Съпруги на военнослужещи - 22

• 73 672
  • 736
  •   1
Отговори
# 135
  • Варна
Добър вечер момичета.Докато не съм изпуснала деня да пожелая на момчето на Мис Ю да е жив и здрав,много да се обичате,разбирате и подкрепяте,скоро да станете трима,а може и четирима и винаги с усмивка да посрещате трудностите,които евентуално ви предстоят.Аз докато напиша през телефона и то ще стане утре.Сега гася и ви завивам,че Фей я няма по разбираеми причини.Лека нощ на всички.

# 136

Добро утро,момичета

# 137
Ммммм че хубаво кафенце!
Щях да казвам за кафето у Фло - ние в неделя не можем, че ще ходим на детски РД. Сега се приготвяме за разходка. Ще видя как е навън и може да заведа малкото в едно детско клубче наблизо да си поиграе. Хубав ден на вас!

# 138
Порцион от 1.04-120 лв.....

Има цени за Лято 2017 на сайта на Агенцията. ..

Последна редакция: чт, 16 мар 2017, 12:09 от kativita

# 139
Момичета, привет! Имате си рожденичка в темата, която приема поздравления Mr. Green В замяна искам да ви почерпя с тортата, която направих днес за скромната почерпка вкъщи Wink и в допълнение едно пенливо фраголино:

Ей, рожденият ден почна страхотно - явно много съм слушала, защото получих нов телефон от ММ Wink После ненадейна среща с нова приятелка, на която конспиративно не казах, че имам рожден ден, но тя пък видяла в социалните мрежи и ми подари мини-нарциси Heart Eyes
Скрит текст:
Аз пък си подарих италианско бельо Heart Eyes
А довечера сме ангажирали два броя баби и ще отидем в един мой любим ресторант, в който обаче не съм стъпвала през последните 15 години, ей го на:

Колко е хубаво човек да става на 35 Heart Eyes Приятен въпреки намусеното време мартенски ден на всички!
[/color]

Последна редакция: чт, 16 мар 2017, 13:23 от Шехина

# 140
  • Пловдив
Шехина, да си жива и здрава, обичана, уважавана и ценена. Прекрасен ден ти пожелавам и поне още 364 такива до другия РД, когато ще започнем да ги броим отново.  newsm59

И ние днес свършихме една много важна работа, по която работим от няколко месеца. Дано от тук нататък нещата да ни вървят все така по вода, по волята на този, от когото зависи всичко.

Кати, ММ обича такива новини. Дано скоро се сетят да помръднат и заплатите, ама затова май се иска работещ парламент.

И аз видях цените, но първо нацелих файла с цени за чужденци и останах ей така  Shocked Ама пусто на телефона с тия ситни букви не видях добре какво съм изтеглила. Ами недоскив съм. После попаднах на точната информация и се успокоих. Остава да видим дали ще имаме шанс на свободната продажба.

Поздрави на всички.
Искам вече слънце, това нацупено небе ми действа депресиращо.  Crossing Arms

# 141
Шехина, бъди жива и здрава, много успешна, щастлива и много прекрасни мигове с любимите хора ти пожелавам!
Весел празник!
По описанието на деня, изглежда прекрасно.. така че наслаждавай му се!  bouquet Hug bouquet

Кати, мисля че ММ ще е доволен, ще му предам новината  Grinning

Оппс, сблъсък с Дунди, заповядайте моляя прееди мен.. Hug

# 142
  • Разпиляна във въображението
Шехина, честит рожден ден! Да си жива, здрава, и обичана!

# 143
Шехина честит рожден ден и от мен,много много щастие ти желая Hug
Кати ММ много се зарадва на новината,дано и заплатите да увеличат малко
Дунди и аз като теб останах  Shocked докато се усетя че през телефона съм отворила за чужденци

# 144
  • София
МИЛО МОМИЧЕ, ЧЕСТИТ ПРАЗНИК! ОТ ВСИЧКИ НАЙ-ХУБАВИ НЕЩА В ЖИВОТА ТИ ПОЖЕЛАВАМ ПО ДОСТАТЪЧНО. ЖЕЛАЯ ТИ ДА ИМАШ ВРЕМЕ ДА ИМ СЕ РАДВАШ.

На всички останали мацки -  Hug

# 145
Шехина, много хубав подарък си си направила! Да си го носиш със здраве и сексапил Wink в много хубава възраст си, нека всичко ти носи удоволствие и наслада! А кой е ресторантът, де не е един на Хр. Белчев? Много ми стана смешно с "два броя баби" - защо два? 😂 Весел празник и Наздраве!
Аз днес съм гроги, такава обиколка направих, такова търчане след дребното, че от половин час сме в леглото, той спи, а аз уж гледам Откраднат живот. Лека ви!

# 146
Шехина, честит рожден ден! Днес и времето празнува с теб! Слънчево и усмихнато! Желая ти много красиви моменти
 с любимите мъже!  bouquet bouquet bouquet
Аз днес бях на родителска среща. Преди това посетих изложението "Флора" в НДК. Толкова неща си харесах - рози и разни храсти,  Simple Smile. Сега ще си търся и градина. Моята е на село. Joy

# 147
  • на правилното място, в точното време
Хубава възраст 35!  Разкошна! Шехина, бъди здрава и се наслаждавай на всеки миг!  bouquet
Мис Ю, тук съм, чета...само.  Wink По здравословно е така Mr. Green

# 148
Добро утро,днес пак съм дежурна по кафето.Да ви е сладко

# 149
И ние днес сме ранобудни, само някои де, аз по принуда  Tired

Общи условия

Активация на акаунт