Фло,

Изчезвам, че много задачи

. И още нещо. Не думай!!! 150 - 160 души не са на работа, за да се редят за карти. Ами то останаха ли хора да служат
Ей сега току виж врагът ни нападнал, докато армията воюва за карти... УжасТ

)) Та така, сутринта от 8:00 до 18:00 си изкарахме в танци и големи емоции. Децата издържаха геройски.

Има надежда до края на месеца да сме долу вече (Дай Боже
) и да имам време за форума 
И съвсем неблагородно завиждам за десетдневната почивка на дзвера. 

за всички
Изпитът ми мина ... смешно
Нищо, причините ми да остана в дългосрочен план на територията стават с една по-малко, топят се като ланския сняг, но и за това вече слабо се тревожа, ще го мисля по-нататък. В момента основна грижа ми е да се справя със студентите (имам постоянен поток и не смогвам да поема всички, да не говорим, че и ангажиментите към вече започналите ми идват нанагорно) и да си завърша книгата за танце-двигателната терапия. На най-гадния етап съм - довършването на текста и предпечата, пффф, накрая е ужасно тегаво. Иначе корици вече имам (сама си ги правя и в повечето случаи се получават нелоши) и се очертава да се получи добра книжка. Текстът обаче ще е апокрифен, предназначен само за тези, които искат да се учат при мен
Честно казано, и аз нямам търпение, че от това превеждане се изприщих
МъжО заминава в понеделник в странство и е много нетърпелив, а аз си чакам многобройните дискретни посетители с коняк Мартел
(Намерихме една забравена бутилка вкъщи - свекърът я е купил някъде през 90-те
, страшна находка). Майтапът настрана, но другата седмица ми се очертава ... интересна
То в ненатоварените седмици по цял ден се занимавам със задачи разни, току тичам за някоя среща в костюм и ултрависоки токчета, а следобед скоростно се преформям с клин и кецове и ритаме футбол с големия на площадката, като вечерта ни завършва с уроци по писане на цифрите и буквите с големия. Абе, не мога да се оплача от скука хич
А другата седмица, ако оцелея, пак ще се впиша тук
Пък и море тази година няма да видя, поне някое езеро да намажа, ако не друго.

Сега можем да помислим за една мини среща на донски казаци с Ана от Замръзналото кралство. Ние с теб-обслужващ персонал