина сме с 1 термин!! Къде съм бляла,че не съм видяла?!  newsm78
Ох,аз вече ще умра от срам! Всеки, който ме заговори ме пита 2 бебока ли чакам #Shocked ! Тя коремата ми вече е в 10-я месец.. и тая жега..не се виждам...

Общи условия

Активация на акаунт