Кати,малко със закъснение,честит рожден ден,много здраве,щастие и любов ти желая

Днес няма да сервирам кафе,но съм сигурна че има кой да ме замести

Макар, че вече почти не можеш да се скриеш....особено ако ползваш интернет.

Пожелавам ти моментите на истинско доволство и щастие с любимите ти хора да са много, да сте здрави, да се чувстваш обичана и обожавана! Онова, което те прави щастлива да е изобилно в живота ти!

/

Само ще кажа - дано! Пожелавам ви и аз здраве и радости!
Щях още преди да ти пиша, че подкрепям с две ръце твърдението, че който не е гледал две (или повече) момчета, ама сам, момчета, изобщо не е гледал деца
Все като ме разпитват хора по темата казвам, че в това не можеш да убедиш другите, трябва сами да го изпитат, за да разберат
Но така беше по-добре - свеки е вече на преклонна възраст и аз не смея да я оставям дълго с мъниците, последният път, когато остана с тях една цяла вечер, си спомням, че накрая я намерихме отчаяна и пила два валидола
Но истината е, че малките порастват и комуникират една идея по-безконфликтно 
Мъж ми чак се зачуди дали това е неговата жена
) живот ви донесе много споделено щастие! 
Е, само на мен ли не ми хареса - не песента, а комбинацията от двамата. Приличат ми на комбинация Михаил Шуфутинский и Земфира
И двамата са супер поотделно, ама заедно. Те руснаците в някои отношения са царе на нелепите комбинации, признала съм ги 
- тенденцията е световна и тя е към тотална прозрачност, т.е. все по-голямо споделяне в нета и много малко лично пространство. А да не говорим как е в село България, където всички се познаваме в общи линии. Много трудно е да запазиш лична територия предвид съвременни комуникации, социални мрежи и пр. Аз лично не обичам форуми (пък и тенденцията е те съвсем скоро да изчезнат предвид възхода на социалните мрежи) именно заради прекаленото анонимстване, пък и заради липсата на реален контакт. Но и точно обратното на това ме държи в тази тема, надявам се да запазим и в бъдеще традицията да се виждаме и реално