Туба Бюйюкюстюн, "Запленяваща сърцето" и проектите преди и след това - тема 234

• 75 857
  • 737
  •   1
Отговори
# 240
Браво, Линка! Hug Peace Печелиш едно красиво произведение с четири очи, особено двете Wink  Grinning

А момченцето е много сладурско, но някакси не мога да му намеря място в историята newsm78 Вероятно в някоя ретроспекция, но пък на никой от големите актьори не ми прилича Rolling Eyes

# 241
Надин  Hug в ТТ предполагат, че е прокурора Серхат, и той може да е "вътрешен" човек в тази история!  Laughing Ама кой знае, може и да са фенски фантазии.  Wink
А това се носи из руските форуми!

Joy Joy Joy
Така де, човека трябва да се спаси! hahaha hahaha hahaha
Мина ми мисълта, че ако Д. го убие, дали Сю ще прости или не, не е толкова важно, по-важното е, според мен, как Д. ще живее с мисълта, че е убил невинен човек, след като всичко се изясни.  newsm78
То всеки е виновен за едно или друго, ели па Тбей хич не е невинен, обаче специално за смъртта на Фю е относително невинен. Та дилемата е, ще накаже ли СЦ любимия си персонаж с такъв грях?  newsm78
Може би трябва, за да покаже до къде може да стигне човек, тръгнал по пътя на отмъщението, ама не ми се вярва...
Малко сравнителни кадри, които постоянно въртят в ТТ

Туба е харесала в ИГ

Социалния рейтинг за седмицата

И тук пише, че ще имаме епизод тази седмица
http://televizyongazetesi.com/cesur-ve-guzel-dizisinde-ask-galip … lecek-mi/106082/6
Изобщо този сайт има доста интересни неща
За новото дизи на каките Сема и Ейлем
http://televizyongazetesi.com/kara-yazi-dizisi-cok-iddiali-geliyor/106091
За Нежат Ишлер
http://televizyongazetesi.com/nejat-isler-sette-duygulanip-agladi/106023

# 242
Да очакваме фрагман тази вечер! Peace

# 243
Да очакваме фрагман тази вечер! Peace

Цитат
взгляд из серии "сдохни, тварь"

Последна редакция: пн, 13 мар 2017, 19:17 от Lina_4

# 244
Привет Hug
Трейлъра

/www.youtube.com/watch?v=jpVtssVV1Uk

Последна редакция: пн, 13 мар 2017, 20:24 от vdleri Вичона

# 245
Интересен трейлър, много не го разбрах...
Ако прокурора стреля, значи и той го играе убиец, няма чисти в тая история, взе да ми писва! Crossing Arms
Специално за Цвети  Hug да види целувката!  Wink

Нещо не ви се пише...

# 246
Привет Hug

Не ми се вярва  прокурора да е стрелял,много явно,по скоро Салих или някой който е наела Анабел.

# 247
  • Русе
Здравейте момичета!  Hug

Е, знам аз кога да се появя де  Wink - ето и фрагман има, че и с превод дори. БЛАГОДАРЯ ВИ!  bouquet bouquet

Линка  Hug и на теб благодаря за кадрото, но... аз пак не виждам целувка бе  newsm78 - едно бегло моментно минаване покрай нослето на Сю... може и наистина да изглежда само като нещо повече.  Wink

А иначе  ooooh! нали малко се затрудних с гледането, заради евентуалното пълно очерняне на някои образи и заради страданието на момичето ни, днес сякаш добих сили с фрагмана и най-вече заради това.

Та... радвам се, че не направиха Джесур убиец ( а дори полага усилия да спаси Тбей) и че все още със Сю са от едната страна на барикадата.

А ми хареса и твърдостта на Корхан, дано обаче има такава и в отношенията с жена си, че това мечене пред нея ме изкарва от нерви  Mr. Green

И... хайде стига съм съчинявала, ами да бягам при 17 серия  Wink - да не изоставам от колектива  Joy Joy Joy

# 248
Фрагманът го видях отдавна,но сега да благодаря-за превода-Ринка Hug,Лили Hug и преноса-Вичи Hug!

Става още по-интересно! Peace Скрит стрелец!Ръза явно говори по тел. с Адалет!Той не я спомена, когато говори с Джес при срещата,че е била на мястото на убийствота на Хасан! Peace

# 249

Туба започва да следи нов абонат в ИГ

Освен това за първи път сложи фрагман на сериал и написа приятно гледане. Дали не е защото много закъсня?  newsm78

Горкият Тбей... Cry Сюхан е до него.

Явно не е прокурора, той се разнася с червена каска Simple Smile И ръкавиците  му не съвпадат. Мисля, че и мотора е различен.  Добре, че не го направиха убиец.  Peace

Сюханче...

Мистър и мисис Смит

Един интересен колаж...

Интервюто в 6. Seans

И лека нощ...

# 250
Здравейте Hug
Мили дами HugБлагодаря ви за всичко споделено.

Добро утро ,приятели ! Simple Smile,
И да вали и да не вали .... по вода да ни върви !
Не слагайте в сутрешното кафе вчерашните горчиви спомени !
 Подсладете го с днешните радостни надежди.

Цитат
арабы пишут: Сюхан превращается в фурию, когда дело касается ее мужа

Човека на Ръза до моториста който е стрелял,комбина от уж приятели на Тбей
Адалет,Салих, а може би  и на Бюлент newsm78,ще излезе някой ,който най малко очакваме. newsm78
Нещо е отключило Корхан,за да говори така с баща си,нещо непривично за него.

Мили дами,
Скрит текст:
Да ви почерпя,синът ми има Рожден ден.

Хубав и спокоен ден ,дами,а може  да ни изненадат със снимки ,подсказка и  bouquet

Последна редакция: вт, 14 мар 2017, 12:15 от vdleri Вичона

# 251
  • Русе
Добро утро!  Hug

Свежо и усмихнато утро...  Simple Smile

Вичи  Hug да ти е жив и здрав сина, много щастлив и успешен в живота!  bouquet

А колкото до ДК и какво ни чака там... аз много ще се радвам да видя в действие тази фурия  Simple Smile

Така и желанието ми да гледам сериите расте  Peace

Хубав и много успешен ден на всички!  Peace

# 252
Добро утро! Hug Hug Hug

Вичи Hug,честит  рожден ден на синчето! smile3525

Да е здрав и щастлив!Да сбъдне мечтите си в живота! Flowers Four Leaf Clover Flowers Rose Flowers Four Leaf Clover
Скрит текст:
за теб...

Цвети Hug

Вчера пуснаха най-после фрагмана!Да видим днес ще има ли нови снимки и резюме! Peace

Явно Ръза има много помощници! Peace

Този дъжд няма спиране! ooooh!

Днес е Световен ден на съня! Laughing
Скрит текст:
14 март – Световен ден на съня
Днес имаме достатъчно голямо основание да си поспим повече Simple Smile
За първи път 14 март се отбелязва като Световен ден на съня през 2002 година. Според учените жените спят по 9 часа и 7 минути, а мъжете – 9 часа и 8 минути. С най-голяма продължителност на съня е лъвът – спи по над 19 часа, а котките – спят по около 14 часа, предимно през деня. А няма нищо по-здравословно от хубавия сън, както и следобедната дрямка, затова им се наслаждавайте и отдавайте нужното внимание.
Хубав и спорен ден,момичета! bouquet

Последна редакция: вт, 14 мар 2017, 09:19 от Zlatina3

# 253
Здравейте Hug

Цвети Hug,Злати HugБлагодаря ви момичета.

Много я харесвам така. Laughing Laughing Laughing

Цитат
Мехмет Гюнсюр : Я знал Тубу, но я узнал её ещё лучше в совместном проэкте. Прекрасная актрирса. Очень забавная команда.Мы былы как оркестр едины. Ферзан во главе этого оркестра, все хотели украсть его музыку.Таким образом мы были под его руководством.

Перевод : David Vilia

Малко да заместя Рали Hug wavey

Спокоен ден,момичета. bouquet

Последна редакция: вт, 14 мар 2017, 12:16 от vdleri Вичона

# 254
Здравейте!  Hug

Вичи  Hug да ти е жив, здрав и много щастлив рожденика!  Praynig
Да се сбъднат мечтите и надеждите ти за него!  Praynig
За него!

И за теб. Laughing

Наздраве! За негово и твое здраве!  Hug

Туба е харесала в ИГ

Както виждате, сред харесванията й са прекрасния изглед на Истанбул от Фбей и новия проект на каките Сема и Ейлем.  Peace

Ще ви сложа прекрасни и забавни картинки. Рали  Hug, за съжаление, не ни навестява...
А нали сме и филмова тема, Надин  Hug, нещо и ти ни забрави... ooooh!
От нашата прародина и нещо наистина английско...  Joy Joy Joy
Скрит текст:

Обичам английските романи, филми, музика и сериали! И обожавам английския хумор!  Heart Eyes
Дали не съм била англичанка в някой минал живот? Mr. Green Laughing Crazy

Момичета  Hug
Скрит текст:
Гледам, че не пишете. Само аз, Вичи  Hug и Злати  Hug. Цвети  Hug рядко. Сабинка Hug рядко. Надин  Hug рядко. Баги  Hug я няма.  Канти  Hug я няма, а на други явно не им харесва темата дотолкова, че да пишат. А може да не харесват проекта?  newsm78
Разбирам ги. И аз имам резерви. Не харесвам СЦ и режисьора, но пък оператора също особено не харесвам!  Mr. Green
За съжаление Туба е избрала да играе тук и смятам да я поддържам до край, колкото и досадни да се виждат на някои от вас моите постове. Но обещавам да ги намаля.   newsm48
Скрит текст:
Що се отнася до химио-физиката, признавам, че очаквах повече, много повече...
Постепенно влизат в крачка, но във всички сериали до сега до 18 епизод вече бях влюбена в ГГ!  hahaha hahaha hahaha
Тук още не ми се получава, за което искрено страдам...
Но дано до втори сезон се влюбя, де... Joy
Всъщност и химията, както всичко останало, е относително понятие. Зависи не само от актьорите, а и от СЦ, режисурата, оператора...
Иначе харесвам актьорите. Няма да казвам, че Туба харесвам най-много, то е ясно. Но и другите харесвам. Киво също. Надявам се да ме влюбят най-сетне, защото ако продължавам не влюбена не ми е интересно и спирам да гледам.
Признавам си, че ако Туба не играеше щях да го напусна този сериал още след 2-ри епизод!  Confused
Въпреки прекрасната природа, красивите и успешни каскади, харизматичните герои, изключително добрите актьори на втори план, до един, да не изброявам! Просто няма слаб! Моите адмирации!  Peace
Както и да е, ако смятате, че прекалявам с инфото и т.н. просто кажете. Пък аз ще се опитам да се огранича. Сега има още интересни неща, но вероятно е прекалено да ги слагам.  Peace
Желая ви хубав ден!  Hug

Последна редакция: вт, 14 мар 2017, 13:03 от Lina_4

Общи условия

Активация на акаунт