Съпруги на военнослужещи - 22

• 73 659
  • 736
  •   1
Отговори
# 90
Фло, за здраве ставаше дума онзи ден.. когато помолих, сега.. спокойно пускай, ще споделя като дойде време за лекар пак.. сега малко хапчета... Hug Hug Hug
МилинКАлинка,, добре дошла..  Peace
Дунди, развесели ме..  Hug Hug Hug

Сети и за теб много  Hug Hug

Приятна вечер на всички..  hug hug hug hug hug

# 91
  • на правилното място, в точното време
Еодин старшина се ядосал на един редник и се опитва да го действа:
- Редник, тичай до ония храсти и докладвай дали съм там!
Тича редника до храстите и се връща задъхан:
 - Господин старшина, разрешете да доложа - там сте, покрит с хартия!  Laughing
От мен за сега толкова. Знаете до кога...

# 92
Добро утро
МилинКАлинка добре дошла,пиши често и ще видиш че  не си скучна,а сега заповядай с нас на кафенцее

Сети  Hug Hug
Данити и ние имаме такъв момент на един празник във втора група-излезе отпред моята кукла,постоя малко,почопли си полата и си седна,а тя не е от срамежливите точно обратното много е приказлива,но явно си имат и те техните лоши моменти
Фло,весело изкарване с бабите
 Hug ви всички и ви пожелавам хубав уикенд,макар и с намусено време

# 93
  • София
Добро утро, военни красавици.

ДИМИТРОВА, идвам при теб на кафе, че при бабите няма.  Simple Smile

МИЛИНКАЛИНКА, виждаш ли, как ти се радват момичетата? Хайде на кафе Simple Smile

МИС Ю, в свободното време пак ще стискам палци. fingerscrossed

И за чавето на ДАФИНОВОТО ЛИСТЕНЦЕ - също. fingerscrossed

ВИЛИ МОТОВИЛИ, виждам, че минаваш на бегом, но поспри се да си изпием кафето, да си кажем приказката. Simple Smile

АЛБЕНЧЕ, днес торбата с прегръдките е за теб Hug Hug Hug

ЛУННО ЦВЕТЕ, щом трябва, ще пътуваш. От кога съм ти обещала да взема билети за оперета, а още не съм си изпълнила обещанието. Embarassed Крайно време е.

ШЕХИНА, как върви подготовката за изпита? Слушат ли донските казаци smile3540 smile3540 newsm43

СЕТИ_БЕТИ, помни, че каквото и да е, няма да е все така. Ще мине и това.  spoko

ПАТЕНЦЕ, обади се миличка hug

Изпих си кафето, отивам да довършвам приготовленията за купона.  wavey

# 94
"Събота се е сгушила на дивана в любимото си мекичко одеялце, в карамелен цвят, заслушана в лекото топуркане на босите дъждовни капки по стъклата. Топло-шоколадово и е днес, пухкаво-карамелено. "

Здравейте, сладурки. Обожавам карамел във всякакви форми и сега ви поднасям да се насладите. Аз се надомакинствах, сега стоя на топло и зяпам из нета. След малко може и да полегна. Едно ми е мързеливо и нищо не ми се прави повече. Да ви се оплача - чавето няма да може да отиде на работа в САЩ - не им разрешиха да дадат работни визи на чужденци Sad. Сега си търси ново място и ще видим какво ще стане.
ФЕЙ,  hahaha
Добре дошла на новата сърфорумка Hug Ние не хапем, само лаем понякога Wink.
Бени, отдавна не съм те "виждала". За какви печатащи машини говориш?
Къде е Патенцето?
Сети, защо си в лошо настроение?
Спирам, защото нямам капацитета на Фло - забравям много Wink.
За всички споменати и неспоменати от мен - много  Hug Hug Hug Hug

# 95
  • Варна
Здравейте прекрасни.Да си призная няколко дни ви бях изоставила,но вече съм тук.Първо да кажа добре дошла при нас на новото момиче(как пък няма една съпруга от моя гарнизон).Аз най накрая седнах да си почина малко и реших да ви нагледам.Снощи излизахме колежките да празнуваме 8 март и сега съм като натровена.Малката реши да ме събуди още в 7.30,но сега заспа,изпратих мъжете на разходка и смятам да си почина и аз малко.Мис Ю и от мен имаш палчета.Прекрасни почивни дни ви пожелавам въпреки мрачното време навън.

# 96
  • Пловдив
Здраствуйте братушки  Hug
Минавам набързо, докато почивам, за да ви видя и да се похваля - от 1 до 10 юли сме в Сарафово Party
Утре ще чета къде, какво се плаща и какви документи са необходими hahaha

Фло, все се каня, да ти отговора и все забравям Embarassed И злото да те забрави!
С дупките приключихме, поне в кухнята и трапезарията Mr. Green Сменяме ВиК и ел инсталациите, за да ни е мирна главата Simple Smile

# 97
  • София
Здравствуйте девушки!  Wink
Много отдавна не съм си говорила с вас, та се затъжих Simple Smile Вчера и днес се готвих за среща с бабите. Темата беше Палачинкови фантазии. Имаше уводна лекция-Що е това палачинка и има ли тя почва у нас. История на палачинката. Видове палачинки. Веселбата започна още в началото. Имахме гостенки от близо и далеч. Една баба от Пловдив и една от Каварна. Всяка донесе по нещо, та трапезата стана много богата. Аз се представих с дантелени палачинки,( с тях украсих чиниите), палачинки с кайма, яйце и кисели краставички и Кайзершмерн ( австрийски специалиитет ). Имаше спаначено палачинково роло, палачинки със зеленчуци, палачинки с пилешко месо, палачинкова торта с крем и боровинки. Трябва ли да казвам, че всичко беше много вкусно? Кулинарните изкушения поляхме с бяло вино. После имаше песни, и приказки, и много смях...
Отдавна къщата е сложена в ред. Пералната изпра, миялната изми и вече съм готова за следващата среща  newsm44

МЪНИЧЕ, след огромния ремонт ви се полага добра почивка.  family

Матрос ДЖУЛИ, още ли си на старото място?

ДАФИНОВО ЛИСТЕНЦЕ, нали знаеш приказката Всяко зло за добро. Умно ти е момчето, ще си намери място под слънцето.

Гушкам МЪНИЧЕТО, ДЖУЛИ И ДАФИНОВОТО ЛИСТЕНЦЕ и отивам да спя. Завивайте се, ей. sleepuu

# 98
Мацки, много ви обичам да знаете! Само набързо се отчитам, настроението ми се възвърна след като днес неочаквано посетих един (курс по) грим коучинг. Ще ви разказвам. А наскоро правих и прощапулник на малчо - май и за това не съм ви казвала newsm78 трябва да седна на компютъра да ви попиша малко. Но сега е късно, аз съм легнала вече, а и нещо много ме боли главата....така че ще затварям очите да почивам.
Спокойна нощ  Hug Hug Hug

# 99
Добро неделно утро, прекрасници! Отдавна само ви наглеждам и почти не пиша, но имах много натоварени дни в работа и само четях през тел. Сега вече нещата се поуспокоиха и ще мога да пиша по-често. Моля тези, които ги одобриха за карти да ми напишат до кога е срока за плащане? Ние тази година не успяхме да заявим. Нали ви се оплаках, че при ММ няма карти - е оказа се, че имало и ги пуснали в последния ден сутринта и до обяд да се каже. За късмет него ден ММ сдавал наряд и не разбрал изобщо. И сега ще звъня.
През тел. съм и няма как да ви сложа кафенце, но все едно съм ви поднесла по едно кафенце с малко сметанка и шоколадова бисквитка.
Слънчев ден момичета!

# 100

Добро утро,хайде на закуска и кафенце,ние се стягаме за купон-днес племенничката ми има РД и с Джули отиваме на детско парти,а ММ ще го раздава детегледачка Laughing
Rose Red,аз не мога да ти помогна и ние не можахме да се класираме за карта и ще чакам свободната продажба
Фло,много хубаво сте си изкарали с бабите,видях и клип- голям талант си,браво  Hug

Последна редакция: нд, 12 мар 2017, 09:37 от dimitrova8002

# 101
Добро утро, аз още не съм пила кафе Simple Smile Така че ще се възползвам от почерпката....не че съм поспалана, просто все излизаше нещо и кафето оставаше на заден план.
 Говорите за плащане на картите,сега се замислям се дали ММ е взел,че той говореше за срокове....
Понякога да измъкнеш информация от Мъж и то Военен е доста сложна задача. В началото ми беше трудно да му свикна на обраните приказки, но то си е и до характера. Аз казвам нещо с 10 изречения, той с половин дума е изчерпал темата Wink Joy
Flo 51, палачинки....мммм chef

# 102
Добро утро и от мен.. то добър ден стана, ама днес си позволих да поспя, че цялата седмица ми се падаше много ранно ставане..  Whistling

Ноо пък ще съм на работа само понеделник и вторник.. после почивам до следващия понеделник вкл. имаме едно хубаво нещо което чакаме да се случи следващата седмица, но съм малко,  малко суеверна, че тук мноогоо и различни хора четат само, иначе мноого ми се иска да Ви споделя, но вие знаете, част от нещата.. хахах, потайна съм днес ми се струва.. ноо нека дойде и всичко да е наред и ще споделя  Peace Simple Smile
Флоо, тихо сега с тези палачинки.. че ще трябва да обядвам палачинки  hahaha hahaha
Ето  и Димитрова, с тазиии обилна закуска, ей милост нямате тази Неделя.. мале мале.. Praynig #Crazy Joy
Сетии, какво си хвана малкият сладур.. дано да се сбъдне и да има много късмет..  Hug Hug Hug
МилинКАлинка, при мен в нашето семейство сме така, но то си е до характер, ММ колкото е спокоен и търпелив, аз толкова приказлива, нетърпелива, така че те разбирам  Joy Joy

Хайде изчезвам сега, приятен почивен ден от мен ии ще намина да ви нагледам  Hug Hug Hug

# 103
Добър ден и от нас с Андрей, който в момента танцува на "Бамболео" на Джипси Кингс Laughing - песента стана тотален хит у нас, след като гледахме филмчето "Sing", в което едно прасе танцува на нея в супермаркета Joy Майка му си припомня едни хубави лета, в които ходеше с една приятелка на латино-клуб, пускаха Джипси Кингс и танцувахме по цяла нощ. Искам пак Heart Eyes

Имаме пет минути на разположение, преди със ситния да хукнем из квартала - вчера го водих за първи път на куклен театър, но днес май само ще метлосваме Wink Имах идеята да посетим един фестивал на шоколада, но се отказах - било блъсканица и нямало много мостри, така че идеята пропадна. Ще се поглезим с някой хубав шоколад от близките магазини, ей-така за наслада на сетивата в мрачното мартенско време.

Фло, мила, мерси, че попита какво става с моя изпит - ами пиша конспекти в свободните минутки, рисувам, класифицирам, използвам всякакви мнемотехники. Материалът не става за четене, пълен е с класификации, изброявания и теории, така че друг начин няма. Ще вложа всичко от себе си, пък да става каквото ще Simple Smile Дребните също са добре - диви и щастливи Simple Smile Щастливи са, защото мама упорито ги учи на това качество - това все пак е една от основните задачи на предучилищната възраст Wink, а и по дивотия нямат равни, вчера големият така засили дребното в холната маса, че буквално му обели кожата под окото и на носа, но какво да се прави. Като майка на момчета съм свикнала на подобни неща и вече не ми правят впечатление, стига да нямат сериозни последици, разбира се.

Много ме кефи разказа за палачинкото парти - страхотно се е получило Wink Из социалните мрежи изтече инфо, че домакинята също така е пяла и свирила на акордеон Wink Завиждам благородно на присъствалите палачинколюбителки Simple Smile
И като казах палачинки, аз днес се отчетох вкъщи с една доза от американските - е, не с кленов сироп, а с мед и шоколад, но пак всички си облизаха пръстите.

Хайде, прекрасни, ние зачезваме Wink Отиваме да се помотаме и да си изберем хубав шоколад, т.е. много удоволствие, увито във фолио  Heart Eyes Лежерна неделя на всички!

Апропо, добре, че сте вие, та да се разпиша във форума Wink Отдавна ми е омръзнал защото. Пък и вече не е каквото беше - засилено тролско присъствие, неграмотни до безобразие постове и явна рекламна ориентация, пффф, жалко за хубавия форум, но какво да се прави, не можеш да спреш естествените процеси.

Последна редакция: нд, 12 мар 2017, 12:24 от Шехина

# 104
  • София
Добро утро, прекрасни военни момичета! Hug

Поспах, отпочинах си, свежарка съм.

Сладка СЕТИ_БЕТИ, знам за увлечението ти по гримирането. Навярно още по-добра си станала след курса 4470. Помниш ли, на една от нашите срещи в Мис Каприз говорихме, че отдавна ми се иска да ми направят някъде професионален грим. Много пъти ми се е искало да си говорим на тази тема, ама като знам, колко си заета с твоите мъже и котетата, та за момента едва ли ти е до това. С удоволствие бих се поверила на добрите ти ръце Simple Smile

ROSE RED, благодаря за кафенцето със сметанка и шоколадова бисквитка Hug Дано да успеете да се снабдите с карта.

ДИМИТРОВА, не сме рекли, не съм обявила и за вас среща на Палачинкови фантазии. Само дайте знак, че имате желание. За другото отговарям аз Simple Smile newsm64 newsm63 newsm44 newsm68

МИЛИНКАЛИНКА, така е с военните мъже. И у нас аз съм емоцията, а гаджето - разума. Никога не ме е занимавал със служебните си проблеми. Сещам се нещо от военните години. Живеехме в огромен военен блок-107 семейства. Та среща ме един ден съседка и ми казва: Разбра ли? Най-после се намери оная, секретната тетрадка, дето от няколко дни я търсят. Аз я гледам така Rolling EyesНито знаех, че някаква тетрадка е изчезнала, нито знаех, че са я търсили.  JoyЗапомни от мен: Колкото по-малко знаеш, по-щастливо ще си живееш.  Heart Eyes Ако си навита, обявим ли среща, тръгвай с момичетата. На предишната среща, с тема Русские поседелки ( руска седянка ) от твоя гарнизон дойдоха Дунди и Лейди.Я да те попитам от колко време сте женени ( с деца, или без деца Simple Smile) какво работиш, от какво се интересуваш? Имай предвид, че съм от КГБ ( Не онова, истинското, а Клуб на готините баби Wink )

МИС Ю, върти ми се нещо из главата, имам някакви подозрения, ама като военна съпруга не питам, не разпитвам, търпеливо чакам. Ще споделиш, когато му дойде времето Simple Smile. Знаеш ли, когато снощи ви разказвах за вчерашното меню, после ми стана съвестно, че може някоя булка от нашето блокче да е  preggo Стари баби ме научиха, че когато една жена е "трудна" и нещо ѝ се прияде, да си близне дланта. Simple Smile

ШЕХИНА, да разбирам ли, че и в твое лице ще имам още една кандидатка за "онова" парти newsm64? Само сподели кога са ти изпитите, нека да минат и ще свирим сбор. Проблемът е никакъв! За такава сбирка трябват: Яйца, мляко, вода, брашно, сол, добро желание, олио, тиган и котлон. Всичко имам  Simple SmileКато казах тиган та... От два дни приготвям палачинките и все се чудя кога ли ще се откачи дръжката на тигана, че застрашително мърда. Разхлабило се е едно винтче. Да ама вместо да го завия, само се чудя newsm78 Та вчера, точно подхвърлих във въздуха последната палачинка за Кайзершмарн и тигана полетя на една страна, палачинката на друга ( Щеше да е супер, да беше паднала в тигана, е да, ама не. Падна до него Mr. Green ), а аз останах с дръжката в ръка...

Хайде, останете си със здраве. Аз отивам да спрягам глагола мОтам се.

Общи условия

Активация на акаунт