Съпруги на военнослужещи - 22

• 72 673
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
Ехо още една работна булка се явява  Sunglasses. Като я захапах на 8 та чак сега до петък бях на работа. Пък днес разбира се гаджето по Фло  hahaha е наряд. Ама ей на оцеляваме, значи сме от як материал. Малкият е разходен, налудува се днес яко и вече го паркирах, но рекох да нагледам какво ново, вехто има в нашето блокче. Като каза Фло градинка се сетих, че днес синчето ми закупи от едно бабе на пазара петунийка. В цялата лудница успях и да се вредя по тел. за карта. Та сега ще броим дните до 12 юли. Гася ламбите и лека нощ  Hug

# 616
  • София
Хайде ROSE RED да не си говори сама, та да ѝ правя компания Simple Smile
Права си, миличка. От як материал сме направени ( това са думи на Дафиновото листенце ). За всичко ставаме.
Засадихте ли си петунийката? Аз редовно си купувам цветя от бабки, че и по няколко букетчета купувам, да се свършат цветята и те да се приберат на топло при дядовците.
Извинявай миличка, че след теб пак запалих ламБите и наруших дисциплината.
Хайде сега вече тишина и лека нощ. Hug

# 617
Да засадихме я в зелено сандъче. Мъничко. Човекът искаше зелена на цвят (като фен на нинджаго), да бъдела като зеления лойд, щом няма златна, но в крайна сметка взехме червеничка, като кай. Такива ми ти нинджаго вълнения го/ни тресът  Joy

# 618
  • Пловдив
Ама моля ви се - Кай не е ли синия? hahaha

Аз днес бях малко по-свободна - приключихме на обекта към 20:00, което си е направо почивка Joy Изкъпах се, изкъпах и децата, сложих ги да спят, сложих масата и реших да ви прочета... То пък, явно заради хубавото време, никой не се мярка по балконите на блокчето ни и си кротувам сама Simple Smile
За малко са излезли на въздух и Фло, и Rose red, но пък аз тогава сигурно съм казвала салатата, та не можах да ги видя hahaha

Мис Ю няма да я закачаме, че е със специална мисия натоварена Hug Ще чакам рапорти за успешно изпълнената задача Whistling Praynig

Айде, гася и телефона, да не ви свети, пък и какво съм се разбъбрила посред нощ...
Утре може да сте спокойни - небето е моя отговорност!

# 619
  • София
Добро утро. Коя от вас ми завиждаше, че спя до късно? Май Шехина беше Simple Smile Я ме вижте днес, в неделя колко съм ранобудна. Станали сме още в 6.45. Чавето гладно, иска да се гушкаме, да гледа Бейби ТВ, да си играем. Ами скокнах, сварих юфка, закусихме, сега всеки със заниманията си, а след малко ще се готвим да отиваме на куклен театър. Оказваме се големи фенове. Още от сега се пазарим, другата неделя пак да ходим. Ами добрите деца трябва да се поощряват Simple Smile
Я да сложа по едно кафе, че скоро не съм била дежурна.

Кафето е готово, налейте си Simple Smile

ROSE RED, поливайте си петунийката си, да не я забравите, ей. Simple Smile
МЪНИЧЕ, винаги ми е приятно, когато споделиш, че родното небе е твоя грижа, а ние да сме спокойни. Благодаря ти миличка. Hug караш ме да се усмихна. Така навремето САД_УОМАН ме усмихваше, като кажеше, че скача в тръстиката... Къде ли изчезна това момиче newsm78

Хайде момичета, приятен ден.

# 620

Добро утро, мили, слънчеви момичета Hug Явявам се набързо за да докладвам - последните дни лудница - приготвяне на багажи и т.н. И ето - денят дойде - синчето тръгва. Днес пътува за София, а утре рано сутринта излита за далечните земи. Толкова се радвам за него, но ми е и тъжно, че няма да го видя наживо цели 7 месеца. Моля ви, стикайте палчета по време на дългите полети - ще пристигне живот и здраве чак на 23 по някое си време. Това е от мен, отивам да дооправим багажа и след това ще се изпращаме. На всички много Hug Hug Hug

# 621
Добро утро и от мен
Вчера цял ден по разходки, имаше фолклорен фестивал и нашата баба се изявяваше та ходихме да стискаме палци и да ръкопляскаме, вечерта и нестинари имаше, абе весело беше, нооо който хойка цял ден цяла нощ пише, до 2часа писах реферат и с това приключих.
Сега нахраних чаветата, по Фло и реших да ви понагледам, че тия дни съвдем съм ви изоставила

# 622
  • София
Привет!
ДАФИНОВО ЛИСТЕНЦЕ, на добър час на твоето прекрасно момче! Да е жив и здрав, да покорява света. А ти мамо, му завещай корени, да не забравя от къде е тръгнал и криле, да лети все по-нагоре и по-нависоко! От все сърце му желая късмет и успех! Поздрави го! За теб-една торба с прегръдки Hug Hug Hug

Днес нямаме ли именици в блокчето? Ако има хубави Елени и смели Константиновци, нека да са живи и здрави, с късмет, успех и лекота да покоряват света!

Лека нощ милички Hug

# 623
  • Пловдив
Ейй Софиянки запалете парното в тая София... голям бахър. С гаджето тръгнахме с едни тънки жикетчета и сега зъзнем  #Crazy Силно се надявам тоя неговия камък да е поне позлатен  Mr. Green че вече ми омръзна.....

# 624
  • Пловдив
Добро утро,

Lady_, то и в Пловдив не е топло, какво остава за София. Дано камъкът излезе лесно и без много болка, пък ако трябва ще го позлатите после.

Фло, големи сладури са на тази възраст, а като са и двуезични са още по-сладки. Големи бисери могат да родят детските им мозъчета.

Дафиново листенце, пак ли за Щатите замина момчето ти? Хайде да му е на късмет. С каква виза е този път, че ще е за 7 месеца? Синът на ММ реши тази година да не ходи, а от февруари започнаха да го молят. Предпочете да остане тук, за да си вземе изпитите и да поработи в една американска фирма тук, но май съжали. Не за друго, но заплащането тук е мизерно. И запасите от миналото лято привършиха. Сега чака да му върнат данъците. Но за следващото лято май се е навил да заминава пак.

Шехина, хубава дестинация. Много е красиво там през пролетта. Аз не съм ходила в много голям град, но малките градчета са приказни. Цветя по прозорците, тишина, спокойствие. Обаче колко е скъпо  ooooh!.

Лека седмица пожелавам, имаме си почивка по средата. Много го обичам този празник. Дано да не вали.

# 625
Супер е дестинацията на Шехина...Аз не съм обикаляла много , но това е държавата към която нямам никакви забележки и където наистина бих могла да живея...И моя основен престой беше в малко китно градче,но и ни поразведоха хората...А че е скъпо скъпо е ...стандарт- невероятно висок, предполагам, че все още е такъв...

Ваканцията вече се усеща ...което е страхотно...

И ние много уважаваме 24 май...

# 626
  • София
Привет военни красавици. Защо е толкова тихо в блокчето?

Слагам в нашата тема един зов за помощ. Не се искат пари, а ежедневно гласуване, за да подкрепим едно нуждаещо се българче. Впрочем прочетете и ще разберете за какво иде реч.

Хубав ден за всички вас Hug

Дописвам. Не успях да се справя, затова моля някоя от вас да помогне. Този зов за помощ го има на 33 страница в темата КГБ. Благодаря! bouquet

Последна редакция: вт, 23 май 2017, 09:24 от Flo 51

# 627
Веднага помагам
http://ru.adeli-center.com/about-us/%D1%84%D0%BE%D1%82%D0%BE-%D0 … 0%B5%D1%82%D0%B5/
Гласуването е за безплатна рехабилитация за единственото българче от 62 деца. Тръгнете по снимките - българчето е снимано пред Народният театър с българското знаме. Дано да има успех.

Последна редакция: вт, 23 май 2017, 15:03 от rose red

# 628
  • София
ROSE RED, благодаря ти за отзивчивостта миличка Hug. Мисля, че можем да гласуваме само по веднъж на ден, но затова пък можем да гласуваме освен чрез компа и от телефона ( от своя, на съпруга и на децата) Така ще дадем поне по два гласа на ден за нашето детенце. Бих подкрепила всички нуждаещи се дечица, но така е обявено-първите три ще получат безплатна рехабилитация в този център. За съжаление не съм видяла как може да стане това през телефона. Ще се пробвам.

# 629
Здравейте, мили момичета. Благодаря за пожеланията и стиснатите палчета. Голямото пътуване е към своя край - тази вечер /при тях днес/ трябва да пристигне на работното място. Дунди, на същото място си е, издействаха му работна виза и го поканиха. Радвам се за него, но ми е и тъжно, но както казва Фло - дала съм му корени и крила и освен попътен вятър и успех, няма какво друго да му пожелая. Жив и здрав да е. Не разбрах къде ще ходи Шехина newsm78.
Ами това е от мен. Хубава вечер.

Общи условия

Активация на акаунт