Съпруги на военнослужещи - 22

• 75 481
  • 736
  •   1
Отговори
# 525
Rose Red,да ти е жив и здрав рожденника,много много късмет и щастие му желая и само радост да ви носи

# 526
Честит рожден ден на порасналите дечица на danity  и на Rose Red. Да растат здравички и добрички!
Фло, как я измисли тази нагорещена тенекия? Joy Толкова точно казано! Чудиш се да танцуваш ли, да скачаш ли, понякога ти идва да скочиш в нищото.... Но продължаваш да си там.
Димитрова, дано всички сте добре.  Hug
Момичета желая ви слънчеви почивни дни, напук на лошото време!  bouquet

# 527
  • София
Ето ме пак при вас.
Много задачи отметнах днес, направо съм отличник. А къде ми е тиквата? Т.е. медал ще получа ли?  Flowers Jack O Lantern
Бях на гости и при една дружка от КГБ-то. Добре си поговорихме. Прибрах се, забърках кокосов сладкиш ( много любим в моето семейство). За вечеря ще има пелмени.
ДАНИТИ, честито! Сега вече си те представям как ще изглеждаш с малката черна рокля-стилна, елегантна, с една дума фръц.  Wink
ДИМИТРОВА, изпусна ли пАрата? Ех, миличка не е лесно да си женена с деца, пък и да учиш. Много дини под една мишница-трудна работа, но след всяка преодоляна трудност се чувстваш победител. Нали знаеш-няма да е все така. Малки деца-малки ядове. А представяш ли си като попораснат, като се замомеят-тогава какво ще е? Гаджета, срещи, дискотеки... Чакай да спра, че сега това е мноооого далеч. Сега се борете с кашлиците и сополите.  Това са си бели кахъри, на фона на следващите проблеми. Да сме живи и здрави-после ще си говорим за другите работи. Wink
ЛУННО ЦВЕТЕ, не съм я измислила аз тази тенекия, ами от стари хора съм го чула, когато съм била като вас.  Simple Smile Колко си права...Наистина ти идва понякога да скочиш в нищото, ама пак стоиш там, на нагорещената тенекия... Simple Smile И скачаш ли, скачаш...
Отивам да покрия сладкиша със сметаната и да го поръся с кокосовите стружки.
Хайде за сега чао! wavey

# 528
Еха, това ми хареса. Фло, уникална си, както винаги Hug
Честито на порасналите момченца. Да са здрави и усмихнати newsm59 ura
Димитрова, ще се оправиш. Аз май съм казвала, но учех, работех, дете гледах, къща въртях и т.н, и взех, че се справих. Както съм ви казвала - ние сме от як материал Hug
Желая ви спокойна вечер.
ПП - Фло, лигите ми потекоха Wink

# 529
  • на правилното място, в точното време
Честито на порасналите момчета! Здрави, весели и успешни мъже да станат! За мамите bouquet
Димитрова, дръж се  Hug Минава, както са ти казали момичетата, важно е сега да устискаш.
Завиждам за налката черна рокля... Embarassed но нямам шансове за нещо такова.
И аз в групата на убитите от работа. Боли ме гръб и крака, не мога да спя вечер дори. Чакаме матури, решавам тестове и т.н , но благодарна съм, че сме здрави... почти.
Фло,смятах да си предложа услугите за докарването на внучката, ама вие сте се уредели.
Прегръщам ви  Hug

# 530
Ха, добро утро! Аз пак застъпвам - първа съм Wink
Честит празник!

Да ви е сладко кафето, по-малко дъждовно и повече усмивки!

# 531
  • София
Добро утро на цялата компания!

ЧЕСТИТ ГЕРГЬОВДЕН, ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ИМЕНИЦИТЕ. ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ, ДА НЕ ЗАБРАВЯТ ДА ПОЧЕРПЯТ Simple Smile
Мъничето да се яви с кутия бонбони Wink

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА БЪЛГАРСКАТА АРМИЯ. Имало я е, дано се възроди и пак да бъде боеспособна и силна!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ЖИВОТНОВЪДИТЕ! ВЪПРЕКИ ТРУДНОСТИТЕ, НЕКА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ, ДА ОСИГУРЯВАТ ПРЕХРАНАТА НА НАРОДА НИ.

Хубав празник на всички. Не гледайте, че времето се мръщи. Вие се усмихвайте Simple Smile

Добро утро ДАФИНОВО ЛИСТЕНЦЕ. Благодаря за кафенцето. Намини, ще те почерпя с кокосов сладкиш Simple Smile

ФЕЙЩИЦЕ, ще се възползвам от офертата ти newsm01

Имам си гостенки. Хубаво ми е Simple Smile

Прегръдки за всички Hug Hug Hug

# 532
Добро дъждовно утро,
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ И ОТ МЕН,А И НА МЪЖЕТЕ НИ-С ГОРДОСТ ДА НОСЯТ ТЕЖЕСТТА НА ПРОФЕСИЯТА СИ
За парата лека полека я отпускам,но като стискаш дълго зъби и в един момент всичко ти избива и по-трудно влизаш в ритъм,нооо няма да се предаваме.Оказа се че малечка вади 3 зъба наведнъж и от там са всички писъци,крясъци и безсъние
Флоо,направо ми потекоха лигите,разваляш дисциплината ей Sad,май лятото ще сме си пак само красиви Laughing
На мен днес ми е малко тъжно,сутринта рано рано изпратихме братовчед ми за летището,много набързо минаха тези три-четири дни,но какво да се прави като няма повече отпуска,но обеща лятото да дойде с жена си за повече време,а ние пък се замислихме дали и ние да не им отидем на гости,но има време ще го решим.
Пловдивския гарнизон,другата седмица ако идвам с ММ за карта ще пиша ако можем с някой да се видим докато той си чака на опашката
 Hug на всички и хубави почивни дни

# 533
Здравейте и от мен..

Честит празник на всички, най-искрено пожелавам здраве и щастие!
Днес моят татко има имен ден, черпя ви за негово здраве!

Димитрова, аз всеки делничен ден съм на работа от 9 до 18ч., предполагам че идването Ви ще е по такова време, така че за съжаление може би аз няма да успея  Peace Hug

Аз да се оплача снощи бях с бъбречна криза, цяла нощ не спах, хубавото е че днес вече е малко по-спокойно положението... изпратих ММ на работа.. и гостите изпратих.. пооправих в къщи и сега заслужено си почивам пред телевизора.. чакам приятелка за кафенце след обяд и .. така.. започна сезонът на сватбите и поканите заваляха.. юни месец в Македония на една приятелка ме поканиха снощи, Септември на Благоевград пак.. не знам дали и междувременно няма още някоя покана да получа..  Rolling Eyes общо взето това около мен за тези дни.. Simple Smile
 Hug Hug Hug Hug Ви!

# 534
Честит празник на всички, които са с свързани с Българската армия! Бъдете здрави, горди и щастливи!

Честит Гергьовден на всички именици в темата!

Честит празник на всички, които през последните дни имаха повод!

# 535
  • Пловдив
Честит празник на всички! Ние днес гледахме парада и после отскочихме до музея на авиацията в Крумово.
Димитрова, ако има нещо интересно ММ ще е на опашката, а аз на тръстиката.
Фло, предлагам да преименуваме темата на " да се позабавляваме с Фло"  Laughing
МисЮ, наблегни на биричката, да промиеш бъбреците.  Simple Smile
Лека вечер и весело изкарване на празника.

Последна редакция: сб, 06 май 2017, 21:36 от dundi73

# 536
Честит празник, горди българки! Пожелавам си да имаме силна армия и силна държава!
Честит празник и на именниците!
Ние днес пътувахме из България! Беше много хубаво!
Приятна вечер и наздраве!

# 537
  • Пловдив
Привет банда!
Да се извиня, че съм през телефона... Слагам ви почерпки - който каквото си желае, да си го представи тук!
Сутринта се прибрах от работа и се започна - пазаруване, маси...
После се пребазирахме при нашите, че и баща ми е Георги Simple Smile
Най-сетне се добрах до леглото, но преди да ида със Сънчо, минах, за да ви видя Hug

Честито на всички именници!!!

Копирам един поздрав от приятелка, който днес ме просълзи:
Цитат
Този ден е повод да почетем паметта на онези българи, дали живота си в името на свободна и независима България, да сведем глава пред храбростта, героизма и патриотизма на българските офицери, сержанти и войници.
Повод да поздравим всички военнослужещи, решили се да пазят страната и да поддържат мира в нея.
Бъдете здрави и отговорни за бъдещето на страната ни!
Към това бих добавила само поздрав и към половинките на мъжете и жените, избрали това призвание!
Бъдете здрави, щастливи, подкрепящи и дано доживеем по-благоприятни времена за Българската Армия!

# 538
Добро УТРО!

Новия ден, пристъпва плахо,
скрит зад гърба на утрото!
Той е бяло платно,предназначено за теб,
за да сътвориш най-красивата си картина ,...
точно ДНЕС!
Взимай смело ярки цветове, размесвай и полагай
върху бялото...
Украси всяка сива минута,
развесели всеки скучен час!
Нарисувай целите си, нека се докоснем
до мечтите ти и усетим чувствата ти!
Покажи себе си ,нека те видим-такъв ,какъвто си!
Прекрасен ден, ви пожелавам!
Усмихнат, цветен, успешен и удовлетворяващ!
Кристина Медарова

Желая ви слънчев и усмихнат ден Hug

Последна редакция: нд, 07 май 2017, 07:44 от dafinov list

# 539
  • София
Привет военни красавици wavey
Празник или не, всичко си имаме в блокчето. Имаме си поезия, имаме си кафе и добро настроение.
И у нас е веселба. Внучката не спира да говори-ту правилно, ту не съвсем. Много обича "подаръчки" ( подарих ѝ няколко книжки) Зайчето яде " кароте" ( морков ). иска дядо ѝ да и купи плавници, та да не ѝ е студено на крачетата Simple Smile
Аз съм плътно в КПП-то. Готвя по заявка, изпълнявам поръчки всякакви cook cook Ако има и други желаещи, само позвънете и ще получите заявката у дома, още топла, топла Wink

ДУНДИ, не всякога съм забавна Mr. Green. Остави, ще ни мухляса темата... Част от поема за военна тема: Тема военна случайно открих и бързо в редиците ѝ се наредих. Още бях във темата новачка, провъзгласихте ме за "мама квачка". Няма лошо-тъй да бъде, темата военна да пребъде!!! Кога ли ще ме налази Музата, та да я довърша newsm78

Хайде за сега толкова, че е време за обяд. Разпускайте, веселете се, забавлявайте се.

Общи условия

Активация на акаунт