Съпруги на военнослужещи - 22

• 72 602
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
  • на правилното място, в точното време
3,47/4,45; кубатурата не се знае колко е. Има стаи с тапети, с латекс и тук там блажна боя. Легла 2/3, шкафчета, диван, маса, столове, пердета, мокет. Стандартно хотелско оборудване. Ще го купувате ли или отивате на почивка? Като се върнете, ще влезнете ли отново да споделите впечатления и снимки? Мба, едва ли. Никой не се връща

# 646
Фло и мен са ме налегнали същите спомени и сега защото и на Джули й предстои да е ученичка и покрай нея си спомням за моите трепети в първия учебен ден.
Фей яко пак е яхнала метлата Laughing
Аз днес излязох без кола и естествено ни хвана дъжда и докато с Вики се криехме и чакахме ММ да му започне обедната почивка да ни прибере се поразкрасих-подстригах си повече от половината коса и сякаш товар ми падна от главата,сега чакам Джули да се върне от градина да видим как ще реагира,тя много държи на дългите коси,а моята сега е над рамете на прическа каре
 Hug на всички

# 647
Фей, ти си номер 1 да знаеш 😘😘😘
Димитрова,честита нова прическа.. ще свикне детето да те вижда и така.. важното е и ти да се харесваш.. аз смело режа доста често.. даже сега е време..😂😂
Аз гости имам.. мама е у нас до събота и ще си ходим двете тогава,че аз пък вечерта ще съм на наборна среща -10 години от завършване на средното.. общо взето това е.. чета ви редовно,но няма кой знае какво около мен и по-рядко пиша 🤗😘😘😘

# 648
  • sofia
.

Последна редакция: пт, 26 май 2017, 14:24 от Tюркоаз

# 649
3,47/4,45; кубатурата не се знае колко е. Има стаи с тапети, с латекс и тук там блажна боя. Легла 2/3, шкафчета, диван, маса, столове, пердета, мокет. Стандартно хотелско оборудване. Ще го купувате ли или отивате на почивка? Като се върнете, ще влезнете ли отново да споделите впечатления и снимки? Мба, едва ли. Никой не се връща
Няма да Ви благодаря защото написаното от Вас е нелепо ! Когато на мен не ми се отговая - подминавам поста ! Тонът Ви е недопустим !

# 650
  • Пловдив
Евита, ти май се появяваше в темата само с подобни въпроси. Пък може и да се бъркам. Че взе да обясняваш и чий тон бил допустим и чий не.
Всяка година едно и също, каква била стаята, каква била гледката, храната става ли за ядене. Като искаш всичко да ти е супер, вместо във ВПД, отиди на Бора-Бора.

# 651
Добро утро
Евита, няма смисъл да коментирате тона, във Фейсбук има достатъчно групи на хотелите от ВПД-тата, просто се поровете малко и там ще ви отговорят на всички въпроси.
Аз получих одобрение и от Джули, възклицанието беше"Аууу мамо много си хубава така"

Последна редакция: пт, 26 май 2017, 08:38 от dimitrova8002

# 652
Няма да Ви благодаря защото написаното от Вас е нелепо ! Когато на мен не ми се отговая - подминавам поста ! Тонът Ви е недопустим !
Щооо? Значи въпросите ви за обзавеждане и изглед са допустими, пък отговора ми не? Що пък да подминавам? Има въпрос, отговарям. Не чети, подминавай. И да не пишеш, няма да се разсърдим. Ако не те устройва обзавеждането или гледката ще върнете картата ли? Нещо бъркате темата с букинг и триваго. В курорти и хотели, където цената е по 3+ може да имате претенции. И да чакаме ли снимки и впечатления?

Последна редакция: пт, 26 май 2017, 14:32 от ФЕЙщица

# 653
  • sofia
.

Последна редакция: пт, 26 май 2017, 14:24 от Tюркоаз

# 654
http://militaryclubs.bg/node/13
Тюркоаз, отговарям ти, но момичетата са прави да се сърдят, защото цялата информация я има на първа страница.
В този сайт, също. Фрегата е предпоследния хотел на снимките, като доближиш курсора на мишката ще ти покаже. Както Фей е обяснила - всички ВПД-та са стандартно обзаведени.

# 655
Абе , момичета всеки път казвам питайте конкретни неща!

Тюркоаз, кажи какво конкретно те интересува за Фрегата? Храна, стаи,чистота-няма разлика, навсякъде едно и също, във всички ВПД-та. Тази база само е доста отдалечена -150 стъпала, баир,стълби. Друг минус-шум от пътя. Обикновено като отиде човек не повтаря. Но в ранните години на службата всеки минава оттам... Wink

Евита, ти като си била предната година на Адмирал в апартамент , наистина ли очакваш да  има грандиозна разлика между апартаментите в базата? Wink

# 656
Кати, ти не разбра ли, че не се чете.

# 657
  • Пловдив
Ай пак жертвички!

# 658
Фей, ролята на "старите кучета" е да научат "новобранците" да четат..... Joy Joy Joy

# 659
Мммн, винаги съм се виждала като "старшинката"  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт