Съпруги на военнослужещи - 22

• 72 561
  • 736
  •   1
Отговори
# 660
Кати, според мен си могат да четат, ама пусти мързел... hahaha Joy Joy
Старшина, Фей,  Hug  Joy

# 661
  • Ямбол
Хахахах, мацки, яко сте изригнали пак. Този път умрях от смях, Фей, такива размери си дала, чудничкииии, ахаха, и ролетчица си носиш явно, тъкмо за такива въпросчета. Трябва на теб да ги оставяме тези дето така подробно се интересуват.. Ей, момиче изпълни ми душата...
Аз да ви кажа пак се изгубих от фронта, но пък свърших чудна работа. Купихме си нова фурна с котлони и точно на 24 май решихме да я монтираме. И понеже е за вграждане си изживяхме един голям гърч, но пък стана супер....
Димитрова, мисля си и аз напоследък за някаква промяна ама се чудя каква прическа да си измисля, хем ми се иска, хем не ми стиска май.....
А пък колко съм уморена, сдъфкана и изплюта да не говорим...тази седмица ми дойде много май....още малкоооо и работния ден свършва и като го ударя на мързеллллл, да ама не, кой знае пак какво ще ми хрумне, ей какъв човек съм....не ме свърта на едно мяссто.
Оставям ви , да се довърша с тръстиченето. Хубави почивни дни, момичета..... Hug Hug Hug

# 662
https://www.google.bg/search?q=%D1%85%D0%BE%D1%82%D0%B5%D0%BB+%D … =1041&bih=620
Продължавам с богат снимков материал.

# 663
Добро утро, сладурки! Дъждовно е, но това не трябва да ни спира да се наслаждаваме на почивката!

Къде се изпокрихте? Лек и спокоен ден на всички Hug Hug Hug

# 664
Нета заби и ми се повтори поста.

# 665
Добро утроо,

Аз съм на работа.. до 13ч. толкова ми е заспало и мрачно днес.. някак си сякаш тази сутрин съм особено ядосана, че трябва да ходя на работа.. и през другото време мрънкам, но днес нещо ми е в повече..  Crossing Arms ooooh!

Довечера съм на наборна среща, както казах, ще видим кой колко е поостарял за тези 10 години.. още не мога да повярвам, че чак 10 са се минали.. струва ми се сякаш скоро бяхме в училище, но.. ето 10 станаха.. Нали сега вече при нашите имам възможно най-малко необходими неща и съм помъкнала една камара багажи - дрехи, обувки, преси, гримове... все едно на изложба ще ходя, но все пак пък няма да се излгаме я..  hahaha 4470 4470

Хайде сега да се опитам да поработя.. а на Вас пожелавам приятен уикенд  Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart

# 666
  • Варна
Здравейте момичета.Аз най сетне се появих и като гледам доста съм изпуснала.Първо да честитя изминалите лични и национални празници на всички.Фей много добре си го казала само ако не се лъжа си пропуснала височината на стаите,а пък на който не му харесват отговорите да чете и да подминава.Сега накратко да ви разкажа какво става около мен.Вече втора седмица съм на новото място и честно казано още ми е странно и объркано.Мислех си,че след като ми е трето поделение ще ми е по лесно да свикна,но явно съм грешала.Първата седмица ми се стори като цял месец и на всичко това точно тогава ММ беше командировка.Хората на новото място ми се струват в пъти по различни от старите ми колеги,но може и да е понеже все още не сме се опознали(надявам се да е така).Втората седмица ми мина сравнително по добре,а и вече бях навлязла кажи речи в това което ще правя,но все пак се чувствах все още странно,но се надявам скоро с течение на времето да отшуми.Надявам се да не ме порицавате пред строя за рядкото ми появяване,но знам,че ще ме разберете.Такива общо взето са новите неща при мен,но стига съм се оплаквала и съм ви натоварвала,затова ви казвам лека нощ и много  Hug за всички.

Последна редакция: нд, 28 май 2017, 00:32 от juli0976

# 667

Добро дъждовно утро!
"Добро утро с усмивка!
Отърсване
от вчерашни
припряности.
Неделя
ухае
на домашен
уют.
За необикновените случвания в една обикновена сутрин..Радвай се на Живота! Танцувай, сякаш никой не те гледа... Пей, сякаш никой не те слуша... Обичай, сякаш никой досега не те е наранявал... Живей, сякаш на земята е рай... Радвай се на Живота - само така ще му дадеш повод да те зарадва и той... Днес ви раздавам безброй усмивки,целувки и любов!"

# 668
Няма ли кой да си везме от дъждовното кафенце на Дафинов лист?
Е аз ще си взема Simple Smile,докато си почивам,вчера пласирах децата при бабите,пообиколих магазините да се позаредя с дрешки и днес съм се отдала на учебниците,от утре до края на юни ще имам нужда от стиснати палчета,започва поредната сесия и си мисля че ще е най-трудната.На 31 е изпращането на Джули в градината и от 1 юни вече съм по цял ден с двете деца,освен това на 2 юни заминава на корен на занятие за 15 дни иии ще бъде весело.надявам се директорката в градината да влезе в положение и да остави Джули и през Юни в градината.
 Hug на всички и да си починете добре днес

# 669
  • Пловдив
Минавам набързо, за да кажа на Димитрова, че детето има право да ходи на градина до септември и това не зависи от благоволението на директорката.
При мен нищо интересно. В това дъждовно време не ни се ходи никъде.
Утре по обяд да стиснете едни палци, за да приключа с делото. Нямам вече нерви да се разправям с глупости.
 Hug за всички

# 670
Здравейте, мили дами! Пак е имало прения по темата с картите... Вземам си от дъждовното кафенце на Дафинов лист. При мен не се получиха, мисля нещата с кандидатстването на нова работа при ММ, приеха ме по документи, явих се на изпит, след това на събеседване, ама съм някъде в резервите. Но, здраве да е! Иначе при мен си върви, както по старому - гара разпределителна съм през почивните дни, а през седмицата сам - самичка, като кукувичка Joy. Матрос Джули дано с времето свикнеш с новите колеги, пък и те с теб. Ние ще сме на море в Сарафово в края на юли има ли някой за тогава? Ама това време днес - не знае да вали ли, да пече ли? Прегръдки за всички и лека работна седмица с повече усмивки!

# 671
  • Варна
Димитрова и аз знам,че има право да ходи до септември на градина,само че при нас таксата беше 100лв.на месец и аз предпочетох да си го оставя в къщи.Попитай при вас как е може и да не е така.

# 672
  • Пловдив
Пфууу, когато на човек не му върви, еми не върви. Съдийката е болна, краят на мъчението се отлага незнайно за кога. Днес главата ме е стегнала от сутринта и усещам, че някой ще го отнесе, да видим ... въпроси за картите има ли?  Mr. Green Да се поразтоваря малко.  Twisted Evil

Добре че поне не вали.

# 673
Дунди,   Hug Hug

# 674
  • Пловдив
Минавам набързо пак...

Честити празници - лични и официални!

При нас всичко тече на бързо обороти и вече не знам кой ден сме hahaha Утре ще изпращаме баткото от градината - знаменосец е Heart Eyes Днес обикалехме с него, да купим риза и обувки Embarassed Съвсем бях изключила,
 че утре е деня Whistling
Междувременно, долу вече боядисваме и има надежда, преди морето (първата смяна на юли), да сме вече новодомци Praynig
Смятахме шкафовете за кухненското сами и ще видим какви сме ги измислили, като започне сглобяването hahaha
Слънчев и усмихнат ден на всички ви и не се поддавайте на провокации Naughty Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт