Съпруги на военнослужещи - 22

• 73 670
  • 736
  •   2
Отговори
# 120
Добро утро!

Кафенцето да е от мен днес.
Аз наскоро пак пропих кафе и сега всяка сутрин ММ ми прави, и си го пием в къщи двамката.
Усмихнат ден!
Фло дръж се дават го от събота да изгрее и постопли  bouquet

# 121
  • Пловдив
Добро утро ли е, добър де ли е, ами то навън все едно и също е небето - намръщено. Ама ще се оправи де, щом щъркелите вече са долетели, на стопляне върви работата.  Simple Smile

Фло, не мога да си те представя намръщена и сърдита, сложила ръце на буква Ф.  Naughty
Я сменяй бързо датата, или пък то за тази година не важи, да знаеш.
А на натюрморта ти се смях с глас.  Joy

Шехина, и момичета има, дето се бият като ММА бойци. То си е до деца.
А за шоколадовото изложение - видях снимки на една позната, малеееее, не е човешко. Такива вкусотии имаше изложени. Само шоколадов фонтан не видях. Ама и цените си ги биваше де. 

Иначе съм ОК за среща на пловдивския гарнизон, доста се понасъбрахме. Само да се усмихне пустото му слънце. Направо не знам на мъничето дали им спори работата по новата къща в това мрачно време. 

Лек ден на всички. Отивам да видя какво пишат по другите теми като първа клюкарка.  Laughing

# 122
Здравейте красавици!Чета Ви редовно не винаги всичко но гледам да съм в крак със всичко.Добре дошла на новото момиче,при нас е винаги забавно и всички се опитваме да помагаме.За Флагман не мога да кажа нищо виж за Сарафово съм спец. Laughing Фло питаш как съм ами да кажем,че и по добре съм била,но живота е гаден и пълен с препятствия.При мен нищо ново,малкото на градина аз и ММ на работа и всичко с пълна сила.Как се радвам че гарнизона на повечето момичета расте.Само аз май ще си остана от провинцията ха ха .Прегръдки красиви мой  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug оставям Ви че трябва да се стягам за тръстиката. Относно картите за море ще чакаме свободна за да се пробваме за Сарафово от 11 до 21.07.Мислехме да сменим датата заради минало годишните премеждия но си мисля че това което е писано да се случи ще се случи. Чаоо

# 123
И днес късничко се включвм така че кафе за съжаление не можах да ви сервирам както ви е препоръчала Фло,нооо виждам че имам достоен заместник докато аз си пътувам.Днес пак бях на лекции цяк ден,нооо утре вече ще сервирам кафето Grinning

# 124
Добър вечер и от мен..
Аз имам малко кофти опит със срещите, не тръгвам докато не разбера че всички са там вече  Crazy Rolling Eyes Blush  Tired
Иначе съм свободна тази Неделя, така  между другото да си кажа..ще имам повод и за черпене, така че.. ако нещо решите, обадете се hahaha

Иначе нищо ново при мен, днес последен ден на работа, сега малко почивка.. утре ММ има рожден ден, днес мислех да правя нещо тортичка, но нямах време да пазарувам, та, може би утре ще изляза и за вечерта ще имам просветление за вида торта  newsm78 Party Party

Hug Hug , за всички  Peace

# 125
  • София
Привет военни красавици. Да намина, да ви видя, че май днес рано ще се паркирам.

ROSE RED, какви красиви кафета си ни поднесла, ама кой да ги пие newsm78 Аз си взех това с голямата бяла птица Wink

ДУНДИиии, датата няма да сменям, ама щом казваш, че тази година не се брои, добре. Така да бъде. Иначе 12 месеца все така щях да стоя Ф. hahahaФ .
В неделята прибрах продуктите за натюрморта в хладилника, ама вчера нямаше как-извадих ги и започнах. Все пак гаджето трябва да го храня, че току виж-разлюбил ме. Менюто-супа топчета и пълнени чушки. Със супата бързо се справих. Зор видях с чушките. Коя от коя по-крива. Селски чушки от благодарни пациенти. У наше село такъв им е модела. Като казвам криви чушки, разбирай навити като тирбушон. Чак ме достраша да ги ядем, че си представих какво би се случило, ако някоя се запъне напреки на храносмилателната система Joy Почудих се, почудих се, па започнах да ги пълня-пробвах с лъжица, с лъжичка, бутах с пръсти, запъвах-никакъв резултат. Каймата се суетеше и не можеше да разбере как да премине по тези кривини. Накрая ме осени гениална мисъл dohРазрязах кривунделите по дължина и напълних половинки чушки-бързо, лесно, вкусно. Е, като си на зор, понякога измисляш гениални неща. Wink Като готвача на Австрийския Император Франц Йозеф I, дето от немай къде създал Кайзершмарн, но това е друга история. Ако ви интересува, ще ви я разкажа, ама друг път Simple Smile

РАДИНКА, радвам се, че макар и не много често, все пак се явяваш на хоризонта. Малко мрачно ми се вижда настроението ти, но предполагам, че е от времето. Надничай по-честичко при нас. Може и да ти помогнем Hug

ДИМИТРОВА, днес торбата ми, оная с прегръдките, е за теб Hug Hug Hug

МИС Ю, утре да почерпиш, ей. Тогава ще поздравяваме твоето момче. Сега е рано Simple Smile

Мисля си за СГГ. Болничка беше. Силно се надявам, че вече е пушка. Ще чакам да се обади.

А мислех да съм много кратичка... Е да, ама не. Изчезвам newsm52. На всички лека нощ. Heart Eyes

# 126
Такаа, понеже лепихме тапети до 1 ч. у приятелка, помагахме й,  после зяпах Тв до някое си време.. чак сега стигам до леглото, понеже не съм на работа и ще спя до късно, сервирам почерпката за рождения ден на моето момче сега.. за да се почерпите за негово здраве.. Simple Smile

Първо кафе, за разбуждане в унисон с моите чувства днес..

Второ, нещо шоколадово и изкушаващо..

И трето по едно лятно коктейлче, за да ви е слънчев деня и на вас  Hug

Хубав ден ви пожелавам  Hug Hug

# 127
Мис Ю жив и здрав да е ТМ и много много щастливи мигове да имате заедно

# 128
Мис Ю да ти е жив и здрав рожденика. Все с такива loveuuu чувства да мислиш и говориш за него. 

# 129
I miss you, пожелавам здраве и късмет на твоя мъж. Сбъдвайте мечтите си и нека съвметния ви живот тече по мед имасло. Днес може да му направиш чийзкейк - лесно и бързо.
Ние сме добре, чета ви, но от телефона....знаете, терсене ми е да пиша. А с дребното всичко, което има кабел и копчета, е на прицел, щото е най най най интересното и поради това лаптопа събира прах в едно чекмедже, на което сме му махнали дръжката да не може да се отваря. Че на предпазителите, които се слагат малките деца да не могат да отварят шкафове и чекмеджета, им хвана цаката. На прощъпулника умишлено не сложих кабел 😂 хвана си парфюма ми на Том Форд, който беше набеден за дизайнер, после конците за зъби (за зъболекар) и едно махнитче с Хундертвассерхаус (за архитект). А по пътечката като тръгна направи две крачки, спъна се, падна и продължи лазейки към предметите  Crazy Емоции  Crazy
Днес имам излизане и сега докато спи отивам да си пооправя косата. Хубав ден и слънчево настроение!

# 130
  • София
МИС Ю, ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ТВОЕТО МОМЧЕ. ДА Е ЖИВ, ЗДРАВ, ДА ИМА КЪСМЕТ И УСПЕХИ. НАЗДРАВЕ!

ROSE RED, Hug

СЕТИ_БЕТИ, накара ме да се усмихна, като те видях в строя. Hug Браво на юначето ти. Напътствейте го към конците за зъби. Помислете за себе си-идват старини tooth

Желая ви спокоен, хубав ден Simple Smile

# 131
I MISS YOU, честит рожден ден на твоето момче! Обичайте се и се подкрепяйте все така! И да му направиш торта непременно!  bouquet

# 132
Благодаря на всички за хубавите пожелания!
Да ви се връща всичко двойно! Hug
Ем, позанимавах се с една бърза тортичка, бързо слагам и тук почерпка и за вас, макар и виртуално се радвам че споделям хубавите дни с всички вас, въпреки че не се познаваме лично  bouquet Hug

# 133
  • Пловдив
Минавам набързо, за да поздравя момчето на Мис Ю. Да е жив и здрав и скоро двамата да станете трима. Дали не са му лепнали​ някой наряд днес?  newsm78 да знаеш, че не е нарочно   Laughing
Лека нощ на всички.

# 134
Минавам набързо, за да поздравя момчето на Мис Ю. Да е жив и здрав и скоро двамата да станете трима. Дали не са му лепнали​ някой наряд днес?  newsm78 да знаеш, че не е нарочно   Laughing
Лека нощ на всички.

Дунди, в отпуска е.. Grinning няма страшно, само за обяснения беше вчера, за квартирните де, ама то това беше неизбежно Grinning Много благодаря за пожеланието  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт