Съпруги на военнослужещи - 22

• 73 676
  • 736
  •   1
Отговори
# 150
Шехина, честита да си! И аз ще очаквам да споделиш за ресторанта...

# 151
  • Ямбол
Здравейте момичета,
 Виждам че настроението е на макс, Шехина Да си жива и здрава!!
Това с порциона много ми хареса, бива даже Simple Smile
Днес тук уж беше слънчево, а иначе дин стууд и един вятър, че сега освен всичко вече е и облачно. Абе няма ли да се оправи вече това време?!!?  #Crazy
Сега да ви се оплача, не можахме да се вредим за карта на Сарафово, но причината е че щяло да има учение в поделението на ММ и им забраниха отпуските през целия месец юли, поради което не им дадоха картите които са за юли....и останаха само няколко за август които естествено ги взеха началниците им, е бясна съм. Сега се борим да вземем една през юли за Фрегата с уговорката че моят ММ няма да взима отпуска а шефа му ще му направи графика така че от 21.07 до 31.07 да почива, което значи че трябва да дава начесто дежурства в началото на месеца. Е това сега какво е, а , как да не се ядосам #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out
На всичкото отгоре тук при мен на работа ни карат да идваме на работа и в събота, е не всяка събота, с още двама колеги ще се редуваме....но си е гадно.
Ох, оплаках ви се ... Confused
Въпреки всичко желая ви хубав  и усмихнат ден!!! Прегръщам ви и скачам в тръстиката Hug Hug Hug

# 152
Заради голямото учение през юли в БА масово интереса беше за карти през август. ...Сигурна съм ,че така ще бъде и на  свободната продажба. ...Гарантирано ще има повече свободни места през юли.... Wink

# 153
  • София
Привет военни красавици.
Май трябваше да кажа първо добро утро. Всички ранобудни момичета да пропуснат този поздрав, за да не се дразнят Mr. Green

За известно време ще се наложи да ви напусна, или поне да не се заигравам често и по много Simple Smile. Много съм на зор. Затова и тази нощ си легнах по първи петли. От 9 години съм касиер на блока, където ми е кабинета, а в по-голямата част от времето и домоуправител, защото имаме един мъж от блока, на рамо да си го носим. Все зает, все отсъства, абе чешматка. Приготвям си документите за ревизия, пиша си отчетния доклад. Искам всичко да е като трябва. Събранието ще е на 27. 03. Голям товар ще ми падне от гърба. Идва време и за отчет в Здравната каса. Миналия месец не се отчетох ( нали имах гостенки от далеч), сега също се понатрупаха много амбулаторни листа. Работата никак не е малко, мен ме чака. И тук ме подпира срок - последните дни на март, или първите два дни от април. Другата седмица трябва да отскоча до Перник, да закрия кабинета в селото, дето ни е къщата. На 24 и 25.03 ще отскоча до Сливен, на заседание на комисията по етика... Ожалих ли се? Ожалих се. Хайде да запретвам ръкави и да подхващам от някъде. Работа бол-голямо разнообразие. Работи Фло и се забавлявай Wink

ДАНИТИ, доста близо ще бъда до теб. Да щеш да прескочиш...Размечталась...

Гушкам ви и ви желая усмихнат ден Hug

Дописвам: Много момичета седят на клона и не пишат. Хей, МилинКАлинка, Радинка, и всички останали. хващайте клавиатурата.  typeuu

# 154
  • Пловдив
Да започна с пропуснатото...
Мис Ю, честито да е момчето ти! Макар и на патерици - да е жив и здрав и все така да се обичате и поддържате искрата Heart Eyes

Шехина, честит рожден ден и на теб! Желая ти здраве, щастие и усмивки!

Радинка, понеже каза, че за Сарафово си спец - има ли барче в базата или е само стола? Сутрин има ли от къде да си вземем кафе и евентуално сладолед/биричка за плажа Simple Smile

Кати, новината е страхотна Simple Smile Аз, обаче докато не видя сумата в картата вече не вярвам Rolling Eyes

Относно ученията през юли - и при нас има забрана за отпукс тогава. ММ говори с НЩ, защото имаше само 1 карта за Сарафово и то за периода 1-10.07. НЩ казал, че няма прблеми, ако ни одобрят за картата ще ни пуснат Mr. Green И така, ние се уредихме Mr. Green

Отивам сега да найсторя табло за България, че обещах сутринта на госпожата в ДГ на баткото Simple Smile

Сблъскахме с Фло, но и отстъпвам, да мине преди мен - много задачки я чакат, а времето е малко... Не е като да не знам какво е Mr. Green

# 155
Ехо, къде сте? Честито на всички, които имаха поводи. Поздравявам ви с тази песен
https://www.youtube.com/watch?v=LBKuHpJprVI

# 156
Мъниче,на Сарафово има барче долу на басейна близо до плажа,на народни цени.Има сладолед от 0,6 лв.до 6лв.Има си всичко биричка,картофки абе всичко.Кофтито е че отваря към 8-8.30.Ако искаш по-рано кафенце с малко нахалство на рецепцията за скромните 0.30 лв.получаваш страшно кафе.Храната на нас лично ни харесва.Шезлонзи има за всички както на басейна така и на плажа.Акоте интересува нещо питай.

# 157
  • София
ДАФИНОВО ЛИСТЕНЦЕ,  разби ми! Heart Eyes И текста и клипа... Cry

РАДИНКА, радвам се на появата ти Hug

Привет военни красавици.

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА РАДИОТЕХНИЧЕСКИ ВОЙСКИ-ВЪЗДУШНИТЕ РАЗУЗНАВАЧИ НА РОДИНАТА. 65 ГОДИНИ ОХРАНЯВАТ НЕБЕТО НА БЪЛГАРИЯ.

27 от най-хубавите си години моето момче отдаде на РТВ.

Не сте писали след мен, та добавям: Днес празник има ПАТЕНЦЕТО bouquet, а може би и МЪНИЧЕТО newsm78

Последна редакция: сб, 18 мар 2017, 19:22 от Flo 51

# 158
  • Пловдив
Честит празник на всички, свързани по някакъв начин с РТВ!
Честит празник Патенце!
Благодаря ти, Фло!

Мен от седмица някъде се опитваше да ме бутне един вирус, но не му се давах... До днес сутринта Sad Цял ден пазя леглото и се тъпча с лимони и грейпфрути... Дано успея да мина леко, че сумата работа ме чака, в неделя малкото чудовищенце има имен ден, а и с подготовката за раждения ден закъснявам...

Чудя се, да си сипя ли една чашка уиски и да правя компания на мм - клин, клин избива Mr. Green Или пък една водчица - ще върви на фреша Mr. Green

Никой няма да гушкам, да не прехвърля вируса... Пазете се, че времето е много коварно Sad
...и като казах време, та се сетих - винаги март си избирам рождената дата - 18. Днес времето беше страхотно, дано и годината е такава Flutter

Айде, наздраве и със здраве!

# 159
Добро утро!

И една шегичка
"Ако смятате, че никотинът не влияе на гласните струни на жените, пробвайте да изтръскате пепелта от цигарата на килима."
Фло, тази песен ме разтърси вчера Hug И клипа, и текста и музиката и..........
Днес при нас е мрачно, но се надявам в душите ви да е светло и топло. Хубава неделя Hug Hug Hug

# 160
  • София

МИЛА КАТИВИТА, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! ЖЕЛАЯ ТИ ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ, ОБИЧ И УСПЕХИ! РАДВАЙ СЕ НА ЖИВОТА!

Хубаво е и днес в нашата къщичка. Имаме празник, ухае на кафе...

ДАФИНОВО ЛИСТЕНЦЕ  Hug Hug Hug
МЪНИЧЕ, сподели кое ти подейства по-добре в борбата с вирусите - водката или уискито Wink

# 161
Кати, Честит рожден ден! Бъди здрава и много щастлива!
Прекрасен празник ти пожелавам!  nbirthday dance ura newsm67 newsm67

# 162
Кативита, честит рожден ден и от мен! Бъди заобиколена от здраве, щастие и обич! Весел празник и наздраве!
Много ми стана любопитна песента от Дафиново листенце, но и вчера и днес чета във форума докато малкия спи и няма как да си я пусна със звук. При първа възможност ще я прослушам.
Хубав ден!

# 163
  • Варна
Честит рожден ден Кати.Да си жива и здрава,щастлива,обичана и много успехи във всичко.Честит рожден ден на патерица и на Шехина.Бъди жива и здрава и нека всяко твое желание бъде мое пожелание.При мен нищо ново,чета ви,но нямам много време за писане.Когато се успокоят нещата при мен обещавам да пиша повече.Лека вечер на всички.

# 164
  • София

ГОРЧИВОооооооо!!!

Общи условия

Активация на акаунт