Съпруги на военнослужещи - 22

• 72 616
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте, момичета!
Дафонов лист, нека синът ти да бъде все така успешен. Ей къде е Америка. Ще му гостуваш. Децата искат да бъдат независими.
Учениците ми от Банско ме поканиха на бала им. Ще се опитам да съчетая амгажиментите. Обичам месец май!
Тази година нещо в групата няма абитуриенти, седмокласници. Голямо спокойствие.

# 631
И аз набързо да еи понагледам
Дафинов лист успех на момчето
На мен тези дни започва вече да ми додява, по цял ден с дребната, по цяла нощ с учебниците и вече съм като зомби. А и другата седмица е изпращането на Джули от градината и ми е едно носталгично-спомням си трепетите от първите дни, когато започнах да я водя на градина и сякаш беше вчера, а сега вече приключва този период от живота й, и на нея й е странно-хем е щастлива че вече е голяма и ще ходи на училище, хем й е тъжно че се разделя с децата в градината. Абе сигурно и двете ще си поплачем на тържедтвото за изпращането, а съм сигурна че няма само ние да сме ревлите, но колкото и да ни се иска децата да са винсги малки сладкишчета, те порастват и то много бързо.

# 632
  • София
Димитрова за теб и всички момичета с дребни дечица Joy

-Здрасти съседе! Как е бебето ви?
-Бебето си е добре, ама ние каталясахме от умора и недоспиване. На хора не приличаме.
-А как е Мимето?
-Мимето съм аз. Иван изглежда още по-зле... hahaha Joy

Приятна вечер и лека нощ ( ако чаветата ви дадат да спите )

# 633
В казармата командирът строил войниците и започнал да ги изпитва:
–Иванов,кажи какво е Родина?
–Миии,не знам!
–Родина-това е твоята майка,Иванов!Петров,сега ти ми кажи какво е Родина?
–Това е майката на Иванов,командире!
–Петров,много си тъп,бе!Родина-това е и твоята майка!Разбра ли?
–Разбрах!
–Какво разбра?
–Ами…че Иванов ми е брат….
😀😅😄😃😁😂😆
Лека нощ,мили момичета и приятен празничен почивен ден!😚😚😙😙

# 634
Фло, много на място е вица 😂
Димитрова, така е, бързо лети времето... Кога е тържеството?
Дафинов лист, изпитвам странно желание и аз да поживея в Америка. Щом той заминава за втори път, явно че му е тръпка и му харесва. Работната виза пък не значи ли, че и работодателите го харесват? Какво повече. На мнение съм, че родителите трябва да насърчават децата си в такива ситуации, а не - ама къде ще ходиш маме, то много далеч, ние тук сами и т.н. но да не се отплесвам. Желая му късмет, успехи и удовлетвореност от работата. Но и почивката и забавленията да не остават на заден план 😉
Шехина и аз я четох, но и аз не разкодирах мястото.
Но някак не се почувствах комфортно като разбрах колко незнайни хора четат тук, така че я разбирам.
При мен миналата седмица завърши с хубава новина, тази седмица пък така започна Simple Smile не са свързани пряко с мен, но се радвам много. Сега ви оставям, че да ходя да вечерям. Късничко е, но нещо лекичко ще хапна.
Лека и спокойна нощ да имате!

# 635
  • Пловдив
Мястото, за където аз и МисЮ изпращаме палети, е ... Швейцария. Издадох дестинацията.
Дафинови листенце, разстоянията са въпрос на няколко часа. Ей къде е .... В Монтана беше, нали?  Ама щата, не нашата Монтана.
Ние днес изпратихме един абитуриент. А утре сме на центъра. Който си е вкъщи - 11,30 БНТ 1, ще има пряко включване от Пловдив. Миналата година беше много сполучлива изява, дано и тази да се получи.
Лека нощ.

# 636
  • София
И НИЙ СМЕ ДАЛИ НЕЩО НА СВЕТЪТ, НА ВСИ СЛОВЕНЕ КНИГА ДА ЧЕТЪТ...

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, БЪЛГАРИ! ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА НАШИТЕ УЧИТЕЛКИ И ПРОСВЕТИТЕЛКИ В ТЕМАТА - ЛУННО ЦВЕТЕ, СГГ, ДИМИТРОВА, ВИВИАНКА!

# 637
Честит празник, горди българи!
Днес в София има много интересни инициативи, свързани с празника. Предполагам, че навсякъде е така.
Аз ще изпратя поредния любим клас, ще празнувам с колегите.
Хубав празник си имаме! Нека успеем да предадем традициите и на децата си!
Божурите са любимите ми цветя и винаги ги свързвам с любимия месец.
Върви, народе възродени!

# 638
Честит празник, момичета!
Лунно цвете, хубаво да си прекараш с новите колеги 😉 дано не вали днес.

# 639
Честит празник,дано успеем да запазим духа на традициите и да научим децата да пишат и четат на кирилица,а не на маймуница Simple Smile
Фло,много точно пресъздава вица ситуацията Laughing
  Hug

# 640

Добро утро ! Още с първото кафе да си създадем чудесно настроение в началото на този прекрасен ден!
24 май е днес - Ден на славянската писменост и култура и Ден на Св. Св. Кирил и Методий !
Желая ви позитивни емоции и много празнично настроение !
Честит празник на всички българи !

Сети, синът е за трети път там Wink и аз съм горда с него - харесват го и го уважават, а той им отвръща със същото.
Дунди - Минесота.
Слънчев празничен ден момичета Hug Hug Hug

# 641
Мили момичета,

Честит празник и от мен!
Честит празник на учителите, които са в темата.. Бъдете всеотдайни и добри все така в професията си!
Винаги много съм уважавала учителките си.. никога не съм имала проблеми в училище, много ми липсват тези времена.. особено малките класове.. наскоро си открих у нас стари тетрадки от 1-ви клас.. мило ми стана някак си като видях пчеличките, които са ми слагали.. smile3529

Сега слагам и аз по едно празнично кафе.. и Ви пожелавам да имате прекрасен почивен ден!  Heart Eyes Heart Eyes

# 642
  • Пловдив
Честит празник на всички. Нека се гордеем, че сме българи и че сме приели, запазили и предали на други народи славянското четмо и писмо.
Днес времето беше благосклонно към шествието в Пловдив. Финалът наистина беше грандиозен. Децата пяха с много ентусиазъм, а площадът беше препълнен с усмихнати хора. Страхотно настроение се създаде.
Прекрасен завършек на деня пожелавам и дано дъждът да спре за днешните абитуриенти.

# 643
  • София
Привет спящи красавици Hug
Минавам на бегом, че след малко трябва да тръгвам за тръстиката.
Сега в сезона на абитуриентските балове, често си мисля за едно отдавна отминало време, но оставило дълбоки и трайни спомени-първия и последния ден в училище, първата учителка, абитуриентския бал. Когато имам време, ще продължа. До тогава-терена е свободен, можете да разкажете своите спомени.

# 644
Здравейте !
Имам питане и съответно ако имате снимки как изглеждат апартаментите в Адмирал и по-точно тези, които гледат към автопарка ?

Общи условия

Активация на акаунт