МилинКАлинка,, добре дошла..

Дунди, развесели ме..

Сети и за теб много

Приятна вечер на всички..

ви всички и ви пожелавам хубав уикенд,макар и с намусено време 

. Сега си търси ново място и ще видим какво ще стане.
Ние не хапем, само лаем понякога
.
.

Вчера и днес се готвих за среща с бабите. Темата беше Палачинкови фантазии. Имаше уводна лекция-Що е това палачинка и има ли тя почва у нас. История на палачинката. Видове палачинки. Веселбата започна още в началото. Имахме гостенки от близо и далеч. Една баба от Пловдив и една от Каварна. Всяка донесе по нещо, та трапезата стана много богата. Аз се представих с дантелени палачинки,( с тях украсих чиниите), палачинки с кайма, яйце и кисели краставички и Кайзершмерн ( австрийски специалиитет ). Имаше спаначено палачинково роло, палачинки със зеленчуци, палачинки с пилешко месо, палачинкова торта с крем и боровинки. Трябва ли да казвам, че всичко беше много вкусно? Кулинарните изкушения поляхме с бяло вино. После имаше песни, и приказки, и много смях...

трябва да седна на компютъра да ви попиша малко. Но сега е късно, аз съм легнала вече, а и нещо много ме боли главата....така че ще затварям очите да почивам.
Така че ще се възползвам от почерпката....не че съм поспалана, просто все излизаше нещо и кафето оставаше на заден план.

Майка му си припомня едни хубави лета, в които ходеше с една приятелка на латино-клуб, пускаха Джипси Кингс и танцувахме по цяла нощ. Искам пак
Имах идеята да посетим един фестивал на шоколада, но се отказах - било блъсканица и нямало много мостри, така че идеята пропадна. Ще се поглезим с някой хубав шоколад от близките магазини, ей-така за наслада на сетивата в мрачното мартенско време.
Дребните също са добре - диви и щастливи
Щастливи са, защото мама упорито ги учи на това качество - това все пак е една от основните задачи на предучилищната възраст
, а и по дивотия нямат равни, вчера големият така засили дребното в холната маса, че буквално му обели кожата под окото и на носа, но какво да се прави. Като майка на момчета съм свикнала на подобни неща и вече не ми правят впечатление, стига да нямат сериозни последици, разбира се.
Из социалните мрежи изтече инфо, че домакинята също така е пяла и свирила на акордеон
Завиждам благородно на присъствалите палачинколюбителки
Отиваме да се помотаме и да си изберем хубав шоколад, т.е. много удоволствие, увито във фолио
Лежерна неделя на всички!
Отдавна ми е омръзнал защото. Пък и вече не е каквото беше - засилено тролско присъствие, неграмотни до безобразие постове и явна рекламна ориентация, пффф, жалко за хубавия форум, но какво да се прави, не можеш да спреш естествените процеси. 
. Помниш ли, на една от нашите срещи в Мис Каприз говорихме, че отдавна ми се иска да ми направят някъде професионален грим. Много пъти ми се е искало да си говорим на тази тема, ама като знам, колко си заета с твоите мъже и котетата, та за момента едва ли ти е до това. С удоволствие бих се поверила на добрите ти ръце 
Дано да успеете да се снабдите с карта.

Запомни от мен: Колкото по-малко знаеш, по-щастливо ще си живееш.
Ако си навита, обявим ли среща, тръгвай с момичетата. На предишната среща, с тема Русские поседелки ( руска седянка ) от твоя гарнизон дойдоха Дунди и Лейди.Я да те попитам от колко време сте женени ( с деца, или без деца
) какво работиш, от какво се интересуваш? Имай предвид, че съм от КГБ ( Не онова, истинското, а Клуб на готините баби
)
. Знаеш ли, когато снощи ви разказвах за вчерашното меню, после ми стана съвестно, че може някоя булка от нашето блокче да е
Стари баби ме научиха, че когато една жена е "трудна" и нещо ѝ се прияде, да си близне дланта. 
? Само сподели кога са ти изпитите, нека да минат и ще свирим сбор. Проблемът е никакъв! За такава сбирка трябват: Яйца, мляко, вода, брашно, сол, добро желание, олио, тиган и котлон. Всичко имам
Като казах тиган та... От два дни приготвям палачинките и все се чудя кога ли ще се откачи дръжката на тигана, че застрашително мърда. Разхлабило се е едно винтче. Да ама вместо да го завия, само се чудя
Та вчера, точно подхвърлих във въздуха последната палачинка за Кайзершмарн и тигана полетя на една страна, палачинката на друга ( Щеше да е супер, да беше паднала в тигана, е да, ама не. Падна до него