Съпруги на военнослужещи - 22

• 73 679
  • 736
  •   1
Отговори
# 165
Добро утрооо
Кати,малко със закъснение,честит рожден ден,много здраве,щастие и любов ти желая Hug bouquet
Днес няма да сервирам кафе,но съм сигурна че има кой да ме замести Laughing,че пак съм Пантелей Пътник,тръгвам за лекции,следобяд пак ще намина

# 166
Добро утро!
Пожелавам ви  хубава и успешна седмица!За мен лично, ще е под голямо напрежение! Praynig
Хайде по кафе, пък каквото дойде!  bouquet

# 167
Момичетааа,въпроса ми е към пловдивката група,можете ли да ми препоръчате детски гастроентеролог Hug

# 168
  • Пловдив
Момичетааа,въпроса ми е към пловдивката група,можете ли да ми препоръчате детски гастроентеролог Hug

Предишното джи-пи на моя дзвер е работила до пенсионирането си като детски гастроентеролог, но в момента е втори лекар в практиката на мъжа си. Много добър детски лекар е, ако искаш ще ти дам телефон. Може пък и тя да те насочи към някой колега, който работи със здравна каса.

# 169
Ама....за кой е това Горчиво? Аз пак не съм в час. Или още не съм се събудила, че малкото е на крак от 6:45.
Хубава седмица и Честита Първа пролет!

# 170
Добро утро!  Много време мина от последния пост, но сега се докопах до компа.
Имаме си момченце, което скоро ще стане на година. Вече се опитва да върви и иска да обикаля навсякъде, така че все по-малко време ми остава за всичко друго.
За ДГЕ в Пловдив ще питам една позната, която скоро си води детенцето, но го водиха и в София и бяха доволни........
Всички ли се познавате лично или просто много си споделяте? Аз съм много резервирана да се дава много лична информация, че вече веднъж си патих... Sad Макар, че вече почти не можеш да се скриеш....особено ако ползваш интернет.
Честито на патерици на празнуващите!

# 171
Дунди дай ми номер,аз се свързах с един лекар в Стара Загора,но тя има часове за Април,а аз искам по-скоро да я заведа
МилинкаКалинка и на теб ще съм много благодарна.А колко е голямо твоето детенце,моето е на 11 месеца и сме в същата фаза,а и на Лейди е колкото моето.
Сега ви оставям че почивката свърши и ще трябва да влизам на лекции

# 172
На всички ,които ми изпратиха пожелания за рождения ден-БЛАГОДАРЯ ВИ!!!

След всички емоции от изминалите дни хайде пак се завърта  ежедневието, ама пък слънчево....

# 173
  • Ямбол
Здравейте, мацки!
Днес настъпва астрономическата пролет!!! Дано слънцето да ни се усмихва всеки ден , желая на всички пролетно, усмихнато и щастливо настроение!
МилинКалинка тук някой се познават лично, други се познаваме само по постовете, но си споделяме различни неща и хубави и лоши, но не мисля че има нещо което толкова да ни злепостави или да ни навреди. Вече много време сме в това военно блокче и не спираме да споделяме и да се подкрепяме, да си стискаме палци и да се мислим едни други. Дано намериш и за себе си нещо от нашето малко виртуално семейство.
И сега да ви кажа хубаво си починах събота и неделя, зарадвах децата с една стара рецепта от баба ми за медени бисквити, то голямо печене падна, и голямо ядене, но щастието на децата си заслужаваше.
Обаче отиде ми намерението за диета. Така или иначе трябва да започвам с някаква диета че през месец Май съм на една сватба и трябва да вляза във форма, няма да се излагам я. Та трябва да отслабна, че после и тоалетче да си купя, ама и да ми стои както трябва , че сега съм като бомбичка... #Crazy
Трудна задача, но ТРябва !!! Дайте идея за бързо отслабване...???? newsm78 newsm78 newsm78
Сега ще поровя в нета и после на тръстиката!
 Лек ден момичета!!  Hug Hug Hug

# 174
  • Пловдив
 danity_79, не си разваляй хубавата фигура. Я си намери тоалетче по твоя мярка, а не обратното.  Laughing
Ние с някои съфорумки сме си бомбички, хеле пък аз, ама да ни виждаш да страдаме от това.  Naughty

Кати, да си жива и здрава. поздрави и от мен на голяма патерица.

През почивните дни съм основно на телефона, та само чета, без да пиша. Сега се включвам на пресекулки.
Фло не се появява, ама тя си пусна гарнизон с преспиване /пред здравната каса/  Joy

МилинКАлинка, тук споделяме кой каквото пожелае. Разбрахме, че си в Пловдив, че си имаш едно малко човече, по което да тичаш. Стига ни.

усмихнат ден на всички

# 175
  • на правилното място, в точното време
Кати, честит рожден ден и от мен, със закъснение! НО пък пожеланията са за целогодишно ползване и с натрупване  Grinning Пожелавам ти моментите на истинско доволство и щастие с любимите ти хора да са много, да сте здрави, да се чувстваш обичана и обожавана! Онова, което те прави щастлива да е изобилно в живота ти!  bouquet Hug
За всички  Hug

# 176
Здравейте, момичета,

Горчивото, което Фло, е постнала е за мен.. реших да ви послушам и да сменя и фамилията, освен адреса.. та вече официално съм г-жа!  Rolling Eyes Rolling Eyes
Пускам една бърза почерпка за всички вас и ви пращам много  Hug Hug

# 177
  • Пловдив
О-хо, каква потайна била тази Мис Ю.
Ами да сте живи и здрави, да се обичате и най-вече да се уважавате, да гледате в една посока и да градите бъдеще заедно. И скоро да се увеличи броят на членовете на семейството.
И ТМ да почерпи /шефа  Joy/

Hug

# 178
О-хо, каква потайна била тази Мис Ю.
Ами да сте живи и здрави, да се обичате и най-вече да се уважавате, да гледате в една посока и да градите бъдеще заедно. И скоро да се увеличи броят на членовете на семейството.
И ТМ да почерпи /шефа  Joy/

Hug

Ами не потайна, по-скоро суеверна малко  Laughing Laughing иначе утре вече е наряд ММ, ако и шефа е там, разбира се, че ще почерпи bowuu Grinning
Благодаря за хубавото пожелание..  Hug Hug Hug

# 179
Хелоу, момичета, блудната изчезнала яко дим рожденичка е тук Laughing Използвам прозореца между писане на теми и проверяване на работите на студентите и взимането на малките от детска и игрите навън (след които няма да мога да си кажа името Laughing) да попиша Simple Smile

Искам да благодаря на всички ви за това, че споделихте празника ми и ми написахте милите си пожелания Wink Само ще кажа - дано! Пожелавам ви и аз здраве и радости!
В този празничен ред на мисли - Честит Рожден Ден на Кативита! (на голяма патеричка) Бъди здрава, обичана и успешна! И имай сили в неравната битка с двете момчета вкъщи Heart Eyes Щях още преди да ти пиша, че подкрепям с две ръце твърдението, че който не е гледал две (или повече) момчета, ама сам, момчета, изобщо не е гледал деца Wink Все като ме разпитват хора по темата казвам, че в това не можеш да убедиш другите, трябва сами да го изпитат, за да разберат Simple Smile

По тоя повод - Сети пита защо на РД бяхме с две баби подкрепление Laughing Ами случайно - майка ми се оказа цяла седмица на курс тук, а другата баба си дойде по план-график Simple Smile Но така беше по-добре - свеки е вече на преклонна възраст и аз не смея да я оставям дълго с мъниците, последният път, когато остана с тях една цяла вечер, си спомням, че накрая я намерихме отчаяна и пила два валидола Joy Но истината е, че малките порастват и комуникират една идея по-безконфликтно Peace

О, за ресторанта щях да споделям - да, Сети, това е "Before and After" на Х. Белчев. Той се води по-скоро бистро в стил сецесион, пресъздава атмосферата на началото на 20-ти век, през уикенда правят танго милонги (на които винаги ми се е искало да отида, но засега си остава просто желание). На мен лично много ми допада, защото е изискано без излишна натруфеност, менюто е подбрано, всичко е вкусно, а и цените са съвсем приемливи. Чувствам се като у дома си там, на мъжа ми също му допадна, така че си прекарахме една идилична вечер, а аз си позволих да се пооблека и обуя по-прилично, т.е. на тънки токчета, различни от обичайните обувки, подходящи за гонене на дребни човечета Wink Мъж ми чак се зачуди дали това е неговата жена Laughing Отбелязах и постижение - нито веднъж не се спънах и не паднах из "равните" централни сокаци Laughing

I miss you, честито! Нека съвместния ви (вече официално Wink) живот ви донесе много споделено щастие! Hug

Охо, щях да пропусна да коментирам руската песничка на Максим Фадеев и Наргиз Wink Е, само на мен ли не ми хареса - не песента, а комбинацията от двамата. Приличат ми на комбинация Михаил Шуфутинский и Земфира Joy И двамата са супер поотделно, ама заедно. Те руснаците в някои отношения са царе на нелепите комбинации, признала съм ги Simple Smile

А за темата за споделената информация Wink - тенденцията е световна и тя е към тотална прозрачност, т.е. все по-голямо споделяне в нета и много малко лично пространство. А да не говорим как е в село България, където всички се познаваме в общи линии. Много трудно е да запазиш лична територия предвид съвременни комуникации, социални мрежи и пр. Аз лично не обичам форуми (пък и тенденцията е те съвсем скоро да изчезнат предвид възхода на социалните мрежи) именно заради прекаленото анонимстване, пък и заради липсата на реален контакт. Но и точно обратното на това ме държи в тази тема, надявам се да запазим и в бъдеще традицията да се виждаме и реално Peace

Последна редакция: пн, 20 мар 2017, 16:06 от Шехина

Общи условия

Активация на акаунт