Съпруги на военнослужещи - 22

• 73 665
  • 736
  •   1
Отговори
# 105
Еха, Фло, страхотно парти. Аз съм от щастливците, които са опитвали палачинките ти Wink
Ние си стоим на топло, ще трябва да готвя - да уточня - готвя вкусно /според хапналите от моите ястия/, но не обичам да го правя. Винаги ми е било някак насила, не ми е това стихията. На мен ми дай да чистя, да подреждам и т.н. Предпочитам друг да ми готви и аз да си похапвам Wink
Как ви завиждам /благородно/ за сбирките. Ама пуста София, много далече /зависи от гледната точка - за софиянци аз живея надалеч - цитирам моята дружка от София/. Гледах цените на самолетните билети Варна-София - много висока цената. За тези пари до Париж ще отида.
Сети, имам идея - направете си козметично парти. Ние така правим с моите дружки - лак, маски, сладки приказки, хапване, пийване и резултатът е зашеметяващ 4470
Оставям ви сладурки. Много  Hug Hug Hug

# 106
Фло, иска ли питане - аз винаги съм навитак за партита, особено пък за твоите Wink Не е четкане, откровено ти казвам, че си един от най-гостоприемните и слънчеви хора, които познавам, така че винаги ми е кеф Heart Eyes. Изпитът ми ще е вероятно в началото на м. май - да минава и да заминава, та да имам настроение за купони отново. Истината е, че миналата година ми се беше понасъбрала умора от четирите години с донските казаци Mr. Green, та се бях позатворила (от умора, не от темерутщина Laughing), но тази година стартира по-добре и се надявам да вляза във форма за забавления скоро Simple Smile

Дафинов лист, ние пък ти завиждаме, че си от морската столица Heart Eyes На мен например ми е мечта да живея на морето, ама сигурно в следващия живот ще стане Simple Smile (Даже съм още по-алчна - искам да живея в Куба в някоя хасиенда от типа на тази на Хемингуей и там до края на дните си да танцувам румба и салса Joy). Пък ти някой път като наминеш към София, ще се обадиш да се видим Simple Smile

# 107
  • София
ПомОтах се, помОтах се и тихичко, полечката, право по пътечката, краката ми сами ме доведоха при вас.
Мислех да правя супа топчета и пълнени чушки. Добре, че Господ отчита и добрите намерения, като изпълнени.
Извадих каймата, сложих една глава лук, чушките, буркана с червените домати. Получи се композиция за рисуване. Страхотен натюрморт! Само да седнеш и да рисуваш. Седнах, ама нямам платно, нямам четка. Погледах, погледах, па върнах всичко в хладилника. Натюрморта ще почака по-добри времена Wink Дано не ви давам лош пример, че мъжете ви ще ви забранят да си контактувате с мен Mr. Green

ДАФИНОВО ЛИСТЕНЦЕ, невероятна идея!  smile3501 Страхотно! Представям си идеята ти, реализирана, така: Събираме се, струпваме един куфар мазила, започват разкрасителните процедури, кафе, това, онова, аз временно се занимавам с чаветата, а накрая и мен малко ме правите на красива 4470 Очарована съм от идеята ти. Да я предложа на бабите, ама трябва да поканим водещи гримьори, че при нас бая зор ще има докато малко от малко се получи "някакъв" ефект. Mr. Green

Най после след изнурителен труд - по два поста при вас и бабите. и то ПОСТОВЕ, а не постчета отивам да полегна до либето...

Срещнахме се с ШЕХИНА на портала, та още малко ще си прекарам тук. Добре, ще те изчакаме да си вземеш изпитите ( уверена съм  thumbsup) И ще спретнем партито. Договорились? До тогава мисля, че не пречи да се видим на по кафе. Какво мислите за едно неделно, сутрешно с Фейщицата на 19. март? А с теб, миличка, като живеем на един разкрач разстояние какво ни пречи една непринудена среща, па макар и с донските казаци да е. Всяка ще отговаря за едно юначе. Може и да се справим Simple Smile. А?

# 108
Фло, аз да си кажа за мен да не се притесняваш относно рецептите, аз само от изкушение бих ги направила, е, за сега де  Grinning hahaha , но може някое от другите момичета, права си..  Peace
Между другото и аз днес се бях навила на една супа топчета, ама само с навиването си останах, ходих при една приятелка, до нас в съседния апартамент, прави си ремонт на кухнята, та и помагах с трошенето на стараата  Laughing и цял ден с нея изкарах, та супата остана уж за утре, ама ще видим  ooooh! Laughing
Ооо, Сети, аз съм пропуснала този твой талант.. мале аз от кога искам да ме гримират професионално.. ама уж за повод все да чакам, май скоро се очертава, ама малко си ми далече.. иначе с най-голямо удоволствие бих се оставила в твоите ръце..  Hug Hug
Дафиново листенце, аз имам роднини от Варна, много обичам да им ходя на гости, за съжаление възрастните ни роднини починаха, но децата им ходят там лятото по месец, месец и половина, и даже едното лято бяхме там на моренце.. много обичам да ходя.. дано скоро пак ми се отдаде възможност..  Rolling Eyes
Шехина, с теб веднага се съгласявам за мисленето ти за форума, наистина и аз имам теми в които само чета, ама си влизам,за да си попиша с вас.. Hug

Хайде отивам да се приготвям за работа утре.. все пак щастието при мен е , че ще са само два работни дни и после 6 почивни  Laughing Party Party
Лека нощ и сладки сънищаа от мен :*

# 109
След завиването снощи, тази сутрин и кафето е от мен..  Hug Hug

Успешна седмица на всички!  Peace Peace

# 110
''Минорен дъждец,
дрезгаво небе,
лъскави тротоари.
Празни петолиния,
предстоящо запълване
(с весели нотки).
Прогноза,
предчувствие,
посока
(правилната!).
Понеделник.''
Дъждът е небесно писмо с приказка...😘
Добро утро!
Желая ви един прекрасен дъждовен ден! ☔💧... Усмихнете се!

Мили момичета, трябва да разсея една заблуда - не съм от Варна, а живея на 80км от нея. По тази причина това е най-близкото летище. На всички много  Hug Hug Hug

# 111
Добро утро Simple Smile
Момичета успях да прегледам темите, почти нищо нямаше за Флагман. Но ще видим като /ако отидем, с ММ можем на всякакви условия. И тук ще отговоря на Фло, имаме бебенце, за това ме интересуват удобствата. Бракувахме се късното лято на  2015....Интереси много, но сега общо взето се занимавам с детето. Simple Smile

# 112
Добро утро!

Влизам за няколко уточнения . Първото вече Дафиновия лист го направи-щото и аз знам , че не е от Варна , ама викам може да съм се объркала...
Второ - за картите срока за плащане в последните 10 години винаги е бил 30.04, въпреки, че тази година на много места късно ги разпределиха, пак смятам, че това ще е крайната дата за плащане. В началото на април се връща бланката със сумата и номера на банковата сметка (Агенцията е с нова обслужваща банка). При това положение свободната продажба стартира не по- рано от 10.05.

Все пропускам да кажа на Шехина, че моята леля , която е с две момчета с 5 г. разлика винаги твърдеше, че който не е гледал две момчета, не е гледал деца. Като се омъжих, сестрата на ММ пак с две момчета с 5 г. разлика , точно в период на буйстване, дразнене, бой и т.н....ми каза "Много е права леля ти..." Сега вече и аз съм зад това твърдение,въпреки нашата разлика от 10 г пак е едно постояно бучене, викане , бягане, борба,крясъци,ритане....Държа да подчертая, че изброените от мен шест момчета са били отличници, а най-големите от тях са успешно реализирани, с две думи добри деца. Но просто отглеждането на два броя момчета изисква много здрави нерви....Като гледам как момиченцата на познати тихо и кротко се забавляват с някоя кукла...ами то не разбираш , че има дете...Но каквото такова-важно е да са здрави и ние покрай тях...

Предстои ми динамична и натоварена седмица. Въпреки отвратителното мартенско време надявам се да има и хубави емоции...За среща в неделя - абсолютно невъзможно ми е ...

# 113
МилинКАлинка, не си чела достатъчно Wink В темите има мнения и то много. Най-големият експерт по Флагман е Мирама, но не се е вясвала скоро тук. Аз съм ходила пролетта в този хотел - не е лошо, на плажа е, има два външни басейна и парк. Стаите са стандартни. Ние бяхме в апартамент с течаща минерална вода, но това е извън сезона. Храната беше в изобилие. Това е от мен.

# 114
Дафиново листенце, извинявай, явно аз съм чела преди разсеяно..и все съм си недоразбрала и аз.. :* :*

Няма да се повтори.. по-добре да си мълча като не знам нещо, че от мноого говорене, да не се излагам Simple Smile Simple Smile

Последна редакция: пн, 13 мар 2017, 20:16 от I miss you

# 115
Здравейте и от мен,аз тъкмо се прибрах от лекции-днес преминах през всички сезони по пътя,но благополучно се прибрах иии утре пак
 Hug ви

# 116
  • Варна
Добър вечер и от мен.И аз знаех,че няма други момичета от Варна,но все пак си викам може и аз да съм се объркала,но не седя си сама в моя гарнизон.Относно Флагман ние там редовно си правим банкети с преспиване за една вечер и затова немога да кажа кой знае какво,но като цяло базата е добра(поне тези стаи в които ние сме били),морето е на две крачки,храната е добра поне на банкетите е била така,но предполагам,че и в сезона е същото.Като цяло за тези пари и за хора,които не са с големи претенции всичко си е добре.Ние като хора с неголеми претенции и очаквания от военните бази сме доволни и от Рибарица,Пампорово и Боровец,за морските бази все още не сме ходили,освен както казах служебните събирания извън сезона,но то и как да отидем като морето ми е на две крачки и въпреки всичко на мен лично много ми се иска да отида на Сарафово,но и тази година приоритет ще ни е планината.Фло да ти отговоря на въпроса-още съм на старото място,но в четвъртък ходих на беседа в ДАНС и от там ми казаха,че предполагат,че до 2-3 седмици ще ми пристигне допуска и сега се надявам от 03.04. да съм на новото място.Хайде почивката ми свърши и ви пожелавам лека вечер. Hugза всички.

# 117
Благодаря за инфото. Аз съм живяла във Варна и съм ходила на плаж пред Азалия. Работила съм на ЗП и Дружба и горе долу знам базите ,но отвън, някои от вътре,но за няколко часа наблюдение толкова.

# 118
  • Пловдив
Хелоууу момичетааа.
Флоо ти като моя баба май май ще правиш палачинки на гладната си внучка  Mr. Green
Добре дошла на МилинКалинка.Как се казва бебето на колко е Simple Smile Аз съм по бебешките въпроси-мара подробната.
Ако правилно разбрах Пловдивската група се увеличаваме. Което пък вече е знак че трябва да направим една среща за кафе......и торта  Blush
Ох вече ми липсва Пампорово,мога да изкарам още 5 дни да си полежа. Хора малкия се скъса да спи там,като новородено беше.
Охх омотвам се вече спи ми се и забравих какво още щях да пиша. ooooh!

# 119
  • София
Привет по нощите военни красавици wavey Зачетох се в една книга и не усетих кога е станало утре. ( т.е. днес ) Поне на внучката закуска приготвих Wink

Хайде ЛЕЙДИ, закуската ти е готова-палачинки с ягодово сладко. Класика в жанра.

Събери момичетата от блокчето ни и идвайте. Да не забравите новичкото момиче-читаво ми се вижда Simple Smile. МилинКАлинка, колко ти е голямо чавето? С него ли ще вървите на морето?

Кафе не съм правила, надявайте се на Димитрова.

Нямам време за приказки. Отивам да поспя, че от ранни зори ще съм на тръстиката. Следобед ще се видим пак.

Ех тази баба Марта... Кой ли така я разсърди? Ама и аз, как можах да си избера за мой ден 13.март? Имаше ли по-кофти ден от този, че не се сещам newsm78? Мрачно, намусено, сняг, вятър, дъжд в големи количества и нито грам слънчице. Те такава ще бъда през цялата година-сърдита и намръщена smile3516 smile3511 newsm61 smile3514. Хайде честито, със здраве да ме гледате, на рамо да си ме носите. smile3534

Общи условия

Активация на акаунт