Мами в арабските страни-4

• 21 964
  • 286
  •   1
Отговори
# 165
Марси няма да я връщам пустата коли4ка,4е там имам 2 и 1 двоина.а тука са 2 едини4ни и двете голям боклук но ще избутаме някак си.Нашият татко идва на 4 юни.ми то не остана,още 10 дена и ще се видим.

днеска бях е мома за 4 4аса.бях само с мал4о,а каката на разходка с една приятелка.като се върна ми обясни с кои е била и къде е ходила.интересно оба4е как си ги измисля имената.на илиана и вика Ани,на вики-мая,на стоика аба Ганна с едно гърлено Г та свят да ти се завие.смешни4ка

креми съжалявам за баща ти Sad

даниела това за солта и ножа сефте го 4увам.защо то4но нож и сол?за корана ясно,а и не виждам как да сложа нож на малката,току виж ни скалпирала с брат и  hahaha

# 166
MLN
Аз съм чувала нещо такова с нож, но по принцип е нещо желязно, да е твърд човека като желязо, ние му сложихме пара!
  bouquet

# 167
  • O.A.E./ Пазарджик
току що се прибрах и сложих малкия да спи. до сега обикаляхме с Ноя като луди. и утре пак същата ще е Laughing
едни тъпи тиранти за официални дрехи не можем да намерим, но поне тя си накупи антики от тук.
а зъбите й станаха супер бели.
Марси, ние пътуваме на 5-ти. не остана.
малкия едва ли осъзнава. и си говори още само на неговия език. иначе не спира. Laughing аз и не очаквам скоро да проговори. иначе разбира като му кажеш да донесе нещо или да отвори-затвори. като му обясня, че не трябва да прави нещо ме разбира и спира да реве или да се тръшка. душичка ми е той. пу-пу.
това за солта и метала чак сега го чувам, ще питам после мъжа. а Коран му е "приспивната песен " от бебе. веднага млъкваше като чуеше адан и заспиваше. дори и във Бг си му го пускам.
тук Зайед не им прави много впечатление на хората , но явно във родния ми град се отличава и все ни одумват.

като ви чета за загубата на родители хем ми става тъжно , хем ми става гадно, че все се рънкаме с наще за глупости..

# 168
  • по пътеката
миме, като стар 4овек и много препатил, съвет като сестра -простете си, каквото било, обърнете страницата! аз така не успях с баща ми да се помиря, макар, 4е накрая ми беше голяма опора, а той видя само внука си(големия) , вну4ки така и не доживя, да не говорим , 4е 4акаме мом4е за август на сестра ми, иншаала!5 внука , живи и  здрави да са му, но просто, много си прили4ахме и малко ни беше трудно да приемем 4е доста време той отделя за работа и у4ене до последно  успя да даде професурата си, но не успя да и се порадва. но писаното е така, мактуб!аз все ходя на гробишата и искам прошка и ме е яд на мойта гордост, 4е и на подадената ръка накря, аз се дърпах като муле.не трябва, наистина!не си ми искала съвет , зная, извини ме! Sick
 и по-весело, абе що не се организирате с татковците групово да си идват, хихих единия на 4 ,другите на 5 , кой на 16, я групата на шаро под строй към бг!лека ве4ер до утре мами!  bouquet

# 169
  • O.A.E./ Пазарджик
ние цял живот си се прощаваме! накрая осъзнах, че "живеем на различни планети" и емоционално няма да се "срещнем".
но са ми родители и заслужават да се радват на деца и внуци и колкото е останал от живота им. да са живи и здрави! това и правя сега. за много неща си затварям очите и ушите като се прибера. много ме "разлигави" мъжа ми и все си мисля, че навсякъде е хармония и всички ме разбират, но естествено , че не е така.
да не се отплесвам.
лек ден на всички!
аз отивам да ударя един душ, че Сити Сентър ни зове двете с Ноя! Joy

# 170
  • у нас
абе лорекса и веси, как да го разбирам  тези термини, аааааа?- такова супер съвпадение сте ми пред о4ите, то тези бебета, направо за билзнаци да ги обявиш, хайде на състезанието , кой ще изпревари! smile3521
marsy,мъжлетата са се трудили по едно и също време luvbed

# 171
Marsy,тази дружка дето ми е  е от Медина 1 по снимките ти.Облеклото и е модерно ,но носи фулар-забрадка,това мен обаче не ме притеснява изобщо.
Аз слагам само когато влизам в джамия ,а преди когато ходех в черквата до нас.
Ahnen,готви бая лютиво ,но заради мен тъй като кърмя слага по-помалко .Аз обичам много лютичко ,но Fatima не го понася и затова сега в къщи вече не държа люти нищо защото се изкушавам все да си сложа в яденето.
Милена ти сложи ножа под дюшека кадето спи дъщеричката ти,на това ме е научила зълва ми с която сме в много добри отношения /дано и занапред е така/.
 EmbarassedДа ви разправям колко съм отнесена!
Вчера излязохме и като се прибираме неможеме да отвориме,ами аз съм затворила а ключът ми от другата страна в ключалката.,та се обадих на пожарната за помощ.
 2 минути след като дойдоха беше отворена вратата БРЕЙ МНОГО ДОБРИ специалисти се оказаха!!! Пък аз си мислех че ще се налага да чупят някой прозорец за да отворят от вътре вратата.
Та така се напатих вчера.

Честит ви 24 май !!!

# 172
ние маи пак сме болни Cry този път каката.снощи гореше от температура и кашлица има като магаре.но снеска няма лекари тъи като е празник,та ако нещо стане недаи си боже ще се мре,няма друг на4инолкова ми е криво.

малкия се пооправи,а сега какта,но времето е такова едно топло,а на места ветровито,а и този морски вятър ни убива.аз ще ходя да записвам 4асове и по4вам антицелулитни и процедури за отслабване.сега съм 55 то4но колкото преди да забременея с какта.и продължавам надолу.

миме да не изкупите магазините с ноиа.поспрете се малко,да са ни живи и здрави мъжете.и аз по4нах с едни поръ4ки на мъжо какво да ми донесе и купи,4е тук нещо дрешките не ме кефят особено,а и едно и също навсякъде.

снощи си мислих 4е хубаво си приказваме ама не сме се виждали.даите да си пратим по една снимка на ли4ни да се видим бе моми4ета.ако сте съгласни естествено Hug

пак ще се разминем с плажа.дано оздравее 4е не ми се мисли

лек ден моми4ета и приятно пазаруване на някои

# 173
ние маи пак сме болни Cry този път каката.

снощи си мислих 4е хубаво си приказваме ама не сме се виждали.даите да си пратим по една снимка на ли4ни да се видим бе моми4ета.ако сте съгласни естествено Hug

Миличката кукла, дано скоро се оправи. Та вие скоро сменихте климата и е нормално да настине по-лесно. Не вярвам да няма дежурни лекари в болницата, нищо че е празник. Но дано да не се стига до там. Давай й повече лимончета с мед  Simple Smile /знам че е гадно, но помага/. За ножа и солта и аз не съм чувала, но спокойно можеш да й обръщаш гащичките наопаки. Мойте баби така ме караха да правя постоянно като си бяхме в БГ.
За снимките е много хубава идеята, но мен ще ме почакате малко да ми прекарат DSL-а, че връзката ми е отврат.

Креми, дръж се миличка, не остана. После ще сте си заедно и ще се радвате на бебока  Grinning.

# 174
Мен който е гледал добре ме е видял ,но аз вас несъм тъй че се надявям скоро да ви видя и аз !
Скорошно оздравяване на малката  Deema.

# 175
То и мен маи ме видяхте!
Ох голяма жега, ще пукнем с малкия днес!
И никака разходка!
ужас!

# 176
  • O.A.E./ Пазарджик
мен ме има на www.
Милена, ще ме убиеш! колко искаш още да сваляш #Crazy
забави малко темпото Peace
пожелания за скорощно оправяне на Дима. Hug

каква е тая жега във Бг Shocked ние уж на хладец ще идваме...
 с Ноя овършахме Сити сентър, Лафи и старата сука в Шарджа Joy #Crazy #Crazy #Crazy
накупих си от любимите сапуни и балсами от Лаш и малко за подаръци Laughing малкия го изкъпах  с един(той милия геройски издържа цял ден). после толкова сладко миришеше, че не ми се искаше да го оставя да спи в леглото Embarassed

# 177
При нас umbrellaи аз съм доволна Hands Clap,за петък съм поръчала да не вали ,но да не е и жега че трябва да излизам с децата и ще се узора.
Предните дни и тук беше бая горещо ,а на мен ми се смъква кръвното и ме е страх са излизам без съпруга ми след като 2 пъти припадах навън.

# 178
Момичета, простете че ви се намесвам в темата, но както и преди съм казвала, много интересно разказвате.  Grinning Искам да ви пожелая спокойно и щастливо лято на родна земя (за тези, които  ще си идват насам), а на останалите по-малко горещини и повече радости.
mln - на теб специално - да оздравява малката и добре дошла в у дома - аз съм в Бургас. Ако мога да ти помогна с нещо, насреща съм.
Приятно ми е във вашата компания момичета, дано не ви досаждам. лек ден на всички!

# 179
Жега е да,но по добре от колкото студено,4е ми омръзна да се навли4аме с фланели и якета.така ми е екстра.тук вси4ко живо се е юрнало на плаж,вси4ки са едни 4ервени като раци.аз не смея да ида 4е водата е студена още за децатав4ера звънях на бургаското летище да питам за полет софия-бургас. да имаме в понеделник само,но немога да ви дам 4ас обадете се в софия.обаждам се в софия и ми казват няма такъв полет при което ми затварят тел и моите въпроси увисват.звъня пак в бургас,ами обадете се на еди кои си номер и аз ве4е отка4их.все едно ще им взе хляба.мързи ги да гледат.но днеска пак ще ги притесня нали за това са там да отговарят

после ще ви пратя наши снимки,4е мал4о се събуди с песен Laughing

Общи условия

Активация на акаунт