Мами в арабските страни-4

• 21 878
  • 286
  •   1
Отговори
# 90
  • O.A.E./ Пазарджик
чак сега ги видях и аз снимките.
наистина са големи сладурки, машала!
 да ти са живи и здрави!
в Мароко явно се женят още с традиционните дрехи.
тук са вече модерни Laughing

# 91
  • по пътеката
danielke daj link be, chado, nishto ne vijdam!

# 92
Даниелка, не се притеснявай за водата.Малкият също пиеше много вода.Заспиваше с вода вместо мляко. LaughingПосле престана.Сега от игри не се сеща да пие течности и все ми се налага да му напомням.

# 93
  • USA
Даниела,много са интересни снимките със зълвите,а момиченцатата ти са хубавици,пу-пу.Самира ми  е любимо име,една от племениците на мъжа ми се казва така.Не го тормози детето за водата,и моите се наливат по цял ден,за разлика от мен.
  marsy ,снимките са долу в www страницата.И твоите снимки на Тунис са страхотни,ти ли ги прави?

# 94
  • по пътеката
стана най-после !прозрението му е майката на откритието! мерси  за помощта!

# 95
  • по пътеката
4удесни хлапета, даниелке! саха! а ти от кой бг град си?
ох, искам да се връщам май и тази година! нещо ми е депресивно !а как се удари на ръба на арката линда просто не е истина, Praynig в центъра на 4елото просто веднага тъмно лилаво и рог , ужас с нейната глава!  сега има да ми пили свекито,4е  днес със задника е станала от сутринта за добър ден : защо е с къс ръкав и къси панталони -да не по4ернеела, тя не искала. аз :"ами хората на плаж ходят, нали за да станат 4ерни ?!!!" ей нито излязохме на разходка, топло било, нито аз сама, 4е ми стана гадно без линда, а сега за белята  и това, от много пазене! ей, ядосана ще си остана днес!нацелувайте бебешоците от нас! Peace Hug

# 96
Мерси ,много сте любезни всички!!!
.
4удесни хлапета, даниелке! саха! а ти от кой бг град си?
ох, искам да се връщам май и тази година! нещо ми е депресивно !а как се удари на ръба на арката линда просто не е истина, Praynig в центъра на 4елото просто веднага тъмно лилаво и рог , ужас с нейната глава!  сега има да ми пили свекито,4е  днес със задника е станала от сутринта за добър ден : защо е с къс ръкав и къси панталони -да не по4ернеела, тя не искала. аз :"ами хората на плаж ходят, нали за да станат 4ерни ?!!!" ей нито излязохме на разходка, топло било, нито аз сама, 4е ми стана гадно без линда, а сега за белята  и това, от много пазене! ей, ядосана ще си остана днес!нацелувайте бебешоците от нас! Peace Hug
Надявам се на дащеря ти по скоро да и мине ,то е кофти като видиш детенцето ти да страда.
Ами аз сам родена в София,и живях там до преди да се преместя в Италия.
Сега обаче нашите се преместиха в Елхово,та вече сам елховлийка и аз.

# 97
  • O.A.E./ Пазарджик
не знам дали сте видяли темата ми за визите, но и тук да пиша, най-вече заради случая с на Креми мъжа.
от 3 години сме женени и за това време всеки път сме вадили виза на Бутти и после за малкия като чужденци, с единствената разлика, че е с покана.
сега се оказа, че от доста години има закон, с който и на двамата може да се издаде виза с неограничен срок Shocked като мой съпруг и син. толкова ме е яд, че никой не ние казал до сега.
колко пари отидоха за визи. та и 500лв допълнително преди години, че не го регистрирах в полицията. #Cussing out

http://www.mvr.bg/Guide/kod_04_p.htm
тук е обяснено всичко подробно.

така, че Креми, вижте уредете въпроса с мъжа ти, за да не им се моли повече на тия простаци в посолството.

# 98
  • по пътеката
tova e, ako iska da jivee v bg mislia!

Последна редакция: пн, 15 май 2006, 23:10 от marsy

# 99
  • O.A.E./ Пазарджик
не е задължително. това е за гражданство. не говоря за такова, а за визи за пребиваване. пак са си чужденци, но имат неограничен срок на визата.  сегащния консул се е очудил защо досега не сме им извадили такива визи. в четвъртък ще ви кажа със сигурност.

# 100
Добър вечер и от мен.
Аз правих преди около две години на свекървата постоянно.Сега влиза без покана само показва нещо като лична карта в Сирия и няма проблем с влизането в Бг.Тя седя  6 месеца тогава, и беше ходене по мъките,но накрая й дадоха.Но незнам при вас как стоят нещата,нали сменят закони и наредби всеки ден Crazy
daniela и аз метнах едно око на снимките пу, пу.Исках и аз да ходя на сватба  ама неиска никои да се бракува за един месец  докато бях в Сирия /не бил сезона /.
marsy и моя ден е ужасен не си сама. smile3514 Дано утре е по добър ден ,че ще се гръмна вече.

Последна редакция: ср, 24 май 2006, 17:37 от manel

# 101
Мерси много Мария за саита!Тои мъжа кандидатства вече, приели са му документите само да видим ще му дадат ли виза и края на месеца иншала ще е тук.
Извииняваите моичета че не пиша мноог напоследак но или варша някаква работа в къщии и като се оправя хаиде на разходка, че временцето е супер!
Лек ден!  bouquet

# 102
  • O.A.E./ Пазарджик
иди в полицията и разпитай какви документи му трябват за такава виза и се опитайте да му извадите, ако имате повече от 2 години брак. малко бавно става, но е завинаги. и искат само 150 лв. така си спестявате големи проблеми.
ние ще се пробваме за малкия сега и по-късно ще пуснем и за мъжа ми. той и без това ще идва 2 месеца след нас.

# 103
Ние преди две години разпитахме за тази виза за постоянно пребиваване. Исках да извадя на мъжа ми, че и на нас ни писна всяка ваканция да минаваме я през Египет, а през Дубай за визи. Проблема обаче беше /поне това ни казаха от посолството/, че за да ти издадат такава виза трябва поне 6 месеца в годината да пребиваваш в България. Сега променили ли са се нещата? Ще следя темата, така че ако знаете нещо ново ще съм ви благодарна да споделите.

# 104
Ей нещо никакви ви няма тия дни!!!

Мамчета,може ли човек да има тройно гражданство?

Аз незная какво вече да правя с голямата ми щерка!
От три дни се мъчиме на гърнето за сега само три успешни попадения.Тя нарежда на куклите да си вършат нуждите там ,а тя в памперса .Отделно че си го нахлупва /гърнето/на главата и като падне се нерви то големи изпълнения голямо чудо. Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт