Кафенцето да е от мен днес.
Аз наскоро пак пропих кафе и сега всяка сутрин ММ ми прави, и си го пием в къщи двамката.
Усмихнат ден!
Фло дръж се дават го от събота да изгрее и постопли

оставям Ви че трябва да се стягам за тръстиката. Относно картите за море ще чакаме свободна за да се пробваме за Сарафово от 11 до 21.07.Мислехме да сменим датата заради минало годишните премеждия но си мисля че това което е писано да се случи ще се случи. Чаоо

, за всички
Аз си взех това с голямата бяла птица 
Ф .
Почудих се, почудих се, па започнах да ги пълня-пробвах с лъжица, с лъжичка, бутах с пръсти, запъвах-никакъв резултат. Каймата се суетеше и не можеше да разбере как да премине по тези кривини. Накрая ме осени гениална мисъл
Разрязах кривунделите по дължина и напълних половинки чушки-бързо, лесно, вкусно. Е, като си на зор, понякога измисляш гениални неща.
Като готвача на Австрийския Император Франц Йозеф I, дето от немай къде създал Кайзершмарн, но това е друга история. Ако ви интересува, ще ви я разкажа, ама друг път 

. На всички лека нощ.

Емоции 

Браво на юначето ти. Напътствейте го към конците за зъби. Помислете за себе си-идват старини 
да знаеш, че не е нарочно
няма страшно, само за обяснения беше вчера, за квартирните де, ама то това беше неизбежно
Много благодаря за пожеланието