Съпруги на военнослужещи - 22

• 75 491
  • 736
  •   1
Отговори
# 510
Офф да ви се оплача,с деца не можеш никакви планове да си правиш,от снощи каката е с температура,сега е на лекар с баща си да видим какво ще й кажат,ноо сигурно е вирусче.За сега отпадна ходенето до Ухловица.
На пук на притеснението с температурата,снощи цяла нощ стояхме и си говорихме с братовчед ми,е не ни стигна времето,но той си е тук до Събота така че имаме още време да се разтъжим
Lady, колко време ще си тук,като пооздравеем да се организираме
Фло,много работа за кратко време,то работата в градината не свършва така че по-лежерно не се наказвай толкова Laughing.Моите рози издържаха на студа,но къпините ми имат много поражения.а цветя в саксия тази година няма да имам-Вики постоянно ми рови из саксиите и няма да оцелее нищо
Сега ви оставям и отивам да взема кухнята,че дребосъка вече огладнява

# 511
Информация за тези, които чакаха свободната продажба на карти за море и чужбина...Както се очакваше както всяка година по същото време, на същите места, същите условия...Абе армията е една добре смазана машина... Grinning...(извод  до който, стигнах тия дни водейки война с един мобилен оператор...само името голямо, гола вода от най-голата...)

http://www.militaryclubs.bg/node/858

Виждам обаче, че този път няма мобилни телефони за връзка...

Последна редакция: ср, 03 май 2017, 11:42 от kativita

# 512
  • Пловдив
Информация за тези, които чакаха свободната продажба на карти за море и чужбина...Както се очакваше както всяка година по същото време, на същите места, същите условия...Абе армията е една добре смазана машина... Grinning...(извод  до който, стигнах тия дни водейки война с един мобилен оператор...само името голямо, гола вода от най-голата...)

http://www.militaryclubs.bg/node/858

Виждам обаче, че този път няма мобилни телефони за връзка...

Кати, пак си първа. Мерси за информацията.
Остава да изнесат и списъка със свободните карти, но предполагам, че ще е ден-два преди началото на свободната продажба. ММ е в отпуска, ще си уплътни деня, ако има нещо подходящо.  Laughing

За мобилните - то през първия ден от свободната продажба си е чисто геройство, ако успееш да се свържеш по телефона, без значение дали е мобилен или стационарен, вътрешен или с достъп отвън. Поне така показва практиката досега.

# 513
  • Пловдив
Айде на картите народее топли топлиии паряяят. Харни стаи, харна храница, нормална почивчицаааа, който разбира при военните се спирааа.  Mr. Green
Заминавам за морето да продавам кукуруз на плажа  Joy Много ме бива!
Фей Димитрова казвайте къде и кога да се видим аз съм свободна през целия ден! Ше съм си тук до 12ти така че болни, температури да минават и да се видим най-накрая. Очаквам предложения.
При нас няма нищо ново нито интересно. Линкаме с шефа по паркове и градинки и така.

# 514
  • Ямбол
ЕЕх, мацки, днес моето малко вече Голямо мъжле става на цели 5 години. Снощи стигна до извода , че вече щял да еголям, като батко си, защото става на 5г. Голям сладур!!! Добре , че след вирусчето сега е добре и си беснее на воля.
Димитрова, Аз съм хосила на Ухловица и много ми хареса. Е, има малко баир и черен път и след това стълби, но си заслужава. Самата пещера е много красива а гледката от горе е страхотна...
Та черпя ви днес за здравето на млакия вече ГОЛЯМ рожденник.

# 515
Здравейтее,

Данити, честит рожденик! Да бъде жив и здрав и много да ви слуша и радва! Весел празник!  bouquet
Лейди, бива си те, човече, гладна няма да останеш, хващай кукуруза и смело към морето... чакай ни, ще дойдем и ние да спомогнем с някой лев дейността.  Hug bouquet Joy
Кати, както винаги първа с актуална информацияя... ще трябва и аз вече да се позамисля да разгледам условия и цени и всичко.. може да се реднем и ние някой път.. Heart Eyes bouquet
Дунди, за съжаление дървото не ме дочака.. беше поокапало така.. и не направихме снимки.. но.. пък имаме други..  Peace Grinning

За всички, които ме питаха за снимки, чакам си професионалните.. и ще пусна някоя и друга на лични обаче, защото не искам много във форума да поствам..  Peace Whistling Heart Eyes bouquet

Хайде бачкааааам, ще имам гости пак 3 дни от днес... така че ако не се вясна, моля да не ми пишете отсъствие.. ще ви четааа  Hug Hug Hug

# 516
Данити, честит празник, болестите далеч да бягат от твоето момченце. Да бъде едно много много щастливо дете.
След каката, при която всичкп беше за два дни, днес се тръшна и малечка, сега и нея ще водя на лекар, офф направо ми се плаче незнам до кога ще са все така. Аз уж съм силна, но вече май започвам да се предавам, а не трябва, но тази година ми дойде в повече

# 517
Димитрова,  Hug Hug Hug

# 518
  • София
Привет красавички военни.
Я да видя какво става в блокчето?

Имаме купон.  hbday ura bigdance2Чавето на ДАНИТИ става на цели 5 години.На малкия голям мъж желая здраве и весели щуротии. Има кога да е сериозен, да мечтае и да гони момичетата. Simple Smile. Сега игри от ранни зори, та до късен мрак.

Кой подсмърча там в ъгъла? ДИМИТРОВАааа... не може да бъде. Слушай момиче. Питаш до кога ще е така? Ами то току що започва Wink Зареди се с търпение поне за още 4 - 5 години. Докато са в градината не може да им се насмогне. От къде какъвто и странстващ вирус да се зададе, все за тия дребните чавета ще се закачи. Ще мине време, ще позаякнат, ще добият имунитет. Ти само стискай зъби и си казвай-И това ще мине, няма да е все така. Днес не един, ами два чувала с прегръдки ти изпращам spoko Hug Hug И няма да плачеш, ей. Нали си мъжко момиче...

При булка МИС Ю също е един безкраен празник... Купон и веселба. Миличка, нека и занапред все да е така. Е, малко пречат на съседите,  hahaha luvbed ама коя от нас не е била младоженка. Знаем ги ние нещата как стават Wink

Я да видя коя помъкна пак дисагите и връз дисагите - чавето и пак потегля за при мама? Е как коя-познайте от три пъти. ЛЕЙДИиии... Хайде маце, лек път. Кой каквото ще да ти разправя, при мама никак не е зле yes Шапка на тояга!

Имаме си КАТИВИТА, коя каквото я попита, бърз отговор на всяка ще даде, така, че да ѝ е добре. Е и аз попитах преди време Кативита за нещо, но отговор не получих Mr. Green

С етаж първи от блокчето приключих. Из другите апартаменти - тишинаааааа.
Отивам малко да опъна морна снага, че вчера и днес се изкривих от работа. Прииждат нови и нови пациенти, графикът с часовете бяга напред, а на всичкото отгоре, ще трябва в един ден да отида, да си взема най-малката внучка и да се върнем двете. Няма да имам време за лирически разходки с лодки и т.н.

# 519
Фло,абе мъжко момиче съм,ама и мъжете понякога плачат Wink,а от стискане на зъби май скоро ще трябва да ми слагаш нови Laughing

# 520
  • София
ДИМИТРОВА, добре де, поплаквай си от време навреме, но така, че ако някой те види, да си мисли, че плачеш от радост Wink. Зъбите не ги стискай много силно, че ще претовариш зъбодържащия апарат. Следва разклащане на зъбите. Недей и да скърцаш със зъби, защото това води до абразио ( изтриване ) на зъбния емайл. Променя ти се височината на захапката, получаваш болки в ставата, а освен това започват и едни много неприятни болки от сладко, солено, кисело, студено. Ще се наложи да третираш тези абразирани зъби с паста SENSODIN REPAIR. Виждаш ли колко проблеми ще си създадеш, ако стискаш зъби? Затова от мен един съвет. Не стискай зъби, ами си свиркай Simple Smile.
Еееех, момичета. Знаете ли какво нещо е семейният живот? Една нагорещена тенекия... Женените скачат в/у нея, защото им пАри под краката, а тия дето не са женени, мислят, че ония там дето са на ламарината танцуват от радост...
Хайде приятна вечер.  Hug

# 521
  • Пловдив
Чета виииии  Hug

Имах малко премеждия тези дни - учих телефона да плува в една кофа #Crazy За щастие, след 48 часа в друга кофа - с ориз, няма никакви поражения Mr. Green

Тези дни пък съм през ден на работа и покрай не спането там и ремонтите и уж спането вкъщи, нещо дните съвсем взеха да ми се сливат... Сега чакам да ми изсъхне косата и лягам, че утре небето пак е моя отговорност!

Цунки и гушка на всички ви и честито на порасналия младеж!

p.s. Димитрова и това ще мине!
Около четвъртата година се стабилизират нещата и не всяко кашляне и кихане означава болест! Кураж!  Hug

# 522
Привет момичета. Искам да Ви почерпя, че моето момче днес става на 7 години. Да споделите нашата радост днес.
Сутринта се облича за градина и ме изумява, че ще ходи с дънки и ризата от тържеството, защото днес имал празник. Стоим и го гледам е с баща му, той който обожава анцузите и блузките. Мдааа расте детето...
Та така почерпете се здравето на порасналият ни рожденик. (фен на Нинджаго)

Данити, малко на патерица, но да е най-вече здраво и щастливо твоето порастнало момченце! Много весели игри и усмивки и търпение за вас!

# 523
  • София
Привет момичета!
Като гледам, ремонтните дейности в блокчето май са леко в застой. РабОта много, рабочих нет Simple Smile
И пак ще има веселба...В дома на ROSE RED. newsm59 bigdance2 newsm18 newsm18
Да е здрав рожденика, да расте умен и разумен!
Мисля си момиченцата или момченцата са повече в нашата компания newsm78
При мен обстановката е много динамична. Оказа се, че аз няма да летя, а ще ми доведат внучката. Отивам на пазар и после ще се приготвям, да посрещам скъпи гостенки.
Хубав ден, момичета Hug

# 524
  • Ямбол
Здравейтеее,
Честито ти рожденник Rose red, да е жив и здрав, много щастливи моменти ви желая, много усмивки и приятни приключения.
Фло, твоето описание за бракуваните ме остави без думи, страхотно добре казано  #Crazy #Crazy #Crazy
Димитрова, я се дръж, мъжко момиче.....и аз съм изпадала в подобни настроения, но да знаеш един път да я минете тая ясла и нещата ще се оправят, не че нацяло ще спрат да боледуват, но ще е някак на по нормално отдалечени интервали...хаха казах го някак много странно.... Joy
А сега да доложа за себе си. Сдобих се с малка черна рокля, с висоооки черни обувки и чанта...мисля че това ще е . Само дето реших.... и сега съм на диета.  Crossing Arms Дано поне две три килца да сваля до тая сватба, че да се харесам наистина в моята нова рокля....Тъй ....това е май....О да, и днес ще ми се напълни къщата, а утре съвсем, мама е тук, днес идва и татко....а утре и свекито....ще празнуваме отново ей тъй да ни е весело.
А снощи малкото ми рожденниче, едва заспа от емоциии и радост, то не бяха подаръци, торти, свещи...и купон....всичко си мина по реда и беше ок.
А сега ще пия едно кафенце, изядох си млякото друго не ми се полага....
За всички многооооо Hug Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт