Съпруги на военнослужещи - 22

• 72 714
  • 736
  •   1
Отговори
# 600
Kati, ОДЗ е  Peace
Фло,  Hug Hug Hug
Изчезвам, че много задачи  animal037

# 601
Дунди, аз вестника го взех от съседното бюро ,не знам дали го има онлайн....нищо особено е статията, изброени дестинации и цени....отбелязан е факта обаче, че няма свободни места за Виетнам. ... Wink

Сети, това е много добре с ОДЗ-то - наистина почиваш до 1 клас. ...

# 602
  • Пловдив
Дунди, аз вестника го взех от съседното бюро ,не знам дали го има онлайн....нищо особено е статията, изброени дестинации и цени....отбелязан е факта обаче, че няма свободни места за Виетнам. ... Wink

Сети, това е много добре с ОДЗ-то - наистина почиваш до 1 клас. ...

Някой чете темата и е взел под внимание моето лично недоволство то този факт /Виетнам/.  Joy

# 603
Хахах Дунди, и аз това си помислих  hahaha значи с този медиен интерес, Лейди скоро няма да се уреди с почивка във Виетнам  Wink

# 604
  • София
Права си ДУНДИ, изтекла е информация Wink. И още нещо. Не думай!!! 150 - 160 души не са на работа, за да се редят за карти. Ами то останаха ли хора да служат newsm78 Ей сега току виж врагът ни нападнал, докато армията воюва за карти... УжасТ hahaha Joy
СЕТИ_БЕТИ, РАДИНКА, благодаря ви.
Отивам да спя, че утре съм от рано на тръстиката. Дядо и внуче се справят отлично. Днес говорех с една приятелка и ѝ казвам, че до края на месеца ще гледаме чавето, а въпросното чаве ме погледна и каза: Аз не чаве, аз Елиа. Измисля си разни думички: ухапало я комарче и сега има пъпчичка. Скъса си чорапогащника и каза, че има дупчичка. Много обича да получава подаръчки. Голяма забава ни е. Simple Smile
Лека нощ, милички.

# 605
  • Пловдив
Благодаря ви за информацията. Сега погледнах, че на картата пише бл 5В, стая парк - три основни легла. Някой от вас бил ли е в такава стая?

# 606
Добро утро, Сети честито ви приемане в ДГ
Аз вече по-рядко ви наглеждам, но влизам в сесия иии щр трябва да се учи, няма как
Днес не можах да си намеря свободна баба и по изключение съм в къщи, иначе всеки ден съм по пътищата
 Laughing

# 607
  • на правилното място, в точното време
 Sick Пак се почна.
Чукча пак читател, не писател. До септември, девойки! Топло е, няма да ви трябвам за завиване. Гушвам ви!  Hug

# 608
  • Ямбол
Здравейте, мацкииии!
Аз се завърнах, след сватбения уикенд. Сватбата мина страхотно, веселба голяма, до последно натисках и не давах булката, голям смях падна обаче, защото накрая ме изненадаха в гръб, влязоха през задния вход Simple Smile)) Та така, сутринта от 8:00 до 18:00 си изкарахме в танци и големи емоции. Децата издържаха геройски.
Сега вече съм на тръстиката и реших да надникна тук. Четох по диагонал, видях че треската по летните карти за почивки още не е свършила. Да кажа за Сарафово, там е много хубаво , но за съжаление тази година ние не можахме да се вредим за там, ще бъдем на Фрегата...и там е хубаво, но има доста стълби до базата, но пък аз гледам от хубавата страна, така ще поддържам фигурата си.
Сега да ви кажа от вчера сериозно съм се заела с диетата си. не може повече така, трябва да вляза във форма....и така до тук днес съм на половин кисело мляко....после ще видим....глаааад....
Отивам да тръстича...до после.... Hug Hug Hug

# 609
Хелоуу,
Къде сте всички.. как стее?😘😘

# 610
  • Разпиляна във въображението
Здравейте, момичета! Минах набързо през постовете и останах с впечатлението, че всички сте добре, което е чудесно!

При нас нищо ново. Очакваме края на учебния срок първо на Дима, а после и на Вики. Теди се чувства добре в яслата, вчера казал името си. Най-голямото ми притеснение с него е, че все още не говори. Упорито малко зверче  Laughing

Стана ми любопитно за картите за чужбина. ММ хич не се интересува от подобни неща. Даже едва от няколко години се възползваме от зимните карти и той не знаеше, че има право на 20 дни по програми  Laughing

# 611
  • Пловдив
Юхууу, тук съм Hug

Минавам на бегом, но успях да ви прочета, докато децата вечерят Whistling
Ремонта тече с пълна сила - днес си избирах цветове за стените Heart Eyes Има надежда до края на месеца да сме долу вече (Дай Боже Praynig) и да имам време за форума Hug

"Цунки и гушки" на всички, аз отивам отново на обекта ooooh!

# 612
  • Пловдив
Да се обадя, че оживях. Такъв луд четвъртък не ми се е случвало да имам. Не знаех, че има толкова хора, които не знаят днес на кой свят се намират, но и не можах да си обясня защо трябваше да имам вземане-даване с тях в един ден.  Twisted Evil
Принципно нося на натоварване, мозъкът ми все още е способен да работи едновременно по няколко теми и на поне две езика, ама днес беше прекалено. То още колко ще мога да издържам на това темпо, ами ЕГН-то си оказва влиянието. Та по едно време ми идваше да вия. Така ми се искаше утре да е събота.  Tired И съвсем неблагородно завиждам за десетдневната почивка на дзвера.

мъниче, а дано да режете вече лентата на обекта  Peace
Miriel, губиш се ...
Мис Ю, ние сме тук, теб нещо те няма тия дни, да не се наложи да те издирваме.
danity_79, успех с диетата, аз не мога да се подложа на такова нещо, че и ефект няма. Само си ходя гладна и злобна.
Фей,  Hug
dimitrova8002, ти си нашата гордост, стискаме ти палци и знаем, че ще се справиш.

Hug за всички

# 613
Да се обадя и аз, че оживях след турбулентната седмица ooooh! Изпитът ми мина ... смешно Laughing Може би е било дори трагикомично, но вече до такава степен съм свикнала с абсурдите на тази територия, че май дори не ми и пука. Както винаги, посредствеността се оказа войнстваща Wink Нищо, причините ми да остана в дългосрочен план на територията стават с една по-малко, топят се като ланския сняг, но и за това вече слабо се тревожа, ще го мисля по-нататък. В момента основна грижа ми е да се справя със студентите (имам постоянен поток и не смогвам да поема всички, да не говорим, че и ангажиментите към вече започналите ми идват нанагорно) и да си завърша книгата за танце-двигателната терапия. На най-гадния етап съм - довършването на текста и предпечата, пффф, накрая е ужасно тегаво. Иначе корици вече имам (сама си ги правя и в повечето случаи се получават нелоши) и се очертава да се получи добра книжка. Текстът обаче ще е апокрифен, предназначен само за тези, които искат да се учат при мен Mr. Green Знаете, че сте поканени всички, когато започнем нещо практическо вече Heart Eyes Честно казано, и аз нямам търпение, че от това превеждане се изприщих Crazy

Споделям също, че при нас, както обикновено, е лудница Wink МъжО заминава в понеделник в странство и е много нетърпелив, а аз си чакам многобройните дискретни посетители с коняк Мартел Joy (Намерихме една забравена бутилка вкъщи - свекърът я е купил някъде през 90-те Joy, страшна находка). Майтапът настрана, но другата седмица ми се очертава ... интересна Mr. Green Добре, че майка ми ще ни понавести по някое време, че си представям каква луда калинка ще стана с двамата донски казаци Wink То в ненатоварените седмици по цял ден се занимавам със задачи разни, току тичам за някоя среща в костюм и ултрависоки токчета, а следобед скоростно се преформям с клин и кецове и ритаме футбол с големия на площадката, като вечерта ни завършва с уроци по писане на цифрите и буквите с големия. Абе, не мога да се оплача от скука хич Simple SmileА  другата седмица, ако оцелея, пак ще се впиша тук Laughing

О, и да се похваля, понеже нещо темата за почивки и пътувания стана все по-актуална, да споделя и аз, че съвсем скоро ще отпътуваме с ММ за едно място, за където Дунци и МисЮ пращат редовно товари Laughing Честно казано, нямам търпение да пътувам някъде вече, където и да било. С мойта Луна в Стрелец, от дългото престояване на едно място направо пощръклявам Blush Пък и море тази година няма да видя, поне някое езеро да намажа, ако не друго.

Хм, щях да питам, къде е Фло?...

Слънчеви почивни дни на всички! Heart Eyes

Последна редакция: пт, 19 май 2017, 22:20 от Шехина

# 614
  • София
Такова нещо не помня да е имало в нашето блокче. Къде сте момичета?
Хайде аз да дам отчет къде съм и с какво се занимавам.
На тръстиката работа колкото искате. Нападнаха ме нови и непознати пациенти. Ще се справя, къде ще ходя Simple Smile
У дома готвене, пране, миена, пъзели, приказки и песни. Добре че е гаджето, защото той ми е пръв помощник.Не ме е излъгал кумът, когато съм се женила. Каза ми, че е много лесно да си женена за военен човек. Само командваш, а той козирува, казва " слушам" и хуква да изпълнява заповедта Wink
Днес се разходихме до село. Времето беше съвсем лятно. Бях накупила посадъчен материал. Имам си дружки, които ми оплевили и прекопали градинката, та за мен остана само приятната работа-да насадя китките. Това лято градината ми ще бъде в бяло, розово и цикламено. Каскадните ми петунии също са в тези цветове.
Чавето беше много ентусиазирано. На село всичко е интересно. Видя прасенце-това според нея е един прасенчо. Видя още едно крава, един кокошка. Съседка ѝ донесе 10 пресни яйца, а тя заяви, че ще си ги носи със самолета в другата държава, защото там нямало яйца  hahaha Joy
Прибрахме се разглобени, но удовлетворени.
Хайде лека нощ. wavey
Оооо, какъв дълъг пост имам за четене. Благодаря ти Шехина. Не съм сама на плаца. Само прочетох, че изпитът ти е минал. Сега да публикувам и отивам да чета. Поздравления! Нито за миг не съм се съмнявала в теб. Казвам това съвсем искрено, а не просто така, защото трябва нещо да се каже. Прегръщам те Hug Сега можем да помислим за една мини среща на донски казаци с Ана от Замръзналото кралство. Ние с теб-обслужващ персонал Wink
Ето ти я Фло-то. След агрофитнеса ходя като пингвин по джапанки, но сега ще взема един топъл душ, един аспирин и се паркирам, че утре нови задачи и задачки.

Последна редакция: пт, 19 май 2017, 22:49 от Flo 51

Общи условия

Активация на акаунт